Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
20201106_102643.webp

Bugün tartı günüydü ama benim eksilmeolmadi hatta artı bike oldu ama inşallah dönüşüm muhteşem olacak 😊😊

6 Kasım Cuma

Kahvaltı 09.00
1 simit
7 zeytin
1 üçgen peynir

Öğlen 13.00
1 minik pizza (baya küçüktü markette satılanlardan)

16.00
1 tane browni intense

1 haftadır aşeriyodum resmen yedim rahtladım
:olamaz:
Bu günün kusuruna bakmayın cumaya kadar toparlarım inşallah.
14372 adım

Selam kızlar 🥰
Dün bildirm yapamamistim
Tartınin pili azdı dün 70
Bugün 68.3 çıktım 🤭🤭
Anka Anka hangisini baz almak istersen al canım 🥰
Listeyi eğer duzenlersen.
Anka Anka nasıl oldu çocuklar?

Selam canlar, nasilsiniz? Bende bu hafta az gitmis malesef dun alel acele tartilirken tarih cikmamisti bugun yeniden tartildim😊
20201107_110417.webp

Selam canım nasılsın benimde geçen hafta misafirlerim vardı vee artı çıktım pazartesi ama cumaya toparladım geçen hafta ile aynı kilodayım malesef . ama tekrar vermeye başlarım diye düşünüyorum. Bugunden itibaren keto diyetine başladım umarım güzel sonuçlar alırım . öpüyorum hepinizi

Selam canım nasılsın benimde geçen hafta misafirlerim vardı vee artı çıktım pazartesi ama cumaya toparladım geçen hafta ile aynı kilodayım malesef . ama tekrar vermeye başlarım diye düşünüyorum. Bugunden itibaren keto diyetine başladım umarım güzel sonuçlar alırım . öpüyorum hepinizi
Biz de grup olarak artıyız galiba :KK17:
Toparlarız hep beraber inşallah. Daha çok bekliyorum seni çok sevdim ben seni gözlerim arıyor 🤗🤗

Biz de grup olarak artıyız galiba :KK17:
Toparlarız hep beraber inşallah. Daha çok bekliyorum seni çok sevdim ben seni gözlerim arıyor 🤗🤗
Yaa çok teşekkür ederim canım bildirim filam olmayınca unutuyorum bazen ama daha çok gelmeye çalışacağım tamam bende seni çok sevdim karşılıklı 😍😍

Back
X