Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim derimde çok gevşek. Şuan üstten 42 oluyor ama alttan 44-46 giyiyorum eteğin kalıbına göre değişiyor. Benim boyumda benim kilomda olan 40-42 falan giyiyor. Sen kaç beden giyiyorsun?
aynen canim, 42 rahat oluyor üstten alt 44 ama dar oluyor ama 48 beden etegimide hala giyebiliyorum ne hikmetse :KK12:

Günaydin güzellikler 🤗🤗

Diyetisyen listeme bismillah dedim, niyet ettim 3 ayda 12 kilo vermeye ve bu isi artik bitirmeye insallah , listem 2 ana 1 ara dan olusuyor tam istedigim gibi 😊
Hayırlı olsun. İnşallah bitsin artık 😍😍
Kağıtlara karatay, çoruhlu, apa yazıp kura mu çeksem napsam :KK70:
Bence de anket 🤣🤣🤣

Ay ayni zamanda diyetisyene de gidiyordu dimi ben onu unutmustum😅
He ya sende benden unutkan 🤪🤪
Maalesef canım benim bulunduğum yok.

Diyetisyen vardı dimi benim :KK70: yok ya sevmedim ben onu yarıda bıraktım
Her zaman ki diyetisyen değil mi?
Bizim arkadaş o kadar diyetisyene para verdim diyo sırf verdiği para için yapıyor diyeti😁😁
Seninki niye öyle oldu
Ne yapacağıma karar veremeyince :KK70: sizin de devrelerle oynuyorum :KK70:
Kız yükselen ne senin?
Akrep ya hep ya hiç tir.
Karar verdiyse soke söke halleder.
Kağıtlara karatay, çoruhlu, apa yazıp kura mu çeksem napsam :KK70:
Çoruhlu ne be?
İlk defa duydum😁😁
Bence en iyisi Karatay ,Apa çok zor
Çoruhlu hakkında fikrim yok
Fit ve mutlu olmak için hangi diyet gerekli diye anket yap bencede
Sabah 9 da bi açtım gözlerimi neyse biraz daha yatiyim dedim 11de tlfn sesine uyandım 😅
İşe gittiğim günler bende etken kalkıyorum mecbur
:KK14:

Hadi hayırlı olsun. Bende birinci seviyeye uygun beslenmek istiyorum aslında ama yasaklara tam uyamıyorum o yüzden if yapıyorum sayılır.
Birinci seviye bana çok iyi gelmişti ya. Alt bölgeden şikayetim var ve tam da alt bölge baya incelmişti. Demek ki karbon ve şeker direk gidip alt bölgelerde birikiyor bende :işsiz:
Sende mi armut 🤭
Bende armut oglu armutum 🤣🤣
Bende bende🤪🤪
Ben elma kocaman bi göbüşüm var 😭😭
Armut olmak ister mıydın?
benim kemiklerimde iri sanirim bilek testi yapinca öyle cikiyor ( sag elle sol bilegi kavriyosun kapanmassa kemikliymissin :)
Denedim kapandı .
Ama ben armudum üst 2 beden daha ince .
Alt leğen kemigim filan geniş baya

Bizim arkadaş o kadar diyetisyene para verdim diyo sırf verdiği para için yapıyor diyeti😁😁
Seninki niye öyle oldu
Yok değil canım. Valla benim diyetisyenlere verdiğim parayla araba alırdım :D soğudum mu devam edemiyorum :D
Çoruhlu ne be?
İlk defa duydum😁😁
Ayşegül Çoruhlu nasıl duymazsın ya 😅

Yok değil canım. Valla benim diyetisyenlere verdiğim parayla araba alırdım :KK70: soğudum mu devam edemiyorum :KK70:

Hadi ya biizm arkadaş 100 TL verdi diye yakınıyor 😁
Bana diyor sen bedava zayıflıyon kendi kendine 🤭🤭kaçamak yapsan da sıkıntı yok der🤪🤪
O kaçamak yapınca üzülür param boşa gitti der🤪🤪🤪
İki diyetisyen geçmişim var ilkinde uymadım🤭
Ama ikinci hamileyken di uydum ona tam🤣

Yok değil canım. Valla benim diyetisyenlere verdiğim parayla araba alırdım :KK70: soğudum mu devam edemiyorum :KK70:

Ayşe yı hiç duymadım 🙄
Kız ben senin kadar bilgili değilim 🤭
Sen maşallah ansiklopedi gibisin 🥰
Sana demiştim diyetisyeni cebinden çıkarırsın diye🤭.
Bende sosyal medya filan yok öyle Instagram da orda burda ne var pek bilmem 😍
Ya da YouTube da diyetisyen vs . izlemem yani🤭
Bı kk bide watsap

70 kiloya düsücem 40-42 giyicem diye hayal kuruyorum fakat siz beni dehsete düsürüyorsunuz😅
Şuan 46 giyiyorsan 70e düşünce giyersin zaten canım. Benim bütün kilom altta o yüzden sıkıntı bide vücudum hiç sıkı değil
aynen canim, 42 rahat oluyor üstten alt 44 ama dar oluyor ama 48 beden etegimide hala giyebiliyorum ne hikmetse :KK12:

Etek kalıpları çok farklı oluyor ya. Bazen 48 beden etek 44 gibi duruyor
benim kemiklerimde iri sanirim bilek testi yapinca öyle cikiyor ( sag elle sol bilegi kavriyosun kapanmassa kemikliymissin :)

Benim de kapanıyor kollarım üstüm ince ama bel kemiğim falan geniş. Ben 63 kilo olduğum lise dönemlerinde bile 42 beden etek giyiyordum :işsiz:

He ya sende benden unutkan 🤪🤪

Seninki niye öyle oldu

Kız yükselen ne senin?
Akrep ya hep ya hiç tir.
Karar verdiyse soke söke halleder.

Çoruhlu ne be?
İlk defa duydum😁😁

Fit ve mutlu olmak için hangi diyet gerekli diye anket yap bencede

Sende mi armut 🤭

Bende bende🤪🤪

Armut olmak ister mıydın?

Denedim kapandı .
Ama ben armudum üst 2 beden daha ince .
Alt leğen kemigim filan geniş baya
Hem de ne armut :olamaz:
Benimde üstle alt 2 beden farkediyor

Şuan 46 giyiyorsan 70e düşünce giyersin zaten canım. Benim bütün kilom altta o yüzden sıkıntı bide vücudum hiç sıkı değil

Etek kalıpları çok farklı oluyor ya. Bazen 48 beden etek 44 gibi duruyor

Benim de kapanıyor kollarım üstüm ince ama bel kemiğim falan geniş. Ben 63 kilo olduğum lise dönemlerinde bile 42 beden etek giyiyordum :işsiz:
benim kollar gürescilerle yarisir :KK70::KK70:

10 Kasım Salı

Kahvaltı 12.00
F2A53136-761C-459A-938C-3D59234D149D.webp

Akşam 18.30 (1 avuç da fındık yedim)
24EB659B-58A1-45A9-A82F-AE87303AE592.webp

Su 2lt
30 dk leslie boosted
40 dk tempolu yürüyüş
6bin adım

Ayşe yı hiç duymadım 🙄
Kız ben senin kadar bilgili değilim 🤭
Sen maşallah ansiklopedi gibisin 🥰
Sana demiştim diyetisyeni cebinden çıkarırsın diye🤭.
Bende sosyal medya filan yok öyle Instagram da orda burda ne var pek bilmem 😍
Ya da YouTube da diyetisyen vs . izlemem yani🤭
Bı kk bide watsap
Benimde instagramim yok esim instagramdan kiskaniyor beni nedense🤣 kiz aralikli oruc topigine geri dönmek istiyorm ama utaniyorum🙈

Kizlar benim heryerim yag fıcısı oldu ya. Ben 36 numara ayakkabi giyen yüzük numarasi esinin yarisi kdr olan bir insandim yani normalde. Heryerime orantili bir sekilde yaglarim dagilmis durumda öyle altim üstümden büyük kücük olmuyor ikisine de ayni bedeni alabiliyorum. Benim vücut tipime ne deniyor? Elma degilsem armut deilsem ben neyim? neyim ben? 😂 Anka Anka suukaa suukaa madamhd madamhd sudem34 sudem34 MuMu85 MuMu85 E English_teacherrr Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii unuttugum kaldi mi?

Kizlar benim heryerim yag fıcısı oldu ya. Ben 36 numara ayakkabi giyen yüzük numarasi esinin yarisi kdr olan bir insandim yani normalde. Heryerime orantili bir sekilde yaglarim dagilmis durumda öyle altim üstümden büyük kücük olmuyor ikisine de ayni bedeni alabiliyorum. Benim vücut tipime ne deniyor? Elma degilsem armut deilsem ben neyim? neyim ben? 😂 Anka Anka suukaa suukaa madamhd madamhd sudem34 sudem34 MuMu85 MuMu85 E English_teacherrr Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii unuttugum kaldi mi?
Aslında orantılı olman güzel benimde öyle alınca heryerden alıyorum ama ismini inan bilemedim 😆

Back
X