anldm cnm bnmFeraceliyimama onu da hamilelikte hamileliğim belli olmasın diye giydim sevdim vücut hatlarını belli etmiyor diye devam ettim :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anldm cnm bnmFeraceliyimama onu da hamilelikte hamileliğim belli olmasın diye giydim sevdim vücut hatlarını belli etmiyor diye devam ettim :)
örtmenim bn ne kdr leslie yapim senin sözünü dinlcmBen Leslieye gidiyorum işi olmayanları beklerimarkasından da ip atlarım inşallah. İpimin de sayacı bozulmuş kendim sayması çok zor
![]()
Max 5 mil yap çocuğum. Menülerinde de beni etiketle. Ben geçmişi okumaya üşeniyorum artıkörtmenim bn ne kdr leslie yapim senin sözünü dinlcm![]()
Afiyet olsun kuymakda offf süpermenü bugün saat 11 de kuymak yaptım kahvaltı da ccklrla yedik peynir zeytin marul bahçeden maydonozda da 3 zeytin
akşam 17.00 da
bir kase mercmk crbsi pırasa yoğurt ve bir dilim ekmek bugün kaçamak olarak iki tatlı kaşığı bal yedim cnm ck tatli istyo leslie 5 mil 300 ip atldm böyle blmyrm menüm nslAnka
Sabah büyük bir bardak su
12:00 tulaf yoğur ananas tarçın karışımı
16:00 pırasa ,yayla çorba,2 dilim kepek ekmek
17:30 bi kase nar
Su ve yürüyüş![]()
kızım çok sever hftada 3 4 kez bazen kahvaltı da bazen ana yemek niyetine istyoAfiyet olsun kuymakda offf süper![]()
çorba hazır mi cnmSabah büyük bir bardak su
12:00 tulaf yoğur ananas tarçın karışımı
16:00 pırasa ,yayla çorba,2 dilim kepek ekmek
17:30 bi kase nar
Su ve yürüyüş![]()
Spor ve su miktarı yazmamışsın cnm
Yok ben hiç hazır çorba kullanmamçorba hazır mi cnm
AleykümselamKızlar selamBugün canlı dersler yoğundu yumurta ile uğraşamadım
Sabah:
2 bardak ılık sirkeli ballı su
Beyaz peynirli tost,domates,çay
Öğle:
Kelle paça çorbası
Ara öğün:
Sade filtre kahve,2 küçük kurabiye
Akşam: ıspanak kavurma,yoğurt, sulu köfte
Spor: 30 dakika hafif tempo yürüyüş
Su: 2 litre oldu 2.5 olur yatana kadar![]()