Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canımSelam kızlarr![]()
Harikasın maşallah maşallah işte buBide bikac ay önce fotomu cekmistim karsilastirirm diye. Bugün yine cekip baktim kolaj yaptim. Resmen incelmisim evet hala siskoyum ama ordaki gibi kat kat değil vücudum sıkılasmıs toparlanmaya baslamis resmen. İnsan isteyince neler basariyo gercekten![]()
67 e kadar devam edeceğim demiştin bize de haber verseydin keşke kutlama yapsaydıkKendi kendimi mezun ettim ama ara ara menü yazayım
12.30
2 yumurta
Peynir
Az turşu kavurması
Cennet hurması üzerine tahin ceviz
15.00
filtre kahve
2 kare bitter çikolata
18.00
lahana çorbası
2 lt su
Yarım saat yürüyüş
Ah canım diyetisyen feci gaza getirdi beni. O yüzden 4 gündür iyi yedim67 e kadar devam edeceğim demiştin bize de haber verseydin keşke kutlama yapsaydık![]()
Orası oyle canim ınsallah kt ye kadar gelebilirim birde ruşur taşı varmıs lekeler ıcın kullananlar baya memnun ama alıp denemedımİçerden düzenlenmedikçe dışardan çok faydası olmuyor canım. Karaciğeri bi düzeltmek lazım
Harikasın canım benim de taa bekarken ınternetten aldıgım bir elbise var ilk oncelıgım ona girebilmekGünaydin hanımlar.
Dün kışın icine giremedigim bi takimimin icine girdim moral oldusimdi sıra diger kiyaftlerde
![]()
Akşamdan beri sabah 5 e kadar migren ağrısı şuan dünyadamıyım bilmiyorumgünaydın herkese bugün çok moralim bozuk keyfim hiç yok![]()
Akşamdan beri sabah 5 e kadar migren ağrısı şuan dünyadamıyım bilmiyorum![]()
geçmiş olsun canım migren ağrısı çok zor tedavi görüyor musunAkşamdan beri sabah 5 e kadar migren ağrısı şuan dünyadamıyım bilmiyorum![]()
Canım 20 mili nasıl yapıyorsun benim de geçen ona kafam basmadı bi türlü.eşim ve ccklr oynuyordu bnd otyrm onlrla oynamaya korkarım korktum basima geldi bnlede oynmk istdlr 5 dkika bile dgl oynama süremanında tıkandım ve ilaçlar fln brz acildim ama gece hep agldm anneym yetemyrm ccklrmla oynayamamak çok ağrıma gdyo tabiki oynuyorum elestrmyn demek istdgm bi koşmaca saklanbaç oynmyrm nefesim kesilyo çok morlm bzk tıkalı oldgm için uyku da uyuyamdm öle bugün böyle keyfsizim![]()
![]()
![]()
tabi cnm smd diyosun bu kız tıkandım dyo ama 20 mil yapyrm dyo burda sen bağlayamadın anltym canım benim astımım yilin hergünû böyle olmuyor kışın genelde cok ağır gecyo yazın ilâç kullanmam kışın bu havalarda nemin yüksek olduğu zmnda haftanın iki yda üç günü çok ağır tıkanyrm tıkalı olmadgm kendmi iyi hissetim gün 20 mil yapyrm spor yaparken terlemeyen bi insanim başkası yarım saatte sırılsıklam oldum spor bni maftt fln der bn terlemyrm ndn terlemdmi bnd blmyrm kısaca anltcktm uzun oldu birazCanım 20 mili nasıl yapıyorsun benim de geçen ona kafam basmadı bi türlü.
istanbul pendikte yaşarken hiç ilaç kullnmzdm ama ne zmn sakaryaya taşındık buranın havası bna iyi glmd doktr eşime dd hangi meslek çalışıyosun blmyrm ama gtme şansınız varsa bu şehirden astım hastalarıma gitmelerini deniz kenari nemin az olduğu zmn hastalık bu kadar lüks etmyo ddtabi cnm smd diyosun bu kız tıkandım dyo ama 20 mil yapyrm dyo burda sen bağlayamadın anltym canım benim astımım yilin hergünû böyle olmuyor kışın genelde cok ağır gecyo yazın ilâç kullanmam kışın bu havalarda nemin yüksek olduğu zmnda haftanın iki yda üç günü çok ağır tıkanyrm tıkalı olmadgm kendmi iyi hissetim gün 20 mil yapyrm spor yaparken terlemeyen bi insanim başkası yarım saatte sırılsıklam oldum spor bni maftt fln der bn terlemyrm ndn terlemdmi bnd blmyrm kısaca anltcktm uzun oldu biraz
Rica ederim canim benimçok teşekkür ederim bu bilgiyi bmmle paylaştığın için![]()
Hadi bakalim before after lar havada uçuşsunOrası oyle canim ınsallah kt ye kadar gelebilirim birde ruşur taşı varmıs lekeler ıcın kullananlar baya memnun ama alıp denemedım
Harikasın canım benim de taa bekarken ınternetten aldıgım bir elbise var ilk oncelıgım ona girebilmek![]()
Off gecmis olsun canim yaAkşamdan beri sabah 5 e kadar migren ağrısı şuan dünyadamıyım bilmiyorum![]()
Teşekkür ederim canım biraz daha iyi hafifledi en azından bitmesedeRica ederim canim benim
Hadi bakalim before after lar havada uçuşsun
Off gecmis olsun canim ya![]()