• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik canımmm regl oldum. İnşalldh çok çıkmam yarına 😔
Inşallah canim bende de halsizlik bas agrisi var 2 gündür gecen gece uyuyamadim bile. Yemek yapamadim mecbur disardan yicez insallah sisirmez valla bıktım artik sürekli dikkat etmeye çalışmaktan virüsten komple her seyden🤦🏼‍♀️

Inşallah canim bende de halsizlik bas agrisi var 2 gündür gecen gece uyuyamadim bile. Yemek yapamadim mecbur disardan yicez insallah sisirmez valla bıktım artik sürekli dikkat etmeye çalışmaktan virüsten komple her seyden🤦🏼‍♀️
Canım çok haklısın. Çok geçmiş olsun. Bol bol temiz hava al. Kendine dikkat et. İnşallah şişirmez. 🙏 neyse yarın bakalım napıcaz

😀

Eklentiler

• 2855AA29-AADA-49F2-BA9B-802681B7A2EC.webp
    2855AA29-AADA-49F2-BA9B-802681B7A2EC.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 28
Afiyet olsun canım. Lahanayı nasıl pişirdin bi kere ben bi yaptım yiyemedim
Teşekkür ederim ❤️ Ben şöyle yapıyorum : lahanaları önden az bi haşlıyorum , soğan havuç ,et kavuruyorum,az biber salça ,az domates salça , kavur lahanayı ilave et az sıcak su pişir çok süper oluyo 😋

30 aralık menüsü

Menülerim yoruma kapalıdır😌

10.00: Bir haşlanmış yumurta,peynir,üç zeytin,domates,salatalık,biber,üç küçük dilim tam buğday ekmeği

13.30: 1 küçük mandalina,bir küçük elma,9 badem (saati geç oldu ayarlayamadım,öğle yemeğine yakın oldu,şekerim düşüyor sanırım,baygınlık hissi geldi açlıktan)

14.30: 1 kase karnabahar çorbası,az nohut katılmış mevsim salata,yoğurt

18.30: 1 kase ayran çorbası,1 tabak tavuklu pırasa yemeği,1 küçük dilim t.b.e

Su: 2 litre

21 de altın yoğurt yiyeceğim

Selam kızlar bugün sabah:
2 bardak ılık sirkeli su
Sade omlet,peynir,domates,ekmek
Ara öğün:
Sade filtre kahve ,2 küçük kurabiye
Akşam:
Tarhana çorbası,fasulyeli salata
Akşam çayın yanında 2 kare bitter
2.5 litre su
Biraz da yürüyüş
Akşam o 2 kare bitteri yemesen sabaha kadar yağ yakımı olacaktı 🙄

30 aralık menüsü

Menülerim yoruma kapalıdır😌

10.00: Bir haşlanmış yumurta,peynir,üç zeytin,domates,salatalık,biber,üç küçük dilim tam buğday ekmeği

13.30: 1 küçük mandalina,bir küçük elma,9 badem (saati geç oldu ayarlayamadım,öğle yemeğine yakın oldu,şekerim düşüyor sanırım,baygınlık hissi geldi açlıktan)

14.30: 1 kase karnabahar çorbası,az nohut katılmış mevsim salata,yoğurt

18.30: 1 kase ayran çorbası,1 tabak tavuklu pırasa yemeği,1 küçük dilim t.b.e

Su: 2 litre

21 de altın yoğurt yiyeceğim
Ne var kü ne güzel menü ben de çikolatalar kekler bekliyordum afiyer olsun 🤗🤗

Back
X