Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haftaya gelecek 5 ler ınsallah ne guzelGünaydın canlarım
Kilo bildirimi yapıp kaçıyorum
Geçen hafta:61
Bu hafta:60.2
Fark:800gr
İnşallah haftaya 5 Li rakamlara ulaşırım![]()
Kız yinede harika sıslık inince 67 yi bile gorebılırsınCanım regl kendini gösteriyor maalesef. 10 gündür kaçamak yapmadım.
Geçen cuma: 69.9
Bugün: 68.7
3 gündür aynı kilodayım![]()
SuperBen belki akşam hafif kaçamak yapabilirim şimdi yapayım kilo bildirimimi
Geçen hafta 87.7
Bu hafta 86.2
-1.5 kg![]()
Ne kadar gıtmısAz önce wc sonrası tartılayım dedim :)
Güncel 65.5 yeni sene çok eksilerde getirsin![]()
Hadi gozun aydın ponıGünaydın hanımlar
Çok şükür iki ayın sonunda regl olabildim, saatli bomba gibi geziyordum evde artık![]()
78 altına düşebilirim artık
1,5 kg gitmişhaftaya gelecek 5 ler ınsallah ne guzel
Kız yinede harika sıslık inince 67 yi bile gorebılırsın
Super
Ne kadar gıtmıs
Hadi gozun aydın ponıgelmıs sonunda
Super bende yarını merakla bekliyorum pazartesi artıydım1,5 kg gitmiş![]()
Yeni sene daha çok istikrar getirir umarım dün dışarı çıktım akşamdan beri yine alerjik baş ağrısı berbatSuo
Super bende yarını merakla bekliyorum pazartesi artıydım
2020dn hayır gelmedi zaten inşaallah 2021 de dert bela vermez rabbim
Utanmasam göbek atacaktımhaftaya gelecek 5 ler ınsallah ne guzel
Kız yinede harika sıslık inince 67 yi bile gorebılırsın
Super
Ne kadar gıtmıs
Hadi gozun aydın ponıgelmıs sonunda
69 ama 67lere inmek istiyorum. Böylece korumadayken 7leri hiç görmem.Yarebbel alemin kiz sen zaten idealine ulasmadin mi niye üzülüyosunsen kaca dusmeyi hedefliyodun son durak 69 degil miydi
Son kilolar öyle agir agir gider normal zaten üzülme ❤
Ben daha 3.5 kilo verdim sadece ona ragmen durdu noldu anlamadim 69a takildim kaldim. Yarın tartilayim bakayim.
Dukan birasi yaptim bugüne ödemimi atsin diye
İnşallah hallolur canım. Valla çok istiyorumYok vazgeçtiğim yok öylesine baktım akşamben bi 69 olaydım gerisi gelirdi uykuyu çözemedimki
![]()
Sen rahat ol harika olacak. Hala tartılmadın değil mi? Bak sözünü tut. Yarını heyecanla bekliyorumSelam kızlar hemen hemen herkes tartılmıs ben yarını beklıyorum umarım şok olmam tartıda bu hafta tartıya cikmadan durmak cok zordu kızları bugunde dısarı cikardim esimin toplantısı bitsin kendi yuruyusume cıkıcam ınsallah
Bana göre çok daha iyiBenim de coook uzun![]()
Haftaya gelecek 5li rakamlar inşallahGünaydın canlarım
Kilo bildirimi yapıp kaçıyorum
Geçen hafta:61
Bu hafta:60.2
Fark:800gr
İnşallah haftaya 5 Li rakamlara ulaşırım![]()
Hı hı ne çok sabit kalmışsınÇok bişey değil 10 kilo. Ben 4 kilo önce de çok zayıf görünüyordum. Bence 66 sende baya ince olacak. Hadi vazgeçme.
Canım tartı günümüz bugün değil. Acaba akşam sen de mi kaçamak yapacaksınsüper vermişsin ellerine sağlık
Canım regl kendini gösteriyor maalesef. 10 gündür kaçamak yapmadım.
Geçen cuma: 69.9
Bugün: 68.7
3 gündür aynı kilodayım![]()
Çok güzel vermişsin canım tebriklerBen belki akşam hafif kaçamak yapabilirim şimdi yapayım kilo bildirimimi
Geçen hafta 87.7
Bu hafta 86.2
-1.5 kg![]()
Güzel gitmiş canım tebrikler1,5 kg gitmiş![]()
Ay bi an öyle çok üzülmüşüm gibi olmuş. Ama ben sırf bugün yicem diye 10 gündür diyet yapıyorumHaftaya gelecek 5li rakamlar inşallah
Hı hı ne çok sabit kalmışsın
Kız sen bu kiloya mı üzülüyorsun
Çok güzel vermişsin canım tebrikler
Güzel gitmiş canım tebrikler![]()
ınsallah canım gecmıs olsun Rabbım sıfa versınYeni sene daha çok istikrar getirir umarım dün dışarı çıktım akşamdan beri yine alerjik baş ağrısı berbat
at kız at spor niyetine gecerUtanmasam göbek atacaktım![]()
Valla normalde bugun tartı gunumdu sana soz verdım diye cıkmadım yarın ınsallah guzel bir sonuc olur korku heyecan umutla yarını beklıyorum 71 gorsem super olurSen rahat ol harika olacak. Hala tartılmadın değil mi? Bak sözünü tut. Yarını heyecanla bekliyorum![]()
Olur olurmerak etme. Hadi yarını görelimınsallah canım gecmıs olsun Rabbım sıfa versın
at kız at spor niyetine gecer
Valla normalde bugun tartı gunumdu sana soz verdım diye cıkmadım yarın ınsallah guzel bir sonuc olur korku heyecan umutla yarını beklıyorum 71 gorsem super olur
Kesin olursun bence.Herkes tartildi mi yaaa. O zaman bende bugün ki kilomu gireyim,
65,2geçen hafta 66,9du en son , yarın 64.9 olur mu ki
adetim yarın bitecek.. kesin siserim ben
![]()