- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi Nooneknows
-
Merhaba. Yaa evet arada kaçamak yapmayı da seviyorum ama toparlanmam uzun sürer oldu. Yemeklerden hirsimi çıkarıyorum resmen. Karnım tok bile olsa tıkıyorum ağzımaMerhaba canım boyumuz aynı kilomuz da hemen hemen aynı ben de 51 olmak istiyorum seni takip edeceğim neler yaptığını çünkü dediğin gibi ben de yeme atakları geçiriyorum bir yemeye başladım mı bari şundan bundan da yiyim diyorum
Ahhhaahhaaa valla gitmiyor bacım son kilolar. Gerçi kilo vermesem de çok sorun değil önemli olan fit görünmek.Kiz 3 kiloyu öksürsen verirsin.
Ben 6 ay hiç kaçamak yapmadım ve bence doğru olan bu. Tadını unutunca gerçekten insan aramıyor ah bir cips olsa da yesem demiyor mesela. Ama bir kere yedim mi kriz tutuyor resmen ben de sengibiyim kusana kadar yerim ama şu an koruma gibi oldu 1 gün acayip çok yiyip 2 gün çok katı diyet yapınca hemen gidiyor aldığım kilo sabitlemiş oluyorum.Merhaba. Yaa evet arada kaçamak yapmayı da seviyorum ama toparlanmam uzun sürer oldu. Yemeklerden hirsimi çıkarıyorum resmen. Karnım tok bile olsa tıkıyorum ağzıma
Bu arada sen 95 kilodan mı 56 ya düştün?bence benim seni takip etmem gerekir :))
Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun.Ben 6 ay hiç kaçamak yapmadım ve bence doğru olan bu. Tadını unutunca gerçekten insan aramıyor ah bir cips olsa da yesem demiyor mesela. Ama bir kere yedim mi kriz tutuyor resmen ben de sengibiyim kusana kadar yerim ama şu an koruma gibi oldu 1 gün acayip çok yiyip 2 gün çok katı diyet yapınca hemen gidiyor aldığım kilo sabitlemiş oluyorum.
Eğer bana takılmak istersen ben bugün doğum günüm diye son kez kaçamak yaptım mayıs başına kadar 51 olup bırakıcam sana yoldaşlIk edebilirim
Mutlu yıllar doğum günün kutlu olsun.
6 ay hiç kaçamak yapmadın ha? Valla hayran kaldım iradene. Ben 2-3 hafta zor dayanıyorum. Eşlik edersen sevinirim tabii ki ama ben her gün menü yazmayı düşünmüyorum sorun olmaz umarım. Daha once de bir günlük tutmuştum ama çok sıkıcı geldi her yediğimi yazmak. Ama yaptığım kacamaklari itiraf ederim
Ben en çok sosyal ortamlarda zorlanıyorum. İnsanlara ev ziyaretine gitmeye korkuyorum valla, bu ikram işleri zaten çığrından çıkmış. Nefsime hakim olurum umarım:))Kaçamak kaçamağı doğuruyor malesef o yüzden hiç yapmadım inan aklıma bile gelmedi şu bu olsa da yesem diye. Her yapılan kaçamak sana 1 hafta kayıp olarak dönüyor..
Gitmeden önce diyetteyim ona göre demen tavsiye ederim samimi bir dil ile. Ben hep o şekilde yaptım ve gittiğim evlerde sağolsunlar salata haşlanmış sebze tarzı şeylerle karşılaştım hep bir de patlamış mısır :)Ben en çok sosyal ortamlarda zorlanıyorum. İnsanlara ev ziyaretine gitmeye korkuyorum valla, bu ikram işleri zaten çığrından çıkmış. Nefsime hakim olurum umarım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?