Fit ve sağlıklı olma çabalarım

Kendime izin verdim bugün. Hiç diyet modunda değildim spor da yapmayacaktim zaten. HastA olmakla olmamak arasindayim kaç gündür gözlerim yanıyor, burnum akıyor halsizlik ve yorgunluk var sürekli.
Yarın sabah tartilip yazarım bakalım onca kacamak sonunda kaç kilo gelecek ? Tam da regl öncesi :(

Tammm tamına 56.4 kilo geldim :KK57: biliyorum vücut ödem tutuyor biliyorum geçici vs ama moralimi çok bozdu şu durum. Kaç aydır aynı durumu yaşıyorum tam 54 ü ucundan da olsa göreceğim hoop regl dönemi geliyor, kilo artıyor moral bozuluyor iştah açılması da cabası, yine yerimde sayiyorum. :mad:

Gerçekten sinirliyim gerginim su an. :kızgın: gerildikce de yemeyi abartiyorum, inşallah bu sefer öyle yapmam.

Merhaba. Yaa evet arada kaçamak yapmayı da seviyorum ama toparlanmam uzun sürer oldu. Yemeklerden hirsimi çıkarıyorum resmen. Karnım tok bile olsa tıkıyorum ağzıma :KK43:
Bu arada sen 95 kilodan mı 56 ya düştün?:KK57: bence benim seni takip etmem gerekir :KK52: :))
Pardon 95 kilodan nasıl 56 ya düştünüz??

Selam günlüğüm
Yazmaya pek yüzüm yoktu o yüzden yazmadım. Tam anlamıyla bir iştah patlamasi yaşıyorum:( resmen kendime hakim olamadım son bir haftadır.

Sporum normal rutininde devam etti. Bu hafta 3 kere spor yaptım şimdilik.
Kilom dün 56.1 di. Bugün 56.6 çıktı.
Bir düzene girecegim inşallah gelecek haftadan itibaren

IMG_20181012_065953.webp
Bir aydan fazladır yine diyet spor modundayim. 58 kilo civarında başladım.
Cuma günkü tarti sonucu. Sonunda su 55 kiloyu kırmayı başardım.
Bakalım devamı gelecek mi??

Kilo 55.1 tabii ki kilo falan veremedim bu hafta. Gevsettim bayağı bir diyeti, bıkkınlık geldi bu aralar. Birkac güne kadar da regl olacağım tartiyla arama mesafe koysam iyi olur yoksa moraLimi bozuyor.

Arada vücut ölçülerimi de yazacağım bakalım spor ne kadar sıkılaştıracak

Bel. 68
Alt karın 89
Basen 96
Bacak 56 (sanirim öyleydi tam emin olamadım şu an )
Kol 28

Dün akşam regl oldum. İki gündür yedim içtim, gözüm de doydu midem de doydu valla ooh misss. Resmen her sofradan aç ve mutsuz kalkıyordum kac gundur özellikle akşam yemeğinde.
Ama artık geri dönmem diyete. Yoksa verdiğim üç kilo bir haftada geri döner :KK43:
Topla kendini nooneknows, hedef 53:spor:

Off yok yaa bı halt olmicak benden. Hala devam yemeye :( anladım ki ben stresli donemleri yonetemiyorum, çok deniyorum ama yok.. illa şartlar uygun olacak diyet spor yapabilmem için

Kendimden nefret ediyorum yaa :(( yedikce yiyiyorum. Bugünden itibaren başlıyorum dikkat etmeye diyorum daha söylediğim an yine çok yiyorum. Biraz önce yediklerimin pişmanlığı bu yine ooof :kızgın: cumartesi sabah 56 kiloydum yine tırmanışa geçtim yağlanmaya başladım. Spor haftada 2 ancak yapıyorum. Güya yeni yıla kadar 52-53 olacaktım azim irade yine yerlerde. :KK61:
kendimi toplayacağım desem de ben bile kendime inanmaz oldum günlük :kızgın:

Back
X