- 28 Şubat 2012
- 12.341
- En iyi cevaplar
- 1
- 23.708
- 598
İlaç verdi mi canım?ya bakteri vardı ya bende başka bölgelere sıçrıyormuş o yüzden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlaç verdi mi canım?ya bakteri vardı ya bende başka bölgelere sıçrıyormuş o yüzden![]()
evet canım kadın doğuma gidicem bideİlaç verdi mi canım?
bildirim :
Isınma
Miley cyrus workout (17 dakika)
Legs workout (10 dakika)
200 bodyweight squats (14 dakika)
Soğuma
Oooo bende uzanıyorum, dinleniyorum. Boş ver yemeği gel ikimiz elimizde çaylar girelim battaniyenin altına konuşalım biraz.![]()
tişkür ederimMelekes hanımın performansı göz dolduruyor. Gayet iyi gidiyorsun tatlım.
BDVde ekşınlı konu var ara ara bakıyorum.Konuşalım kiz kay kenaraee ne var ne yok
var mii dedikoduu
![]()
Önce ilkokul kısmına gittim, hocaların yaşı biraz büyüktü benden, o kadar sıcak davrandılar ki ama ortaokulda almam gerekiyor benim semineri, orda da 5 hoca vardı bugün, çok soğuklar yani.. Muhabbet falan etmiyorlar. Öğretmenler odasının diğer ucuna gittiler orda konuştular. Bundan sonra dediğin gibi kitap falan götüreceğim.Herkesin arkadaş grubu vardır onlarla takılıyordur insanlar. Boş ver önemli olan ailenle olman.
Yarın giderken biraz dergi kitap vs alırsın. Zaten uzun sürmüyordur.
evet tikka ya kitap al yanına madem muhatap olma sende böyle insanları da hiç anlamiyorum benÖnce ilkokul kısmına gittim, hocaların yaşı biraz büyüktü benden, o kadar sıcak davrandılar ki ama ortaokulda almam gerekiyor benim semineri, orda da 5 hoca vardı bugün, çok soğuklar yani.. Muhabbet falan etmiyorlar. Öğretmenler odasının diğer ucuna gittiler orda konuştular. Bundan sonra dediğin gibi kitap falan götüreceğim.
Kuzum napıyon? Okudum da canın sıkılıyormuş galiba, ah ah bilmem mi.. Bir uğraş bulsan da bir yere kadar oyalıyor ancak.. Çok zor.. Rabbim kolaylık versin inşallah sana..evet tikka ya kitap al yanına madem muhatap olma sende böyle insanları da hiç anlamiyorum ben![]()
norwe ya o popodan vazgeçilir hiçççalt kısmım geniş geliyor bana su popoy kücültmek istiyorum
mümkünü yok mu lune yaistemiyorum
geniş olmasın ama çare yok kemikleri geniş
Nesi geniş kız delirmealt kısmım geniş geliyor bana su popoy kücültmek istiyorum
mümkünü yok mu lune yaistemiyorum
geniş olmasın ama çare yok kemikleri geniş
arkadan bakınca geniş kızNesi geniş kız delirme
norwe ya o popodan vazgeçilir hiççç![]()
Yaparız yaparız, evdeki herkes beni bekliyor topluca başlayacağız sporatopik ahalisi bana çözüm bulsun totoma
ramazan ayı geliyor spor nasıl yapcam
yapamayacağım sanırım
saat 20:49 ezan okuniyyyyYaparız yaparız, evdeki herkes beni bekliyor topluca başlayacağız spora![]()
Ay kızlar size söylemedim ben, pazar günü erkek arkadaşım ve ailesi tanışmaya geliyorlar iftara..saat 20:49 ezan okuniyyyy![]()
Askm eve giriyo biz yokken ama bizi görünce kaciyooKızlar kaç sayfadan çoklu alıntı yapmıştım nedense hepsi gitti
Lunem ramazanda kilo veriyorum ben ya maalesef.. Annem zayıflamamissin dedi, ne kilo al ne de ver böyle kal dediler.
Tatlı kız kedin çok sevimli ya, evin içine almıyor musun?
Ben de ilk müsait zamanda kedicigime kavuşacağım![]()