fitim fitsin fit (squat)

Waaaaw hakikaten de çok almışsın kuzum yaa.
Çorbanı içtikten sonra bekliyor musun bir 10 dk falan? Yoksa yemeğe mi geçiyorsun hemen?

Reglim canim ramazan başindan beri daha oruca baslamadim oruc tutmaya baslasam veririm aslinda çünkü eşimle de anlastik sadece çorba salata yogurt var iftar soframizda eşim öyle yiyor iki gündür bende dikat ediyorum ama daha veremedim biraz daha kemer sıkmam lazim

Canım o regl şişkinliğin de olabilir, bitince tartıl tekrar. Bende kilo sandım gerçekten.

Canım o regl şişkinliğin de olabilir, bitince tartıl tekrar. Bende kilo sandım gerçekten.

İnşallah regldendir canim kilo konusunda takintiliyim verdigim kilolari geri almak kabusum benim reglim bitsin bida rapor veriyim buraya ramazanda biraz midem küçülür pazartesi falan başlarim oruca galiba :)

Bildirim:
  • Isinma
  • Legs workout (10 dakika)
  • 200 bodyweight squats (14 dakika)
  • Miley cyrus workout (17 dakika)
  • 35 mekik
  • Soguma

Bende çamaşır topladimmm:)
Biraz güç bulursam kendimde dünya kadar ütü var onu yapıcam :$

Selam sportif bayanlar spor yaparken bilegimi sakatladim napmami onerirsiniz spora devam ediyim mi hareket ettirince agriyo ilac kullanmam gerekr mi

Bildirim:
  • Isinma
  • Legs workout (10 dakika)
  • 200 bodyweight squats (14 dakika)
  • Miley cyrus workout (17 dakika)
  • 35 mekik
  • Soguma

Selam sportif bayanlar spor yaparken bilegimi sakatladim napmami onerirsiniz spora devam ediyim mi hareket ettirince agriyo ilac kullanmam gerekr mi
Geçmiş olsun öncelikle, bir doktora görünün.
Sporu da bir süre bırakın. Zedelenmiş bilekle spor yapmak daha ciddi sağlık sorunlarına yol açar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…