fitim fitsin fit (squat)

Ayy canım benim Allah sabır versin balim
saol askıtomm
dısardaydım yürüdüm falan
eve dönerken bizim ev üniye uzak değil ama baya bi yürüme mesafesi var
allahım keske bi araba falan olsa dedım, durakta bekledım dolmus gelmedı
ara sokaktan yuruyorum tak dıye bı arada durdu onumde
liseden bi arkadaşım, dedim seni allah gönderdi :):)

Canım bol bol boynunla ellerini bileklerini yıka, serinlersen susuzluk hissin gider.

Kızlar1 64 boyun 50. 800 gram kilom var. Spora 1 ay gittim ancak goguslerim küçüldü daha çok kilo kaybı yaşadım . korkuyorum resmen artık . ben aksine bel inceltme göğüs ve kalça büyütmeye yönelik hareketler istiyorum size katılmak istiyorum ama anlamıyorum hiç bana yardımcı olur musunuz yemek listesi . ve yapacağım sporlar hakkında . orta hallice dik kalcam var minik bi gobegim var çok minik ama ben hiç olmasın sert dum düz olsun istiyorum ve göğüsleri sporla büyütmek mumkunmu . lutfen yardımcı olur musunuz çok büyük iyilik etmiş olursunuz bana başka sorunlarımda var sporla kafa dağıtmak istiyorum birazda

bildirim:
  • Isınma
  • 50 Lunges
  • 50 plie squat
  • Legs workout videosu (10 dakika)
  • 200 bodyweight squats (14 dakika)
  • 100 pilates çemberiyle bacak çalışma
  • 25 mekik
  • soğuma
arkadaşım bizdeydi de bugun daha 1,5 saat önce falan gitti ancak yapabildim sporumu kızlar :)
iyi geceler

Lune müsait olduğunda girip sana yardımcı olacaktır :)

Goguslerin sporla buyumez.
Beslenmende neler yedigini bana ozelden yaz ona gore dogru yanlislari belirleyelim.
Squat beli inceltir kalca dolgunlasmasi istiyorsan 5+ agirlikla yapmalisin. Onun icin de mutlaka birkac gun alismalisin. Ilk sayfayi oku once.

Karin icin de abs videosu yapmalisin o da ilk sayfada benim yaptigim sporlar icerisinde var.

Harikasin bitanem)

Tikka hani bebegim ailecek bildirimleeer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…