fitim fitsin fit (squat)

Evet ya halletti mi ki bende taşıdım geçen yaz baya bi topladim evi böyle gerekli şeyler kaldi aman dedim nolcak son gün toplarim onlari da ama nolduu sabaha kadar topladim yine bitmedi ay kabus gibiydi
biz de öyle ya annemle babamdan dolayı bi ilde kaldığımız en fazla sure 6 yıldı
hep şehir değiştirdik

iyiym askm bende oturuyorum öyleeee:)

Bildirim zamanı fistiklar
♥ insanity max 30 tabata power ( 30 dk + 2 dk soğuma :) )

♥ 300 thing master ( yarisi minik mink paslar halinde )
Bacak açarak soguma

Lunemm ilk sıra antep ama sonrakiler de kararsızim
Bi de manisa geliyomus ne guzell olur ama yaa
Harika olur gerçekten, beraber ev kurarız ne güzel.
Bildirim zamanı fistiklar
♥ insanity max 30 cardio challenge ( 30 dk + 2 dk soğuma )
♥300 thing master ( yarisi minik mink paslar halinde )
Bacak açarak soguma
sporumu yaptim duşumu aldım kahve keyfinden sonra sahur yapicam
Waooow gece sporu iyi fikir ramazan için. Bunu düşüneceğim kuzum. Bende İzmir'e geçince başlayacağım tekrar.
Tüm eşyaları kaldırdık şu an için.
Kizlar bu melekes beni olduruyor ya bi gunde 2 vidio yaptirdi bide bana verdiginizi yaptim ve suan oluyorum sankii
İşe yaradığını gördükçe tutup tutup öpeceksin bizim kızı. Zor başlangıçta ama sen gitgide iyi oldukça kolay gelecek.

Özel gününde herhalde haspam ya da hamile. Bunda alınacak ne var ya hu? Başkası söylemiş ha sen söylemişsin. Müdüre şikayet ne ayrıca, böyle çocuk gibi. Oldu olacak tek ayak cezası verseydi müdür.
Bildirim:
  • Isinma
  • Legs workout 10 dakika
  • 200 squats 14 dakika
  • 50 lunges
  • 50 plie squats
  • Soguma

Birileri beni sikayet ediyor ahaahhahah
Kulağın mı çınladı çalışkan kuzum?

whatsappa yazmuşki
MÜKEMMME DEĞİLİM BELKİ AMA EN AZINDAN SAHTE DEĞİLİM
:s
yuh yaa çock mus acaba bu yoksa ne
Te alaaam. Bir temiz döveceksin o whatsappın yeşil simgesiyle.
Ne kompleksli tipmiş. Boş ver canım bakma ilgilenme bile, aklı sıra üste çıkacak.

lune naptı acabaaa ev tamamen toplandı mı kııı
Ay tasinmak cok zor ya allah kolaylik versinnnnn
Taşınanın halinden taşınan anlaaaar. Eşim çok hasta oldu tüm gün onunla uğraştım şimdi o kanepede uyukluyor bende size yazıyorum güzeller. Son koliyi topluyorum. Bitti. En son da modemi koyacağım ki habersiz bırakmayayım sizi.
Evet ya halletti mi ki bende taşıdım geçen yaz baya bi topladim evi böyle gerekli şeyler kaldi aman dedim nolcak son gün toplarim onlari da ama nolduu sabaha kadar topladim yine bitmedi ay kabus gibiydi
Zaten bir daha taşınırsam bu her şeyi toplayan nakliyecilerden çağıracağım, kabus gibiydi ya incik cincik. Kap kacak falan çok oyaladı beni.
Gel sana kahve yapiyim
Bende alırım valla, iyi olur bir yorgunluk kahvesi.

Bitmiş kuzum nerdeyse aman diyim son güne birakma zaten incigi cinciği ay valla kafayi yiyo insan tasinip yerlesince derin bi oh çekiyo insan inşallah herşey yolunda gider biran önce yerleşirsin bitanem sonra ayaklarimizi uzatir beraber keyif kahvesi iceriz

Kizlar insanity e çok devam etmek istiyorum ama bu seferde ayak bileģim incildi sakatlanmadan bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…