deminde gelmiş canım diyor birşey soruyorÇok geçmiş olsun canım yaa, Allah şifa versin babana da. Kıyamam çok zor oluyordur sizin için.
Çok iyi yapmışsın bir kere arana koyduğun mesafeden anlar artık ne yapacağını. Senden büyük ya sizi yönetebileceğini sanmış aklınca.
tikkam inanmıyorum yaKızlar günaydın, salı günü büyük bir felaket geçirdik. Şu an evde telefon ve internet yok, su ve elektrik geldi çok şükür.. Dere taştı, şu an her yer mahvolmuş durumda.. Ben öleceğiz zannettim, psikolojim çok bozuldu. Evde mobil de çekmiyor bu ara, okula geldim burdan yazıyorum. Babam da hastaneye yattı yüksek ateşten ve nedeni bulunamıyor. Lütfen dua edin bize..
Çok geçmiş olsun kuzum yaa.
Umarım en kısa zamanda bulurlar.
Babana çok geçmiş olsun canim dua ediyorum ramazanda oruclunun duasini kabul eder inşallah Rabbim biran önce iyilesir baban
tikkam inanmıyorum ya
allahım korusun sizi babana acil şifalar versin, ne diyceğimi bilemedim
Canim cok cok cok gecmis olsun Allah tez zamanda acil sifalar versin. Rabbim yardimciniz olsunSağolun kızlar..
Canım değişik bir virüs varmış daha tanımlayamadilar, 4 saatte bir ateş düşürücü iğne yapılıyor yoksa 40a çıkıyor. Mikrobu bilmedikleri için de doğru antibiyotigi bulamıyorlar.
Evet halisiniz ama suan hic biyerim tutmuyo bacaklarm cok agriyor ama genede dewam edicegim nezamn alicak vucudum acaba :)Harika olur gerçekten, beraber ev kurarız ne güzel.
Waooow gece sporu iyi fikir ramazan için. Bunu düşüneceğim kuzum. Bende İzmir'e geçince başlayacağım tekrar.
Tüm eşyaları kaldırdık şu an için.
İşe yaradığını gördükçe tutup tutup öpeceksin bizim kızı. Zor başlangıçta ama sen gitgide iyi oldukça kolay gelecek.
Merhaba canım :)) Umarım bu sefer hedefine ulaşırsın ve hep beraber eritiriz fazlalıklarııSelamlarrrrrarkadaşlar internette kendimi motive etmek için o mükemmel totolu hatunlara bakarken buraya denk geldim geçenlerde.. Sonra tekrar tekrar gelip baktım okudum yazdıklarınızı ve anladımki birbirinizi güzel motive ediyosunuz benimde düğününe iki ay kalmış bi kız olarak motivasyona ihtiyacım vaaaar Yaklaşık iki senedir falan squattı bacak egzersizleriydi kendi çapımda bişeyler yapmaya çalıştım ama düzenli olamadığım için fayda olmadı sadece bir ara squatı bir aya yakın devam ettirmiştim etkisinden az buçuk tecrübem var Ama dediğim gibi devamlı olamadım şu iki ay içinde kendimi toplamam mutlaka kesinlikle toplamam lazım benide aranıza alır mısınız
Merhaba :)) amiiin amiin inşllah yaaaMerhaba canım :)) Umarım bu sefer hedefine ulaşırsın ve hep beraber eritiriz fazlalıklarıı
Hosgeldinnnn")Selamlarrrrrarkadaşlar internette kendimi motive etmek için o mükemmel totolu hatunlara bakarken buraya denk geldim geçenlerde.. Sonra tekrar tekrar gelip baktım okudum yazdıklarınızı ve anladımki birbirinizi güzel motive ediyosunuz benimde düğününe iki ay kalmış bi kız olarak motivasyona ihtiyacım vaaaar Yaklaşık iki senedir falan squattı bacak egzersizleriydi kendi çapımda bişeyler yapmaya çalıştım ama düzenli olamadığım için fayda olmadı sadece bir ara squatı bir aya yakın devam ettirmiştim etkisinden az buçuk tecrübem var Ama dediğim gibi devamlı olamadım şu iki ay içinde kendimi toplamam mutlaka kesinlikle toplamam lazım benide aranıza alır mısınız
Skilasir tatlım ve dolgunlasirBugünkü sporumu da yazıyım
60 squat
550 ip atlama
Kızlar benim bir de size bir sorum varBenim basenlerim var daha çok popomda hafif var ama popom daha selülütli gibi kassız görünüyor Squatla popom daha da büyümez diymi yani sıkılaşır Ya soruyorum ama kusura bakmayın
Canım 49 kiloya da düşsen spor yapmadigin sürece zayifligin bi önemi kalmaz :)Merhaba :)) amiiin amiin inşllah yaaaevleniyorum bu sefer kesin olmalı
Bende 21 yaşındayım boy 163 kilo 53 ben 48 olmak istiyorum uzzuuuun bi süredir bu istediğim devam ediyor ama bi türlü şu 5 kiloyu veremedim yaaabu süreçte bu kilolarıda vermem lazım.
Buarada arkadaşlar ben squatta bugün 7. Günümü tamamladım. Bikaç basen ve iç bacak egzersizleride yapıyorum ama onları düzenli hale getirebilmiş değilim önceliğim şu squatı bir aya tamamlayabilmek.. Yalnız bir sürü telaşem olduğu için motivasyonum düşebilir gibibana yardımcı olun nolur..
Ben armut vucütluyum bel göğüs yok ama allah bir kalça vermiş ki sormayınhele basenlerim hele hele ooo iç bacaklarım varyaaaaaa offff offf
İdeal bacak kalınlığı araştırdım geçenlerde 1.58 1.65 boy aralığında olan kadınlarda bilek 20cm alt bacak 30 cm üst bacak 50 cm idealmİş.. Benimkini ölçtüm bilek 21 alt bacak 32 üst bacak 56dedim allah kahretmesşn yaaa..
Bir ara azme gelip 49 kiloya düşmüştüm bu iç bacaklar hala bitişikti hala bitişiktinapicemde gidicikler yaaaaa bana etkili iç bacak egzersizi lazım..
Çook özeniyorum şu spor yapıp harika vücutlu hatunlara.. Zayıf olmak mesele değil önemli olan şekilli olmak
Hergün girip yaptığım sporları yazarım bende buraya artık.. Bu ramazandada nasıl zayıflayacaksam her sferinde söz veriyorum az yicem diye iftarda kendimi kaybediyorum
Birde beni bir sinir ediyorlar evlenince kilo alcan zaten yok almıcam diyenleri çok duyduk diye tövbe estf yaaa
Gelir gelmez ne çok konuştum ama kusuruma bakmayınçok doluyum bu bacak kalça konusunda
Ay inşallah yaHosgeldinnnn")
Gel kız gel düğüne hazırlariz seni
Skilasir tatlım ve dolgunlasir
Bak buyur demiyorum
Olgunlaşır ve dolgunlasir
Canım 49 kiloya da düşsen spor yapmadigin sürece zayifligin bi önemi kalmaz :)
Balayinda ve evliliginde eşinin senden gözünü alamamasini istiyosan skcaksin dişini azcik:) o gelinliğin içinde fit durmak istiyosan yine sikcaksin dişini
nasılsınız kızlarrrr
nerde o eskı sohbetlerımızzz
lune taşınıyo
tikkamın başına bı talıhsızlık geldı
dead hasta
tikkaya ne oldu kaçırmışım ya geçmiş olsunnasılsınız kızlarrrr
nerde o eskı sohbetlerımızzz
lune taşınıyo
tikkamın başına bı talıhsızlık geldı
dead hasta
şeker pancarım nasılsın senAynen tatlim bide ramazan ya halsiz herkes bayramdan sonra bomba gibi devam ederizsen nasilsin kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?