- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aman canım yaa istersen bir süre başka programa geç. Lunges yaparken oluyor en çok sakatlıklar.
Kızlar günaydın, salı günü büyük bir felaket geçirdik. Şu an evde telefon ve internet yok, su ve elektrik geldi çok şükür.. Dere taştı, şu an her yer mahvolmuş durumda.. Ben öleceğiz zannettim, psikolojim çok bozuldu. Evde mobil de çekmiyor bu ara, okula geldim burdan yazıyorum. Babam da hastaneye yattı yüksek ateşten ve nedeni bulunamıyor. Lütfen dua edin bize..
Te alaaam. Bir temiz döveceksin o whatsappın yeşil simgesiyle.
Ne kompleksli tipmiş. Boş ver canım bakma ilgilenme bile, aklı sıra üste çıkacak.
devamını da yazdım bakGerçekten kadin sorunlu heralde ćocuk gibi one yaasen hic umurasama bence norwem bosver
kuzular bu arkadaş bayan sabah bana mesaj atmış
merhaba norwegian numune almam gerekiyor (bizim iş icabı )
müdüre sordum norwegian hanım veya t...n bey ile gidin demiş( tabi müdür bilmiyo bana yaptığını o günden sonra)
bende yazdımki
şu an yoldayım siz isterseniz gidin gecikebilirim
yani yalan değil gerçek bu
görüomusun o hakaretleri et oraya buraya arkamdan at tut iş düşünce enayi hizmetinde
Oo varmiymiş böyle dünya yabu kadin çok aklilli desene
Eve girmeye ramak kaldı ama geride bıraktığı çamur çok kötü, annemle ikimiz temizlemeye çalışıyoruz ama kadın gücü yetmiyor. Derenin kenarında evimiz, evi götürecek diye çok korktum çünkü kasım ayında yine taşmış ve bizimle aynı güzergahta bir evi temeli ile göle sürüklemişti, evden hiçbir iz yok. Bizim evin önüne ağaçlar falan da getirmiş. Köpeğimiz de gidiyordu az kalsın, bağırisini duyup zoraki balkona aldık ama yine kaçtı çünkü komşunun köpekler de bağırıyordu, onların yanına gitmeye çalıştı, çok şükür akıntıya kapılmadı.Cok gecmis olsun canim benim noldu sel mi basti yoksa evi
kız benim alnımda enayi yazıyor demekki hahahaa
Eve girmeye ramak kaldı ama geride bıraktığı çamur çok kötü, annemle ikimiz temizlemeye çalışıyoruz ama kadın gücü yetmiyor. Derenin kenarında evimiz, evi götürecek diye çok korktum çünkü kasım ayında yine taşmış ve bizimle aynı güzergahta bir evi temeli ile göle sürüklemişti, evden hiçbir iz yok. Bizim evin önüne ağaçlar falan da getirmiş. Köpeğimiz de gidiyordu az kalsın, bağırisini duyup zoraki balkona aldık ama yine kaçtı çünkü komşunun köpekler de bağırıyordu, onların yanına gitmeye çalıştı, çok şükür akıntıya kapılmadı.
sizin memlekette oluyor böyle canımEve girmeye ramak kaldı ama geride bıraktığı çamur çok kötü, annemle ikimiz temizlemeye çalışıyoruz ama kadın gücü yetmiyor. Derenin kenarında evimiz, evi götürecek diye çok korktum çünkü kasım ayında yine taşmış ve bizimle aynı güzergahta bir evi temeli ile göle sürüklemişti, evden hiçbir iz yok. Bizim evin önüne ağaçlar falan da getirmiş. Köpeğimiz de gidiyordu az kalsın, bağırisini duyup zoraki balkona aldık ama yine kaçtı çünkü komşunun köpekler de bağırıyordu, onların yanına gitmeye çalıştı, çok şükür akıntıya kapılmadı.
kuzummmm gecmiş olsunKızlar günaydın, salı günü büyük bir felaket geçirdik. Şu an evde telefon ve internet yok, su ve elektrik geldi çok şükür.. Dere taştı, şu an her yer mahvolmuş durumda.. Ben öleceğiz zannettim, psikolojim çok bozuldu. Evde mobil de çekmiyor bu ara, okula geldim burdan yazıyorum. Babam da hastaneye yattı yüksek ateşten ve nedeni bulunamıyor. Lütfen dua edin bize..
Korktu tabi yavrum, ben kalpten gidecektim de..Canim yaa korkmakta haklisin canim Allah korumus yazik köpegede o da can iste nasil korkmustur
Canım en son 50-60 sene önce taşmış ama bu yıl 2 kere taştı. Bazı evler kullanılmaz halde, bizim halimize şükür..sizin memlekette oluyor böyle canım
dikkat edin kendinize
Allah korumuş
Korktu tabi yavrum, ben kalpten gidecektim de..
Canım en son 50-60 sene önce taşmış ama bu yıl 2 kere taştı. Bazı evler kullanılmaz halde, bizim halimize şükür..
Allahim korusun cok gecmis olsun tikkam yaKızlar günaydın, salı günü büyük bir felaket geçirdik. Şu an evde telefon ve internet yok, su ve elektrik geldi çok şükür.. Dere taştı, şu an her yer mahvolmuş durumda.. Ben öleceğiz zannettim, psikolojim çok bozuldu. Evde mobil de çekmiyor bu ara, okula geldim burdan yazıyorum. Babam da hastaneye yattı yüksek ateşten ve nedeni bulunamıyor. Lütfen dua edin bize..
Çok geçmiş olsun canım yaa, Allah şifa versin babana da. Kıyamam çok zor oluyordur sizin için.Korktu tabi yavrum, ben kalpten gidecektim de..
Canım en son 50-60 sene önce taşmış ama bu yıl 2 kere taştı. Bazı evler kullanılmaz halde, bizim halimize şükür..
Çok iyi yapmışsın bir kere arana koyduğun mesafeden anlar artık ne yapacağını. Senden büyük ya sizi yönetebileceğini sanmış aklınca.kuzular bu arkadaş bayan sabah bana mesaj atmış
merhaba norwegian numune almam gerekiyor (bizim iş icabı )
müdüre sordum norwegian hanım veya t...n bey ile gidin demiş( tabi müdür bilmiyo bana yaptığını o günden sonra)
bende yazdımki
şu an yoldayım siz isterseniz gidin gecikebilirim
yani yalan değil gerçek bu
görüomusun o hakaretleri et oraya buraya arkamdan at tut iş düşünce enayi hizmetinde
Kızlar günaydın, salı günü büyük bir felaket geçirdik. Şu an evde telefon ve internet yok, su ve elektrik geldi çok şükür.. Dere taştı, şu an her yer mahvolmuş durumda.. Ben öleceğiz zannettim, psikolojim çok bozuldu. Evde mobil de çekmiyor bu ara, okula geldim burdan yazıyorum. Babam da hastaneye yattı yüksek ateşten ve nedeni bulunamıyor. Lütfen dua edin bize..
Allahim korusun cok gecmis olsun tikkam yaallah hepinizin yardimcisi olsun
Sağolun kızlar..Çok geçmiş olsun canım yaa, Allah şifa versin babana da. Kıyamam çok zor oluyordur sizin için.
Çok iyi yapmışsın bir kere arana koyduğun mesafeden anlar artık ne yapacağını. Senden büyük ya sizi yönetebileceğini sanmış aklınca.
Canım değişik bir virüs varmış daha tanımlayamadilar, 4 saatte bir ateş düşürücü iğne yapılıyor yoksa 40a çıkıyor. Mikrobu bilmedikleri için de doğru antibiyotigi bulamıyorlar.Kanında mikrop olabilir mi kuzum acaba?
Çok büyük geçmiş olsun yaa, köpeğini kurtarışına da ayrı hayran kaldım canım. Sen çok güçlü bir kızsın zor olsa da bunu da atlatırsınız.
Çok geçmiş olsun kuzum yaa.Sağolun kızlar..
Canım değişik bir virüs varmış daha tanımlayamadilar, 4 saatte bir ateş düşürücü iğne yapılıyor yoksa 40a çıkıyor. Mikrobu bilmedikleri için de doğru antibiyotigi bulamıyorlar.
Sağolun kızlar..
Canım değişik bir virüs varmış daha tanımlayamadilar, 4 saatte bir ateş düşürücü iğne yapılıyor yoksa 40a çıkıyor. Mikrobu bilmedikleri için de doğru antibiyotigi bulamıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?