- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Kızlaaar napıyosunuz aşağıda bakiiiim?
Bekliyom gaariii.Bekle geliyooozz bekleee
Atla gamyonumuzaaaBekliyom gaariii.
Bence sporla puruzsuz olur balımamanın rüya gibi
sıkılaşmasına sıkılaşıyor tamam da tenimizin böyle pürüzsüz görünmesi için napmamız lazım
Ayy bu da çok guzelmissbir tane de benden gelsin umarım yüklemeyi başarabilmişimdir
Eki Görüntüle 1590866
johnsons baby bebek yağı sürüyorum aklıma geldikçe ama hiç pürüzsüz değil benimkiAtla gamyonumuzaaa
Bence sporla puruzsuz olur balım
benimde değil ya ama vucut yapımdan kaynaklanıyor sanırım birde fazla kilolarım ve selülitlerimden olabilir ama baya azaldılarda o kadar pürüzsüz olur mu bilemiyorumjohnsons baby bebek yağı sürüyorum aklıma geldikçe ama hiç pürüzsüz değil benimki
kilolu bi insan değilim, bacaklarımda daha az, popomda daha çok selülit var çok üzülüyorumbenimde değil ya ama vucut yapımdan kaynaklanıyor sanırım birde fazla kilolarım ve selülitlerimden olabilir ama baya azaldılarda o kadar pürüzsüz olur mu bilemiyorumama denemekten bişey kaybedeceğimi düşünmüyorum olana kadar sporu bırakmak yook benim için pes etme derim
spor yaptıkça vucut gerginleşiyor moralini bozma öyle hemen gitmiyor selülitler falan azalıyor ama belli bir süre yapman lazım spor sabır işi sporu stres altında yaparsan bir işe yaramaz spor yapmayı seversen daha güzel oluyor inanki hen insan spordan sonra bir rahatlıyor mutlu oluyor sadece sabret düzenli yap üzülmek yokkilolu bi insan değilim, bacaklarımda daha az, popomda daha çok selülit var çok üzülüyorum
teşekkür ederim moral verdiğin için ben spor yapınca kendimi iyi hissediyorum dik yürüyorum dik oturuyorum özgüvenim geliyorspor yaptıkça vucut gerginleşiyor moralini bozma öyle hemen gitmiyor selülitler falan azalıyor ama belli bir süre yapman lazım spor sabır işi sporu stres altında yaparsan bir işe yaramaz spor yapmayı seversen daha güzel oluyor inanki hen insan spordan sonra bir rahatlıyor mutlu oluyor sadece sabret düzenli yap üzülmek yok
görürüz tabiki benim baya oldu spor ve diyet yapıyorum fazla kilolarım varda ama baya incelme sıkılaşma selülitlerimde azalma var yani son 6 7 kilo kaldı onuda verirsem tamam tabi bu arada sporu bırakmamam lazım ciddi sıkılaşma sağlıyorteşekkür ederim moral verdiğin için ben spor yapınca kendimi iyi hissediyorum dik yürüyorum dik oturuyorum özgüvenim geliyor
umarım en kısa zamanda etkisini görürüz
squatta 21 günü geride bıraktımgörürüz tabiki benim baya oldu spor ve diyet yapıyorum fazla kilolarım varda ama baya incelme sıkılaşma selülitlerimde azalma var yani son 6 7 kilo kaldı onuda verirsem tamam tabi bu arada sporu bırakmamam lazım ciddi sıkılaşma sağlıyorzaten mankenler falan hep düzenli spor yapıyor ondan böyle pürüzsüz vucutları senin fazlakilonda yokmuş sabredersen senin için daha kolay inan
Teşekkür ederiim canıımselammmmdün göl kenarında 4 km yürüdükten sonra bacaklarımın perti çıkmış oturup kalkamıyorum ya
koza16 çok iyi gidiyorsun jillian yapana saygım sonsuz bir ara yapmıştık çok iyi şekillendiriyor ya yapabilirsin bence fitnessda çok ağır şeyler yapmazsan ilk başta yapamazsanda sonra yaparsın bir duruma bakarsın ama çok zorlarsa yapma derim jillianı
Böyle düşününce gaza geliyorum yapabilirim umarıımBence yaparsinn
Ulasicagin vucudu hayal ett:)
Süper bi Günaydın olmuş buuu:))
Günaydın tatlmmGünaydıın kızlar
Canım squat bacak kalinlastirmazMerhaba arkadaşlar 82 kiloyum diyet yapıyorum tabi spor da . Sizce squat yapabilir miyim? 1 haftadır günde 30 kez yapıyorum bacaklarım sıkılaşmakla beraber sanki biraz kalınlaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?