fitim fitsin fit (squat)

johnsons baby bebek yağı sürüyorum aklıma geldikçe ama hiç pürüzsüz değil benimki
benimde değil ya ama vucut yapımdan kaynaklanıyor sanırım birde fazla kilolarım ve selülitlerimden olabilir ama baya azaldılarda o kadar pürüzsüz olur mu bilemiyorum ama denemekten bişey kaybedeceğimi düşünmüyorum olana kadar sporu bırakmak yook benim için pes etme derim

kilolu bi insan değilim, bacaklarımda daha az, popomda daha çok selülit var çok üzülüyorum

kilolu bi insan değilim, bacaklarımda daha az, popomda daha çok selülit var çok üzülüyorum
spor yaptıkça vucut gerginleşiyor moralini bozma öyle hemen gitmiyor selülitler falan azalıyor ama belli bir süre yapman lazım spor sabır işi sporu stres altında yaparsan bir işe yaramaz spor yapmayı seversen daha güzel oluyor inanki hen insan spordan sonra bir rahatlıyor mutlu oluyor sadece sabret düzenli yap üzülmek yok

teşekkür ederim moral verdiğin için ben spor yapınca kendimi iyi hissediyorum dik yürüyorum dik oturuyorum özgüvenim geliyor
umarım en kısa zamanda etkisini görürüz

teşekkür ederim moral verdiğin için ben spor yapınca kendimi iyi hissediyorum dik yürüyorum dik oturuyorum özgüvenim geliyor
umarım en kısa zamanda etkisini görürüz
görürüz tabiki benim baya oldu spor ve diyet yapıyorum fazla kilolarım varda ama baya incelme sıkılaşma selülitlerimde azalma var yani son 6 7 kilo kaldı onuda verirsem tamam tabi bu arada sporu bırakmamam lazım ciddi sıkılaşma sağlıyor zaten mankenler falan hep düzenli spor yapıyor ondan böyle pürüzsüz vucutları senin fazlakilonda yokmuş sabredersen senin için daha kolay inan

squatta 21 günü geride bıraktım
eğer o gün modumdaysam mekik ve simit hareketleri ile de destekliyorum
çoğu zaman başladım ve yarım bıraktım
bu kez yarım bırakmak gibi bir niyetim yok tam gaz devam

Teşekkür ederiim canıım Evet jıllıan bizi yoruyo ama etkilerini anlıyorum az çok annem bile bugün göbeğin gitmiş dedii Daha yarın kayıt olucam bakalım nasıl bir programım olucak ama ikisini birlikte ne kadar yürütebilirsem sonuna kadar yapıcam

Merhaba arkadaşlar 82 kiloyum diyet yapıyorum tabi spor da . Sizce squat yapabilir miyim? 1 haftadır günde 30 kez yapıyorum bacaklarım sıkılaşmakla beraber sanki biraz kalınlaştı

Merhaba arkadaşlar 82 kiloyum diyet yapıyorum tabi spor da . Sizce squat yapabilir miyim? 1 haftadır günde 30 kez yapıyorum bacaklarım sıkılaşmakla beraber sanki biraz kalınlaştı
Canım squat bacak kalinlastirmaz
İlk sayfadakileri okursan ne gibi yararlar olduğunu anlarsin
Kaç kilo hedefin ? Squat biraz sekillendirmek için yapılan bi spor yani şu an kilo vermeye çalıştığın için şimdilik daha kalori yakan sporlar yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…