fitim fitsin fit (squat)

Hedefim 60 :) yağ yakıcı olarak aerobik yapıyorum bir de bu videoyu yapıyorum sizce kalınlaşmayı bu mu yapmıştır squatdan dolayı iç bacaklarım ve ön taraflar acıyor açıkçası bu hoşuma gidiyor işime yaradı diye :) haftada 3 kilo yağ yakmışım

kızlar sizce squat yapanlar sporun yanında takviye ilaçlar kullanıyorlar mıdır
çünkü bu gelişmeler harika
sadece squat yaparak ne kadar mümkün bilemedim
hani erkekler kaslarını şişirmek için tozlar, haplar kullanır ya
kızların da kullandığı ilaçlar gördüm 'butt enhancement pills' adı altında
özellikle jen selter gibi spor yapan bayanların onlardan kullandığını düşünüyorum
instagramdan diğer fotoğraflarına bakabilirsiniz

küçücük kızda bu kadar popo nasıl olmuş

bir fikrim yok canım ben zaten bukadar olsun istemem ya çok dikkat çekiyor bide yapı meselesi biraz popon varsa squatla böyle olur normalde daha düzse normal düzeyde hoş olur gibime geliyor beslenmeye dikkat etmek lazım tabi şöyle söyleyim squat yapıp hamburger cips kola pasta gibi şeyler yersen bir işe yaramaz sağlıklı sebze meyve protein ağırlıklı yiyecekler yiyip bol su içmekte önemli birde yeşilçay

bu kadar olmasını ben de istemem de merak ettim:)

Bana oralara jel enjekte ettiriyorlar gibi geliyor ama günahlarını almıyım :)
olabilir özellikle bu fenomenler falan geçen bir haber vardı squat yaparken silikonları patladı diye bildiğin silikon yaptırmış üstüne hala squat yapıyormuş resim atmak için nete kadın olabilir yani neden olmasın

Ayy benim böyle popom olsa kocam beni dışarı çıkarmaz evde müze yapar

ay çıkılmaz öyle hele bizim ülkede valla yemediğin söz kalmaz zaten sonra sinir hastası olursun yeminle bu kadının bir videosu vardı sokakta squat yapıyordu millet geçerken bakıyordu böyle

Böyle bakarlar sonra daböyle bakarlar

Aynen beslenme çok önemli.
Bana oralara jel enjekte ettiriyorlar gibi geliyor ama günahlarını almıyım :)
Bende çok büyük ihtimal dolgu olduğunu düşünüyorum. Sonuçta sporun etkisi de belli bir yere kadar.

Ben Jillianla baya şekillenmiştim, zor ama sonuca kesinlikle değer.
Bunlar yağ yakmak için değil ama. Kasa dönüşürse yağların vermen zorlaşabilir kilonu. Daha çok kardiyo yapmalısın. Önce ideal kilo sonra şekillenme olmalı hedefin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…