fitim fitsin fit (squat)

Ciddi misin ya yağ yakmayı engeller mi diyosun 3 gündür yapıyordum bırakayım hemen o zaman kardiyo tavsiye video var mı acaba
Bu daha doğru bir başlangıç olur. İdeal kilona 5 ve daha az kaldığında sıkılaşma uygulayabilirsin. Zaten sporla vereceğin için sarkma vs olmaz.

Bu daha doğru bir başlangıç olur. İdeal kilona 5 ve daha az kaldığında sıkılaşma uygulayabilirsin. Zaten sporla vereceğin için sarkma vs olmaz.

Ya ne kadar teşekkür etsem az gerçekten çok sağolasın. Bundan sonra günlük bunu yapacağım inşallah. Ek olarak napabilirim? Yeterli midir yoksa. Kusura bakmayın çok soru sordum ama

Ya ne kadar teşekkür etsem az gerçekten çok sağolasın. Bundan sonra günlük bunu yapacağım inşallah. Ek olarak napabilirim? Yeterli midir yoksa. Kusura bakmayın çok soru sordum ama
İstediğin kadar sorabilirsin. Başta hevesli olunduğundan spor programları çok doldurulup sonra bıkılıyor.
O yüzden bu şimdilik yeterli. İleride az gelirse ekleriz. Bildirim verirsen düzenli daha iyi motive olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…