• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

merhaba fit kızlar :KK25:
bildirim zamanı :KK28:
bugün 27. günüm 230 squat yaptım
100 tane mekik çektim
100 tane simitlerim için hareket yaptım (bu hareketin de ismini bilmiyorum. hazır ol pozisyonda durup yanlara doğru eğiliyorum bir sağa bir sola)
:KK68:

Eki Görüntüle 1596352

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ben bugün dinlendim ama yarin spor yapicam gerci dinlendim derken temizlige devam bütün evi bi yikamadiğim kaldi az bişey bugunde yaptim sonra disarda gezdimm:KK33:

Beslenmeniz nasil..yediklerinize ictiklerinize dikkat ediyormusunuz..

Beslenmeniz nasil..yediklerinize ictiklerinize dikkat ediyormusunuz..

Yagli gidalar kizartmalar ve abur cuburlardan uzak durmaya ćalisyoruz tatliş bazi arkadaşlarimiz kilo vermeye calisiyo bazilari almaya bazilari da korumaya ona göre ayarliyoruz kendimizi ;)

Yagli gidalar kizartmalar ve abur cuburlardan uzak durmaya ćalisyoruz tatliş bazi arkadaşlarimiz kilo vermeye calisiyo bazilari almaya bazilari da korumaya ona göre ayarliyoruz kendimizi :KK66:
anladim canim..benim kilo verme derdi bitti sayilir...sadece dengeli beslenmeye kendimi alistirmam lazim....yakinda mezun olup kismetse düzenli sporlan sikilasmak istiyorum...

E göğüsler tamam ten de tamam karina da az kaldı :))))
2015-08-02 07.39.28.webp

Back
X