- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
Dayanamiyoomm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dayanamiyoomm![]()
Böyle marketlerde falan görürseniz bana da söyleyin benim de almam lazımtakip ederim sıkça aslında, hiç rastlamadım, kısa zamanda düşerse kaparım hemen, ama şimdi baktım da, internette de ucuza satan yerler var![]()
Selam fıstıklarBel ve karın ağrısında ölüyorum , yürürken belimi tutuyorum yok böyle bir şey
Fitness benii öldürüyor ama yılmadım
Bildirim
1 saat fitness
Jıllıan Level 1
200 ip atlama
Çok teşekkür ederiim canıımay bu sporlarda nesi seni şu an ayakta alkışlıyorum tüm alkışlar sana
kıskandım bende istiyorumm tebrikler canımm![]()
tabii ki hemen haber veririm denk gelirsem :)Böyle marketlerde falan görürseniz bana da söyleyin benim de almam lazım![]()
Sen de temizlik yapmışsın canıım en etkili spor o aslındaKiskandiiimm siziiii hemen squat yapiyim birass ben bugun yeni oturdum valla temizlikten![]()
hemen motivasyonnKiskandiiimm siziiii hemen squat yapiyim birass ben bugun yeni oturdum valla temizlikten![]()
dinlen ama haftada 1 gün en azından ağır gelir sakatlanmada aman dikkat çokta zorlama canımÇok teşekkür ederiim canıımSen de süpersiin ama
Bunları yaptım ama bel ağrısından sırtıma yastıkla oturuyorum şuan
![]()
Pazar günü dinlenicem tatlım. Sanırım yeni başladığım için böyle oldu geçmezse pazartesiye sporla değişiklik yapıcam. Sağol canıım benimdinlen ama haftada 1 gün en azından ağır gelir sakatlanmada aman dikkat çokta zorlama canım![]()
Çok teşekkür ederiim canıımSen de süpersiin ama
Bunları yaptım ama bel ağrısından sırtıma yastıkla oturuyorum şuan
![]()
Ovv bildirime bak be süpersiin canıımBildirimle döndüm fistiklar
♥ 100 squat ( yarisi sumo )
♥ 50 köpek iseme haraketi
♥ 50 istiridye hareketi
♥ 50 selülit savar hareketi
♥ 50 üçgen
♥ 50 mekik
♥25 ters mekik
♥ 50 twist hareketi
soğuma![]()
Sağol canıım dikkat edicem biraz dahaDikkat et canim sakatlanma![]()
Selam kizlar...ara sira sizi takip ediyor hevesleniyorum..size katilmayi cok istiyorum..ama spora yeni basladim..jilian level 1 i bitirdim bugün..sqat spor grubunada katilsam agir olur diye düsünüyorum sizcede agir olurmu yeni spora baslayan biri olarak
hoşgeldin bize katılırsan motive olursun bekleriz seni de aramızaSelam kizlar...ara sira sizi takip ediyor hevesleniyorum..size katilmayi cok istiyorum..ama spora yeni basladim..jilian level 1 i bitirdim bugün..sqat spor grubunada katilsam agir olur diye düsünüyorum sizcede agir olurmu yeni spora baslayan biri olarak
Hoşgeldiin canıımSelam kizlar...ara sira sizi takip ediyor hevesleniyorum..size katilmayi cok istiyorum..ama spora yeni basladim..jilian level 1 i bitirdim bugün..sqat spor grubunada katilsam agir olur diye düsünüyorum sizcede agir olurmu yeni spora baslayan biri olarak
tesekkür ederim canim benimAayy hoşgeldin canimzaten jillianin icinde de squat var buraya yazman seni motive eder hergün yaptığın sporu yazabilirsin biraz ilerledikten sonra da squat takvimine baslarsin
![]()
Aayy hoşgeldin canimzaten jillianin icinde de squat var buraya yazman seni motive eder hergün yaptığın sporu yazabilirsin biraz ilerledikten sonra da squat takvimine baslarsin
![]()
hoşgeldin bize katılırsan motive olursun bekleriz seni de aramıza![]()
tesekkür ederim kizlar.Hoşgeldiin canıım![]()
20 gün içinde yaptığın sporu da bizimle paylaşabilirsintesekkür ederim kizlar...bana kalsa hemen size katilmak istiyorum ..biraz daha kaslarim alissin spora..ama kismet olursa 20 gün sonra sizinleyim