Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt canımm bayadır yoktumm nasılsınn tatıldeydım dee :))harikasın canım ben bu hafta çok aktif sporalar yapmadığım için yazmıyorum yürüyüş falan yaptım da çok aktif olmuyr çok sıcakpazartesiden sonra sıcakta olsa yapamaya başlıycam ama
selam dionee bayadır yoksun
şekerim naber canım misafirlerin gelmiş hoşgelmiş
tatlibikiz tatlı şeker kız nerelerdesin ortalıkta yoksun sende özledimm senii
![]()
ne güzel ya yaşasın tatillllevt canımm bayadır yoktumm nasılsınn tatıldeydım dee :))
ay kıyamam nıye kız kac bı kac gunluguneee :) tmm cnm senın yerınede gezımm bos gezenın bos kalfasıyım bu araane güzel ya yaşasın tatillllbenim iznim yok ya bir yıl artık seneye tatil yaparım napayım tatile gidenlerden tatil anıları resimleriyle idare ediyorum
ne güzel gezip eğlenmişsindir şimdi sen oh mis benim yerinmede gezseydin bol bol
![]()
çok geçmiş olsun . teşekkür ederim :))Canım öncelik derslerin:) ve geçmiş olsun benim de gözlerim bozuk miyopum lens kullanıyorum ama çıkarınca kör gibiyim resmen
BİLDİRİM <ZAMANI
SQUAT PROGRAMINDA 12. GÜN :,
115 squat
50 üçgen
100 işeyen köpek
70 mekik
150 oturarak bel sağ-sol
50 jyan uzan bacak aç-kapa (her bacak için)
İlginçtirki o kadar ara verdiğim halde zorlanmadım. Hala dinç hissediyorum. İyi günler sevgiyle kalın...[/QUOTE
Güzel bi bildirim gunaydinnn:)
Yürüyüş yapmışsıın daha ne canıım :)) Sen harika bildirimlerle geliyosun heep başlarsıın tekrardanharikasın canım ben bu hafta çok aktif sporalar yapmadığım için yazmıyorum yürüyüş falan yaptım da çok aktif olmuyr çok sıcakpazartesiden sonra sıcakta olsa yapamaya başlıycam ama
selam dionee bayadır yoksun
şekerim naber canım misafirlerin gelmiş hoşgelmiş
tatlibikiz tatlı şeker kız nerelerdesin ortalıkta yoksun sende özledimm senii
![]()
Evet canıım yoksun ne zamandıır. Ben iyiyiim sen nasılsıın bakalıımKızlar gelemiyorum nasilsinizzzz
özledim ezgim seni gel artıkKızlar gelemiyorum nasilsinizzzz
sağol canım çok teşekkürlerYürüyüş yapmışsıın daha ne canıım :)) Sen harika bildirimlerle geliyosun heep başlarsıın tekrardan![]()
sende harikasın ya o bildirimlere baksanaİyi akşamlar fıstıklarBildirimimi yapayım:
Sabah 6.5 km yürüyüş
2-3 saat yüzme
Bir de suyun içinde kendimce basen hareketleri yaptım![]()
Sağol canıımözledim ezgim seni gel artık
sağol canım çok teşekkürler
sende harikasın ya o bildirimlere baksanasuyuniçinde yapılan hareketler daha etkili oluyormuş iyi yapmışsın
![]()
canım supersin ben bu kadar yapsam kendime gelememBİLDİRİM!
70 squat
50 üçgen
50 işeyen köpek(her bacak için)
100 mekik
100 oturarak bel sağ sol yap
50 uzanarak bacak yukarı aç-kapa(her bacak için)
![]()
kuzum bi ara bana yazBikaç gün daha yokum kizlarrr