• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

harikasın canım ben bu hafta çok aktif sporalar yapmadığım için yazmıyorum yürüyüş falan yaptım da çok aktif olmuyr çok sıcak:KK14: pazartesiden sonra sıcakta olsa yapamaya başlıycam ama :oops:

selam dionee bayadır yoksun :KK3::KK3:

şekerim naber canım misafirlerin gelmiş hoşgelmiş:KK36::KK36:

tatlibikiz tatlibikiz tatlı şeker kız nerelerdesin ortalıkta yoksun sende özledimm senii:KK74:
:KK74::KK74::KK74:
evt canımm bayadır yoktumm nasılsınn tatıldeydım dee :))

evt canımm bayadır yoktumm nasılsınn tatıldeydım dee :))
ne güzel ya yaşasın tatillll:KK28::KK28: benim iznim yok ya bir yıl artık seneye tatil yaparım napayım tatile gidenlerden tatil anıları resimleriyle idare ediyorum:KK48: ne güzel gezip eğlenmişsindir şimdi sen oh mis benim yerinmede gezseydin bol bol:KK60::KK60:

ne güzel ya yaşasın tatillll:KK28::KK28: benim iznim yok ya bir yıl artık seneye tatil yaparım napayım tatile gidenlerden tatil anıları resimleriyle idare ediyorum:KK48: ne güzel gezip eğlenmişsindir şimdi sen oh mis benim yerinmede gezseydin bol bol:KK60::KK60:
ay kıyamam nıye kız kac bı kac gunluguneee :) tmm cnm senın yerınede gezımm bos gezenın bos kalfasıyım bu araa :D

BİLDİRİM <ZAMANI
SQUAT PROGRAMINDA 12. GÜN :,
115 squat
50 üçgen
100 işeyen köpek
70 mekik
150 oturarak bel sağ-sol
50 jyan uzan bacak aç-kapa (her bacak için)

İlginçtirki o kadar ara verdiğim halde zorlanmadım. Hala dinç hissediyorum. İyi günler sevgiyle kalın...:KK15:

BİLDİRİM <ZAMANI
SQUAT PROGRAMINDA 12. GÜN :,
115 squat
50 üçgen
100 işeyen köpek
70 mekik
150 oturarak bel sağ-sol
50 jyan uzan bacak aç-kapa (her bacak için)

İlginçtirki o kadar ara verdiğim halde zorlanmadım. Hala dinç hissediyorum. İyi günler sevgiyle kalın...:KK15:[/QUOTE
Güzel bi bildirim gunaydinnn:)

harikasın canım ben bu hafta çok aktif sporalar yapmadığım için yazmıyorum yürüyüş falan yaptım da çok aktif olmuyr çok sıcak:KK14: pazartesiden sonra sıcakta olsa yapamaya başlıycam ama :oops:

selam dionee bayadır yoksun :KK3::KK3:

şekerim naber canım misafirlerin gelmiş hoşgelmiş:KK36::KK36:

tatlibikiz tatlibikiz tatlı şeker kız nerelerdesin ortalıkta yoksun sende özledimm senii:KK74:
:KK74::KK74::KK74:
Yürüyüş yapmışsıın daha ne canıım :)) Sen harika bildirimlerle geliyosun heep başlarsıın tekrardan :KK49::KK66:

İyi akşamlar fıstıklar :KK15::KK15: Bildirimimi yapayım:
Sabah 6.5 km yürüyüş
2-3 saat yüzme
Bir de suyun içinde kendimce basen hareketleri yaptım
:KK70:

Kızlar gelemiyorum nasilsinizzzz
özledim ezgim seni gel artık:KK60:

Yürüyüş yapmışsıın daha ne canıım :)) Sen harika bildirimlerle geliyosun heep başlarsıın tekrardan :KK49::KK66:
sağol canım çok teşekkürler:KK19::KK19:
İyi akşamlar fıstıklar :KK15::KK15: Bildirimimi yapayım:
Sabah 6.5 km yürüyüş
2-3 saat yüzme
Bir de suyun içinde kendimce basen hareketleri yaptım
:KK70:
sende harikasın ya o bildirimlere baksana:KK19: suyuniçinde yapılan hareketler daha etkili oluyormuş iyi yapmışsın:KK15:

özledim ezgim seni gel artık:KK60:

sağol canım çok teşekkürler:KK19::KK19:

sende harikasın ya o bildirimlere baksana:KK19: suyuniçinde yapılan hareketler daha etkili oluyormuş iyi yapmışsın:KK15:
Sağol canıım :KK15::KK15: Ben de duymuştum bir yerde yararlı olduğunu yapabildiğim kadar yaptım :KK70:

BİLDİRİM!
70 squat
50 üçgen
50 işeyen köpek(her bacak için)
100 mekik
100 oturarak bel sağ sol yap
50 uzanarak bacak yukarı aç-kapa(her bacak için)

:KK76:
canım supersin ben bu kadar yapsam kendime gelemem :mad:zamanla benim vücudum da alisirmi acaba...

Back
X