- 26 Ocak 2015
- 167
- 78
- 48
- 30
1.5 hafta oldu aslında ama bilmiyorum sanırım biraz motivasyon resimlerine bakıcamDaha üç günde sonuç mu bekliyorsun?
Cuma günü sporu: 10 dk stepper
Bugünün sporu: 10 dk stepper 2 kilo ağırlıkla___50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla___15 iki bacak aşağı yukarı____30 mekikLa Lune
80squat -
20 jump squat
20 jump sumo squat
20 lunge
20 mekik tarzı
esneme hareketleri ve başta ısınma hareketleri
Aynı zamanda beslenmene dikkat edersen kalınlaşma yapmaz. Ama sporu yapar üstüne cips yersen elbette bacağın kalınlaşır o da sporun değil cipsin suçudur.Merhaba bir sey sormak istiyorum sizlere. Ben 160 boyundayim 54 kiloyum. Yarin diyete başlıyorum. 1 ay okul tatilim var bu arada evde sporda yapacagim. Olculerim gogus 88 bel 64 kalca 95 tahmin edersinizki alt ust arasinda uyusmazlik var. Bir beden kuculmek istiyorym kalcalarimi sıkılaştırmak. Bunun icin squat dogru bir secim mi takdir edersiniz ki cok kisi kalinlastirir derken bir o ladari inceltir diyor. Yardimlarinizi bekliyorum :) sagolun simdiden. İyi geceler hepinize. :)
Aaa luna hamilemisin çok sevindim :)) Allah sağlıklı sıhhatli versin kucağına inşallah :) mayıstan bu yana gelemedim sağlık iş eğitim derken aldığım kilolar gitti tabi squat desen oda olmadı tabi baştan başlamak lazım enerji bulursam başlayacam sınavlar da tabi yaklaştı :)Aynı zamanda beslenmene dikkat edersen kalınlaşma yapmaz. Ama sporu yapar üstüne cips yersen elbette bacağın kalınlaşır o da sporun değil cipsin suçudur.
Evet canım amin gönülden. Çok sağolasın. Beklerim her zaman.Aaa luna hamilemisin çok sevindim :)) Allah sağlıklı sıhhatli versin kucağına inşallah :) mayıstan bu yana gelemedim sağlık iş eğitim derken aldığım kilolar gitti tabi squat desen oda olmadı tabi baştan başlamak lazım enerji bulursam başlayacam sınavlar da tabi yaklaştı :)
Bende seni başka topiklerde görüyorum neden gelmiyor bu kız diyordum.burası hareketlenmiş ben kayboldum iyi mineyse bende aranzıa döneceğimbekleyin beni La Lune buralarda olamna cok seviniyorum
Anam 10 mu?Dünün sporu 10 squatayyy bu kadar sadece ama regl oldum 2 de az yapicam sonra çoğaltirim tekrar
Eskş takım toplanıyooorrt. Yaşasın! Canım bende seni çok özledim nasılsın neler yapıyorsun?
Ay orda burda boş boş takıldım bir ara kafa dağıtıp geldim yorulmustum kafaya takmaya bir süre dedimEvet canım amin gönülden. Çok sağolasın. Beklerim her zaman.
Bende seni başka topiklerde görüyorum neden gelmiyor bu kız diyordum.
Len hani sporlar? Bekliyoruz hasretle.
Anam 10 mu?
Ay orda burda boş boş takıldım bir ara kafa dağıtıp geldim yorulmustum kafaya takmaya bir süre dedimyavaştan başlayacağım yine jillian in kitabını aldım ilk kitabı metabolizmanizi yönetin diye adı onu okuyorum yavartan gelecegim
62.7Ooo bilimsel geleceksin demek. Bekliyoruz sabırsızlıkla.
Yavaştan başla, güzelce ısın. Güncel kilon kaç?
İnşallah canımcım yarasın sana bebeğe :)SekerPancarii
Bildirim zamanı:
40 dakika hamile yogası.
Baya huzurlu güzel bir program. Dvdsini d&rdan almıştım. Umarım hamileliğim sağlıkla devam eder de devam ederim.
Yeter tabii şu 5leri artık bir görelim tartıda.62.7kilo almıyorum öyle artık ya baya oturttum kiloyu üstüme artık versem süper olacak lune baya 61 63 arası gidip geliyorum işte bu arada kaldım daraldım ara verdim hala bu aradayim ama bu kez ineceğim yeter ya
Sağol kuzum.İnşallah canımcım yarasın sana bebeğe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?