Slm marlincimm33yasinda 3kiz annesiyim.en kücügü 9aylik dogum kilolarimdan kurtulup sıkılasmak istiyorum.
kilom;65
boy157
cuma yarismasinda 14.takimda yarisiyorum
Amiiinn isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin Rabbim♡♡♥♥ Lunem ben bilekleri öyle bi sakatlamişim ki duvara karşi bile yitsem bileklerim ertesi güne ağriyoİyiyim canım bugün miniğin kalp atışlarını duyduk, Allah isteyen herkese nasip etsin. Çok harika bir şey.
Canım yüzünü duvara dön ayakta duvarı itiyormuş gibi yap. Bu da göğüsleri toparlıyormuş. Bir de duştan sonra soğuk su yap mutlaka.
Benim içime de kiz doğduKız mı olacak acaba erkek mi çok merak ederimBenim içime kız doğdu.
Merhaba nerdeyim spor yaptığı dönemde çok güzel bir vücudum vardı. Yoga yapmak istiyorum ama 4. Aydan sonra.maşallah allah sağlıkla kucağın almayı da nasip etsin inş.
hamile iken yapıyormusun spor?
yapıyorsam hangi hareketleri yapıyorsun, bi de ben senin vücudunu çok merak ediyorum doğrusu)
ben de ham,lelik deni,yorum bu yüzden spor yapamıyorum bi düşüğüm var çünkü, kiloluyum be çok rahatsızım ve spor yapmadığım her gün vücudum daha da bozuluyor gibi berbat bi duygu içindeyim ki gerçekten çok yumuşak ve selülit ve yağ doluyum maalesef((
hamilelik denediğim için de sporsuzum
Gözümden kaçmıştır canım kusura bakma, tekrar yazabilir misin?Cevap vermemişsiniz, heyecanla açmıştım hayal kırıklığına uğradım
Bir an önce başlamak istiyorum ama kafama göre yapmayayaım demiştim.
Hadi bakalım hayırlısı olsun. Sende çoğunluğa katıldın.
- bugun arkadaşım çok oyaladı beni demek ki spora arkadaşla gidilmicekmış
- sadece 30squat
- 20tane jump squat
- lunge 30 bi bacak 30 diğer bacak
- bi kaç karın hareketi
- ve biraz bacak kaldırma hareketi
- bu arada arkadaş yazmış hislerim kuvvetlidir diye benimde nedense aklıma ilk gelen erkek bebiş oldu La Lune
O da ağıtır canım ya. Sen doktora göründün mü?Amiiinn isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin Rabbim♡♡♥♥ Lunem ben bilekleri öyle bi sakatlamişim ki duvara karşi bile yitsem bileklerim ertesi güne ağriyoiki elime ağırlık alip kolları açip kapasam mi ki
Ben de öyle düşünüyorum ya bakalım.Benim içime de kiz doğdu
Bileğimi bi yere dayamadigim sürece bişey kaldirdiğimda ağrı yapmiyor lunem bi deneyim bakalim ağrı hissedersem doktora görünürümO da ağıtır canım ya. Sen doktora göründün mü?
Bu sefer iyice yorup sakatlık olmasın.
Ben de öyle düşünüyorum ya bakalım.
Tamam canım elbette. Bugünlük spor bildirimini bekliyorum.Bileğimi bi yere dayamadigim sürece bişey kaldirdiğimda ağrı yapmiyor lunem bi deneyim bakalim ağrı hissedersem doktora görünürümbugün başlıyorum ufaktan spora beni takibe al lütfen birakmayim bi daha yaza düğünlerde harika görünmek istiyorum
Tamamdir aşkitoooommTamam canım elbette. Bugünlük spor bildirimini bekliyorum.
İşte bu muhteşemTamamdir aşkitoooommhedef kiloma da az kaldi biliyo msn 55 kilodayim son 2 kilo
İşte bu muhteşemtebrik ederim atom karıncam.
Bende dolgulu 75 tim şimdi dolgusuz 85 dar geliyorbirazdan kalkıyorum sporaaa sen bana rahat sütyen sormuştun dimi canim benim göğüsler acayip büyüktü hamilelikte 2 sütyenle bitirdim hamileliği çok almadim ama rahat sütyen kullanmadim ben yine dolgulu sert aldim öbür türlü rahat edemiyorum hatta doğum sonrasi daha da büyüdü emzirme sütyeni aldim ama sevmiyorum öyle yumuşak sütyenleri emzirme bitince hemen yokettim o yüzden
Benimki de 95 diBende dolgulu 75 tim şimdi dolgusuz 85 dar geliyoryumuşak bende sevmiyorum.
Kaptana yakalandik eyvahhhSlm marlincimmkaptan heryerde takipte ne gibi sporlar yapmayi planliyorsun?
Jillian yapabilirsin hepsini çalıştırmak için. Jillian level 1 yaz youtube de var. Ortada durdurup squatlarını yapabilirsin.Squat yapamadim dizlerim acidi cok fena .bir yerde yanlislik yaptim ama nerde.
Herkes problemli bölgeye göre istediği sporu yapıyor ortak noktamız squat.Burdakiler bir listeyemi baglisiniz yoksa herkes istedigi sporumu yapiyo.
Jillian denedim daha önce hoplayip ziplamalar dizime iyi gelmedi.kilo fazla olunca cok yük bindi galiba dizlereJillian yapabilirsin hepsini çalıştırmak için. Jillian level 1 yaz youtube de var. Ortada durdurup squatlarını yapabilirsin.
Isındın mı önce?
Yanlış olduğunu düşünüyorsan sırtını duvara yaslayıp yapabilirsin ya da ayna karşısında. Dizden altın sabit olacak poponu sandalyeye oturur gibi geriye iteceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?