fitim fitsin fit (squat)

Bildirim zamanii La Lune
♥10 dk twist shape stepper(isinma olarak yavaş başladım sonra hizlandim)
♥50 sumo squat 2 kilo ağırlıkla
♥100 thing master aletiyle iç bacak
♥50 thing master aletiyle göğüs ( bu iyi çalıştırdi sanki lunemm dirseklerimin arasinda siktim hem kol hem göğüs çalıştı sanki )
♥30 ters mekik 2 kilo agirlikla
♥15 iki bacak aşağı yukarı 2 kilo agirlikla

Jillian denedim daha önce hoplayip ziplamalar dizime iyi gelmedi.kilo fazla olunca cok yük bindi galiba dizlere

O zaman daha yavaş spolarla başlamlısın leslie 3 mile olabilir sizin için.
Vay vay vay vaaay.

Bende pazar günü başladım ağrılarım nedeniyle boşladım 2 gündür ama burayı okuyunca yine heveslendim :)

Yeterince ısınmamış olabilirim ısınma hareketleri ile tekrar deneyeyim. tavsiyeniz için teşekkür ederim.

La Lune mesajım buydu

Jillian + squat sizin için çözüm olacaktır.
Youtube'a jillian level 1 yaz o videonun ortasında da squatlarını yap, sonra videoyu bitir. Başta zorlansan da gitgide iyi olacaksın.
Teşekkür ederim. İlk fırsatta başlayacağım.

Sporuma devam ediyorum bunun için mutluyum :) Tavsiye ettiğiniz gibi önce ısınma hareketleri yaptım ilk sayfadaki örnek video yardımcı oldu bana. İlk denememe göre ağrılarım daha az şimdi.

Sporuma devam ediyorum bunun için mutluyum :) Tavsiye ettiğiniz gibi önce ısınma hareketleri yaptım ilk sayfadaki örnek video yardımcı oldu bana. İlk denememe göre ağrılarım daha az şimdi.
Ağrın olsa da devam et.3 günden sonra hiçbir şey kalmayacak.

30 lunch
30squat
30jump squat
60saniye plank
30tane karın egzersizi
ve esneme egzersizleri kiloyla mı çalışsam napsam artık kesmiyor bende ne dırdırcıyım bacağım ağrıdığında ölüyorum çok kötüyüm diyorum ağrımadığında işe yaramıyormuş gibi hissediyorum

Kasların geliştiği için artık ağrın olmayacak. Bir süre daha normal çalış sonra sıkılınca ağırlığa geçersin.

Kasların geliştiği için artık ağrın olmayacak. Bir süre daha normal çalış sonra sıkılınca ağırlığa geçersin.
Aynen öyle yapacam sanırım birde ben göğüsten terliyorum ya şimdide göğüsten olmayalım La Lune kalça yapacaz derken

Dünün sporu La Lune
50 sumo squat bu kadar annemlerdeydim sadece squat yapabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…