Merhaba kilo falan olduğu için squat önermiyorum. Dizlerine çok yük biner. Önce zayıflamalisin. Leslie 3 mile ile başlayalım. Alıştıkça daha zor programlara geçeriz.Salam kızlar bu siteyi çoxdandır takip ediyorum.Azәrbaycandan salamlar.Çox gözәl vә yararlı bir sitedi.Bu arada hepinizin reylerini okumaya çalışıyorum bu konuda epey bişeyler yazmışsınız.Bende squat yapmaya karar verdiğim için internetde gezinirken tamam bi bu siteye bir bakiyim belki fikirlerini yazanlar vardir.Aslinda doğru da çıxdı tәxminim.Baxın qızlar beni motive edici insanlara ihtiyacım var yalnız olmuyor.Çox arkadaş çevrem olmadığı için zorlanıyorum bu konuda.Her başladığımda ertesi gün bırakdım.Ve tam bir kilo sorunu yaşıyorum.Evet bu benim hayatımı kötü yönde etkiledimi? etkiledi.Ve şimdi sadece 20 yaşındayım 8 güne 20 olacak şubat bizim dilde fevralın 10 u. Boy 1.70 kq 86 çok kilo problemim var bakın bunu ne sevgilim diyor çünki toparlı bi insanım hiç bir zaman yağlarım pırtlamadı.Kendime yakışanı giyindim ve sadece zayıf olmak istediğim için istiyorum zayıflamayı zayıf olmak sağlıktır diye düşünüyorum.Hiç kimse için deyil insan önce kendisi için yapmalı bunu diye düşünüyorum.Hayatım boyunca selulit görmedim bu kiloya rağmen çocukken 12 li yaşlara kadar çok zayıftım.Ama hep iştahla yerdim şimdiyse topluyum ama normal yiyorum kaç yıldır aynı çekideyim.Hatta genlerdenmidir nedir derimde hiç bi çatlak sarkma yok sert bir derim var.Bakın ben belden incelme ancak bacakların yanı popo hissesinin büyümesini dikleşmesini istiyorum.bir ara yapmaya başlamıştım dediğim gibi bıraktım ama 20 li başlamıştım iki gün sonra 3 gün ağrıyla bacaklarım acıdı ama sonda bişey kalmadı geçti.Ama ettiğim ilk gün bile kendi içimde oluyor galiba diye kendimi motive ediyordum.
Resimdeki benim yüzden tanıya bilirsiniz.Arkadaş çevresi edinirsem çok mutlu olurum.Yardımlarınızı yorumlarını bekliyorum.
Canımsın ya. Bende hamile vücudunu çok estetik buluyorum.
Evet kutsal bir görev Rabbime ne kadar şüketsek azdır kapalı bir alanda canlı herşeyi sana bağlı düşünüldüğü zaman aklı almıyor insan karnında 9 ay karnında aynı anda hareket ediyorsun ama doğduğu zaman Ay elimi altta kaldı tıkandı mı yıkanır ken su mu kaçtı. Bunun gibi birçok şey varMerhaba kilo falan olduğu için squat önermiyorum. Dizlerine çok yük biner. Önce zayıflamalisin. Leslie 3 mile ile başlayalım. Alıştıkça daha zor programlara geçeriz.
Canımsın ya. Bende hamile vücudunu çok estetik buluyorum.
Evet kutsal bir görev Rabbime ne kadar şüketsek azdır kapalı bir alanda canlı herşeyi sana bağlı düşünüldüğü zaman aklı almıyor insan karnında 9 ay karnında aynı anda hareket ediyorsun ama doğduğu zaman Ay elimi altta kaldı tıkandı mı yıkanır ken su mu kaçtı. Bunun gibi birçok şey varRabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah
YouTube yaz gelir. Evde koşu için bu program zaten. Başlangıç için ideal.Peki leslie 3 mile yazsam gelirmi nette.? Koşmaya falan bi bahçe falanım yok ne olursa evde yapmalıyım bunun için bi şeyler önere bilirmisin canım?
Leslie 3 mile ne gibi bi hareket ne kadar yapmalıyım.? Görüntü olarak görmüş olabilirim ama böyle isimli olarak çıkaramadım
Teşekkür ederim canımYouTube yaz gelir. Evde koşu için bu program zaten. Başlangıç için ideal.
Sağol canım amin.Teşekkür ederim canımHamileymişsin. Sağa salim kucağına al Allah analı babalı büyütsün o güzel duyguyu arzu edenlere yaşatsın.Amin.
Günaydın canım.Hayırlı sabahlar herkese
İyiyiz kaptan sen nasılsın?Luneeeemmözledim seni nasılsın
Ben de iyyim balımİyiyiz kaptan sen nasılsın?
BİLDİRİM
10 dklık bacak videosu
6 dklık karın videosu
50 squat
ilk defa squat yaparken bacaklarım bu kadar titredi. bende demir eksikliği var. haplarımı kullanmıyorum . o yüzden olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?