fitim fitsin fit (squat)

Merhaba kilo falan olduğu için squat önermiyorum. Dizlerine çok yük biner. Önce zayıflamalisin. Leslie 3 mile ile başlayalım. Alıştıkça daha zor programlara geçeriz.
Eki Görüntüle 1761011
La Lune bu senin için ben hamile bayanları çok seviyorum
Canımsın ya. Bende hamile vücudunu çok estetik buluyorum.

Peki leslie 3 mile yazsam gelirmi nette.? Koşmaya falan bi bahçe falanım yok ne olursa evde yapmalıyım bunun için bi şeyler önere bilirmisin canım?
Leslie 3 mile ne gibi bi hareket ne kadar yapmalıyım.? Görüntü olarak görmüş olabilirim ama böyle isimli olarak çıkaramadım

Evet kutsal bir görev Rabbime ne kadar şüketsek azdır kapalı bir alanda canlı herşeyi sana bağlı düşünüldüğü zaman aklı almıyor insan karnında 9 ay karnında aynı anda hareket ediyorsun ama doğduğu zaman Ay elimi altta kaldı tıkandı mı yıkanır ken su mu kaçtı. Bunun gibi birçok şey var Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah

Amin canım çok sağol. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin.

YouTube yaz gelir. Evde koşu için bu program zaten. Başlangıç için ideal.

YouTube yaz gelir. Evde koşu için bu program zaten. Başlangıç için ideal.
Teşekkür ederim canımHamileymişsin. Sağa salim kucağına al Allah analı babalı büyütsün o güzel duyguyu arzu edenlere yaşatsın.Amin.

BİLDİRİM
10 dklık bacak videosu
6 dklık karın videosu
50 squat

ilk defa squat yaparken bacaklarım bu kadar titredi. bende demir eksikliği var. haplarımı kullanmıyorum . o yüzden olabilir mi acaba?

BİLDİRİM
10 dklık bacak videosu
6 dklık karın videosu
50 squat

ilk defa squat yaparken bacaklarım bu kadar titredi. bende demir eksikliği var. haplarımı kullanmıyorum . o yüzden olabilir mi acaba?

Kasların çok yorulmuş olabilir. Dinlenme günlerini uyguluyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…