fitim fitsin fit (squat)

Merhaba 3 gündür squat ve ip atlamaya devam ediyorum bugün dinlenme günüm ama bişey sorcam squat yaparken iyice oturur pozisyon yapamıyorum çünkü kaslarım çok agrıyo aceba eksik mi yapıyorum hareketi
Ne kadar oturursan o kadar etkisini görürsün. Ama daha yenisin zamanla daha iyi olacaktir

Ya benim çok kilom var squat yapamıyorum bir egzersiz programim var içerisinde squat hareketleri de var yapıyorum ama doğru yapamadigimin farkındayım bazen doğrusunu yapıyorum kaslarim yağlardan sıyrılıp hareketleniyor resmen hissediyorum

Kaç kilo fazlan var?

Diyetisyen hesabina göre degilde bana göre 15 :) doğum yaptım 15 kilo kaldı onlar gitse hersey çok güzel olacak
Evet squat için fazla kilo dizlerini zorlar. Önce cardio ile ideali yakın kiloya inmelisin. Ve sanırım şu an onu yapıyorsun.

Evet squat için fazla kilo dizlerini zorlar. Önce cardio ile ideali yakın kiloya inmelisin. Ve sanırım şu an onu yapıyorsun.
Evet biraz ısınma ki bu bile bana iyi geliyor
Mekik atlama krikolar sandalye dip triceps duvar oturma bu tip şeyler yapıyorum ve comel kalk squat hareketi
Ayın 1 inde başladım ay sonuna kadar bırakmadan devam edeceğim

1saatlık sporumu yaptım fitnessa gidemiyorum ya sadece erkekler var ağırlıkta bi defa gittim tek kız kaldım sankı herkes işi gücü bıraktı beni izliyor hissediyorum bende su şişeleriyle yaptım

1saatlık sporumu yaptım fitnessa gidemiyorum ya sadece erkekler var ağırlıkta bi defa gittim tek kız kaldım sankı herkes işi gücü bıraktı beni izliyor hissediyorum bende su şişeleriyle yaptım
Gayet iyi bence. Sonuçta şu şişeleri de aynı görevi görüyor.

la lunecım sabah 9 da gittim fitnessa gine dop doluydu 12dk bisiklet bindim 100tane dinlene dinlene squat yaptım ağırlıkla çıktım yarın mola gunu yarın boy egzersizleri uyguluyacağım uzuyacağım 1-2cm varsa oda gidicek diye korkuyorum sence napmalıyım ağırlığı haftada 1 yada 2ye mı düşürsem

Günaydın canım. Uzatmak istiyorsan ağırlıkla çalışma. Setleri artır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…