- 15 Şubat 2014
- 1.322
- 1.276
- 158
Bunlar
Çok teşekkürler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar
Sporumu yaptiimm
●25 erden 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●25 kolları aç kapa göğüs için(2kilo.ağlkla)
●30 ayakta arkaya tekme
●30 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●65 full sumo squat ( 2 set)
●20 tam mekik
●12 dk stand up abs 2 kilo ağırlıkla
Ve soğuma![]()
60 lunge
60 squat
Donkey kick 120
plank 35 saniye ×3
crunch 70×3
Şınav 18×3 yarına feci hamlayacağım
Ben mi cevval?
Ya iki gündür felaket iştahım var. Akşam yemeğinden sonra 2 öğün daha yemek yedim dün.. Bademcik ameliyatından sonra kilo alınıyor demişlerdi, doğru galiba..
Olmadığım ameliyat mi kaldı kızsen cevval sen ki ameliyatlardan korkmuyorsun bak halluks valgus dan bile oldun sana tabi cevbal dicembenim ayak da dar giyince ağrıyor ama cesaret edemiyorum
ye kuzum yarasınnnn zaten inceciksin
Evet canım hoşgeldin.Merhaba,bugünden itibaren bende katılcam aranıza. Hergün buraya bildircezmi yaptiklarimizi?
![]()
Kız sen ne ara cevap yazıp ne ara gri oluyorsun? Hızına yetişemiyoruz.Olmadığım ameliyat mi kaldı kız![]()
Ben mi cevval?
Ya iki gündür felaket iştahım var. Akşam yemeğinden sonra 2 öğün daha yemek yedim dün.. Bademcik ameliyatından sonra kilo alınıyor demişlerdi, doğru galiba..
Olmadığım ameliyat mi kaldı kız![]()
HosbuldumEvet canım hoşgeldin.
Kız sen ne ara cevap yazıp ne ara gri oluyorsun? Hızına yetişemiyoruz.
.Doğru yoldasın canım. Bırakmazsın harika bir vücudun olur.
.
Yaptığın sporun bildirimini vermek. Hepsi bu..
Canım tesekkur ederim .. Gruba bende katılmak ıstıyorum yapmam gereekenler nedir??
Neler yapıyorsun çalışkan karincam?Brek brekkk burdayiim aşkikk![]()
Bildirimimi gördün dimi bugünkü sporumuNeler yapıyorsun çalışkan karincam?
Kıyamam yaa iyiyim bende ne olsun pazartesiye cinsiyet öğreneceğiz onu bekliyorum. Ayy kaç hafta oldu bebeği görmeyeli. Ama tekme attı bugün. Annecim ben burdayım diyor.Bildirimimi gördün dimi bugünkü sporumuselulitler yok olmaya başladiii
iyyim canim ebbuşu yikadim miss gibi oldu onu uyumaya ikna etmeye çalışıyorum
sen nasılsın tatliiiiimmm
![]()
Ayyy en güzel duygu miniğin kıpırtılarını hissetmekKıyamam yaa iyiyim bende ne olsun pazartesiye cinsiyet öğreneceğiz onu bekliyorum. Ayy kaç hafta oldu bebeği görmeyeli. Ama tekme attı bugün. Annecim ben burdayım diyor.![]()
Belli olunca haber veririm kuzum. Senin kuzu gibi tatlı bir kızım olsa daha ne isterim?Ayyy en güzel duygu miniğin kıpırtılarını hissetmekyerimm onu bennn yeriiimm
lunem bence kızın olacak senin öyle doğuyor içime
![]()