- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleriz her zaman.herkese merhaba sayfanızı buldum La Lune .evet çok güzel emeğinize sağlık.sizi sizinle bu yola başlayanları da tebrik ediyorum.uygun bir zaman da kısmetse ben de başlamak istiyorum :)
O zaman hemen tas gibi kız fotolarına bak. Topukların totoya çarpa çarpa gidiyorsun spora.MerhabA kızlar 12/02/2016 bıldırımım
45 dak hafıf tempolu kosu
Shred level 2. Gun 4
65 squat
Gun gectıkce alısıcama canım fazla ıstemıyo aceba neden kızlar, zorla yapıyorum![]()
Motıvasyonum eksik heralde, tas hatun resimlerini deneyim olur belki faydasiO zaman hemen tas gibi kız fotolarına bak. Topukların totoya çarpa çarpa gidiyorsun spora.
Çok güzel bir alışkanlık edinmişsin. benimde kilo problemim yok ama düzenli bir şekilde yapıyorum.Merhaba arkadaşlar. Bu başlık çok hoşuma gitti. Ben senelerdir spor yapmadan yaşayamayan biriyim. Günlük programım yok ama her gün mutlaka 1 saat kadar spor yapıyorum. Genelde kardiyo oluyor. Bölgesel çalışıyorum. Ben de alışkanlık oldu . Kilo problemim yok ama spor yapmadığım günler kendimi kötü hissediyorum.
Ooyyy MaşaAllah SubhanAllah canım benim Şanslı kadınsın bir kadının ilk evladı kız olursa o kadının bereketli bir kadın olduğu söylenirmiş benim 2 tane kız evlat başka Tabi Rabbim sağlık sıhhat versin hepsi güzel hayırlı olsun inşaAllahkızımız geliyor.
Listeye başlayayım ben beş metre zincir![]()