fitim fitsin fit (squat)

Bildirim zamanii
●25 erden 3 çeşit twist hareketi
●25 kolları aç kapa göğüs için
●25 duvara karşı şinav haraketi
●30 ayakta arkaya tekme
●30 ayakta bacakları yana açma
●50 selülit savar hareketi
●25 sn plank
●15 tam mekik
Bugünlük bu kadaar squatta dinlenme günü:KK49:

Grup cok sessız kızlar neden. Boyle canlanalım hadi biraz:KK76:

Bıldırımımi bende yapayım 10/02/2016 bildirim yaparken tarih yazıyorum arkadaslar yanlıs anlasılmasin bazen gece 12 den snraya kalabılıyor bildirim yapmam neyse

Shred level 2, day 3
45 dak hafif tempolu koşu
Squat dinlenme günüm

İyi geceler herkese :KK52:

MerhabA kızlar 12/02/2016 bıldırımım

45 dak hafıf tempolu kosu
Shred level 2. Gun 4
65 squat

Gun gectıkce alısıcama canım fazla ıstemıyo aceba neden kızlar, zorla yapıyorum:KK1:

Merhaba arkadaşlar. Bu başlık çok hoşuma gitti. Ben senelerdir spor yapmadan yaşayamayan biriyim. Günlük programım yok ama her gün mutlaka 1 saat kadar spor yapıyorum. Genelde kardiyo oluyor. Bölgesel çalışıyorum. Ben de alışkanlık oldu . Kilo problemim yok ama spor yapmadığım günler kendimi kötü hissediyorum.

Merhaba arkadaşlar. Bu başlık çok hoşuma gitti. Ben senelerdir spor yapmadan yaşayamayan biriyim. Günlük programım yok ama her gün mutlaka 1 saat kadar spor yapıyorum. Genelde kardiyo oluyor. Bölgesel çalışıyorum. Ben de alışkanlık oldu . Kilo problemim yok ama spor yapmadığım günler kendimi kötü hissediyorum.
Çok güzel bir alışkanlık edinmişsin. benimde kilo problemim yok ama düzenli bir şekilde yapıyorum. :KK19:

kızımız geliyor.:anneadayı::KK200:

Listeye başlayayım ben beş metre zincir :KK70:
Ooyyy MaşaAllah SubhanAllah canım benim Şanslı kadınsın bir kadının ilk evladı kız olursa o kadının bereketli bir kadın olduğu söylenirmiş benim 2 tane kız evlat başka Tabi Rabbim sağlık sıhhat versin hepsi güzel hayırlı olsun inşaAllah :KK200::nazar::nazar::nazar:

Back
X