Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eğer çok sayıda squatta zorlaniyorsan bu videoyu öneririm. İstediğin sayıda yap. 20 şerli setler halinde. Squt aralarında karın egzersizleri falan var.. İster onları yap. İstersen dinlenme aralardaMerhaba kızlar. Ben de 30 günlük squat programına devam ediyorum, bugün 18. günümdeydim ve 155 squat yaptım hatta. Ama sayı arttıkça ardı ardına yapmak zorlaşıyor. Zaten 20 tane yapıyorum ve durup dinleniyorum, bu dinlenme süresi bazen 5 dakikayı bile geçiyor. Bu şekilde yapmamın bir zararı var mıdır yani yaptığım hareketin etkisini azaltır mı? Eğer bir zararı yoksa gün içinde de ikiye böleceğim sayıyı. 200'lere geldiğimde bir seferde bitirebilmem mümkün değil gibi görünüyor çünkü. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler![]()
Eğer çok sayıda squatta zorlaniyorsan bu videoyu öneririm. İstediğin sayıda yap. 20 şerli setler halinde. Squt aralarında karın egzersizleri falan var.. İster onları yap. İstersen dinlenme aralarda
Sıkılaştırma programı ile desteklersen sen bile inanamazsın sonuca.1.60 boy kilo 53-54 arası gidip geliyorum.. Kilolu değilim ama işte şekilsiz popomm
Dinlenme süren çok uzun. max 1 dk olmalı o arada da başka hareket yapıyor olmalısın.Merhaba kızlar. Ben de 30 günlük squat programına devam ediyorum, bugün 18. günümdeydim ve 155 squat yaptım hatta. Ama sayı arttıkça ardı ardına yapmak zorlaşıyor. Zaten 20 tane yapıyorum ve durup dinleniyorum, bu dinlenme süresi bazen 5 dakikayı bile geçiyor. Bu şekilde yapmamın bir zararı var mıdır yani yaptığım hareketin etkisini azaltır mı? Eğer bir zararı yoksa gün içinde de ikiye böleceğim sayıyı. 200'lere geldiğimde bir seferde bitirebilmem mümkün değil gibi görünüyor çünkü. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler![]()
Başta öyle oluyor. İlerleyen zamanlarda daha iyi olur.Ya cesıtlı sebeplerden oturu. Bı ılerı ıkı gerı oluyo sporum duzene oturtmam lazım allahın ıznıyle. Yarından ıtıbaren daha ıstıkrarlı olcam inş![]()
Sıkılaştırma programı ile desteklersen sen bile inanamazsın sonuca.
Jillian olabilir. Youtube da videoları var.Sıkılaştırma programına örnek verebilir misin?![]()
Şu anda hamileyim :)La Lune canım başlığın ilk 6 sayfasını falan okudum. devam ettin mi. şu anda ne durumdasın.
bende evde ip atlıyom
haftada 3 kez falan yürüyüş yapıyorum
30 günlük sguat mekik plank yapıyorum
ama kilom çok fazla.
1.70 boy
91.4 kilo
diyet ve bu sporlarla 7 kilo falan verdim.
sence vücudum sıkılaşır ve bu hareketlerle toplanırmı
yapan biri olarak sana sormak istedim
Çokk sevindim canimm minik prensess geliyor demekkızımız geliyor.
Listeye başlayayım ben beş metre zincir![]()
Bende seni seviyorum kuzum. Umarım en kısa zamanda çözülür sorunların.Çokk sevindim canimm minik prensess geliyor demekeminim annesi kadar güzel olacak
spor yapmıyorum diye kizma bana bunalimli bir dönem geçiriyorum bu ara pek iyi değilim moral olarak
ailevi bi mesele yüzünden
neyse seninde içini karartmayim güzelim hayırlı olsun kızın
gözünüz aydin
seviyorum seniiiii
![]()