fitim fitsin fit (squat)

Ya cesıtlı sebeplerden oturu. Bı ılerı ıkı gerı oluyo sporum duzene oturtmam lazım allahın ıznıyle. Yarından ıtıbaren daha ıstıkrarlı olcam inş :cool:

Merhaba kızlar. Ben de 30 günlük squat programına devam ediyorum, bugün 18. günümdeydim ve 155 squat yaptım hatta. Ama sayı arttıkça ardı ardına yapmak zorlaşıyor. Zaten 20 tane yapıyorum ve durup dinleniyorum, bu dinlenme süresi bazen 5 dakikayı bile geçiyor. Bu şekilde yapmamın bir zararı var mıdır yani yaptığım hareketin etkisini azaltır mı? Eğer bir zararı yoksa gün içinde de ikiye böleceğim sayıyı. 200'lere geldiğimde bir seferde bitirebilmem mümkün değil gibi görünüyor çünkü. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :KK25:
Eğer çok sayıda squatta zorlaniyorsan bu videoyu öneririm. İstediğin sayıda yap. 20 şerli setler halinde. Squt aralarında karın egzersizleri falan var.. İster onları yap. İstersen dinlenme aralarda

1.60 boy kilo 53-54 arası gidip geliyorum.. Kilolu değilim ama işte şekilsiz popomm
Sıkılaştırma programı ile desteklersen sen bile inanamazsın sonuca.
Merhaba kızlar. Ben de 30 günlük squat programına devam ediyorum, bugün 18. günümdeydim ve 155 squat yaptım hatta. Ama sayı arttıkça ardı ardına yapmak zorlaşıyor. Zaten 20 tane yapıyorum ve durup dinleniyorum, bu dinlenme süresi bazen 5 dakikayı bile geçiyor. Bu şekilde yapmamın bir zararı var mıdır yani yaptığım hareketin etkisini azaltır mı? Eğer bir zararı yoksa gün içinde de ikiye böleceğim sayıyı. 200'lere geldiğimde bir seferde bitirebilmem mümkün değil gibi görünüyor çünkü. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :KK25:
Dinlenme süren çok uzun. max 1 dk olmalı o arada da başka hareket yapıyor olmalısın.
Ya cesıtlı sebeplerden oturu. Bı ılerı ıkı gerı oluyo sporum duzene oturtmam lazım allahın ıznıyle. Yarından ıtıbaren daha ıstıkrarlı olcam inş :cool:
Başta öyle oluyor. İlerleyen zamanlarda daha iyi olur.

7a98935caf62d9a5e8ae0633e5a53b77.jpg

La Lune La Lune canım başlığın ilk 6 sayfasını falan okudum. devam ettin mi. şu anda ne durumdasın.
bende evde ip atlıyom
haftada 3 kez falan yürüyüş yapıyorum
30 günlük sguat mekik plank yapıyorum
ama kilom çok fazla.
1.70 boy
91.4 kilo
diyet ve bu sporlarla 7 kilo falan verdim.
sence vücudum sıkılaşır ve bu hareketlerle toplanırmı
yapan biri olarak sana sormak istedim

La Lune La Lune canım başlığın ilk 6 sayfasını falan okudum. devam ettin mi. şu anda ne durumdasın.
bende evde ip atlıyom
haftada 3 kez falan yürüyüş yapıyorum
30 günlük sguat mekik plank yapıyorum
ama kilom çok fazla.
1.70 boy
91.4 kilo
diyet ve bu sporlarla 7 kilo falan verdim.
sence vücudum sıkılaşır ve bu hareketlerle toplanırmı
yapan biri olarak sana sormak istedim
Şu anda hamileyim :)
Öncesinde fazla kilom yoktu vücudum çok harika olmuştu 3-4 ayda.
Yalnız kilon çok fazla squat plank yaparken sakatlanabilirsin. Onlar ileri dönemde sıkılaşma için. Sen cardio ile başlamalısın. İdeal kilona 5 falan kalınca da squat ve plank. Çünkü bunlar dizlere ve bileklere çok yük bindiriyor.

kızımız geliyor.:anneadayı::KK200:

Listeye başlayayım ben beş metre zincir :KK70:
Çokk sevindim canimm minik prensess geliyor demek:KK200:eminim annesi kadar güzel olacak:KK200: spor yapmıyorum diye kizma bana bunalimli bir dönem geçiriyorum bu ara pek iyi değilim moral olarak :110: ailevi bi mesele yüzünden:KK14: neyse seninde içini karartmayim güzelim hayırlı olsun kızın:KK15: gözünüz aydin:KK200:seviyorum seniiiii:KK200::KK200::KK200:

Çokk sevindim canimm minik prensess geliyor demek:KK200:eminim annesi kadar güzel olacak:KK200: spor yapmıyorum diye kizma bana bunalimli bir dönem geçiriyorum bu ara pek iyi değilim moral olarak :110: ailevi bi mesele yüzünden:KK14: neyse seninde içini karartmayim güzelim hayırlı olsun kızın:KK15: gözünüz aydin:KK200:seviyorum seniiiii:KK200::KK200::KK200:
Bende seni seviyorum kuzum. Umarım en kısa zamanda çözülür sorunların.

La Lune mrb konunu arasıra motıve olmak ıçın okuyorm sana bıseyler sormak ıstıyorum cvplarsan sevınırım :KK68:
öncelıkle ben 170 boyundayım kılom 74 :( 15 kılo kadar fazlam ol dugunu duşunuyorum belım cok kalınlastı 84-85 cm falan oldu kalcam en son 106 cmdı
tabıkı yedıklerıme dıkkatedıp dıyet yapcam ama kusursuz baslamak ıstıyorum sporla beraber.. dısarda yurume sansım sımdılık yok leslıe yapabılırım ama oda bıkkınlık verıyo yarım saat bıle gecmek bılmıyo. dıyorum kı jıllıan yapsam kılom fazlamı acaba ıncelmek ıstıyorumyada kaç kılo oldugumda jıllıana baslamalıyım sence ? ayrıca ebru sallıyla pilates yapcam ama soyle 5 kılo falan kalınca ona baslayım dıyorum
yanı kardıo yapcam bunun farkındayım leslıe bıktırıyo jıllıanında hem sure kısa hem daha keyıflı gelıyo bana-bı kaç gun denemıştım
yada sen bı soyledıklerımden bana uygun bısıler cıkarabılırsen cok memnun olurum :KK68:

Back
X