- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Saol canimmm darisi sanamerhaba canim uzun zamandir takip ediyorum seni masallah 36 bedene düşmüşsun :)
benim de hedefim o merak ettigim bacaklarin istedigin incelikte mi suan ve 36 bedene ulasmak icin yaptiklarini tavsiyelerini genel olarak ozetlersen coooook sevinirim canim
canlarım dün itibariyle başladım biliyorsunuz, eve gidip spor yapmak için sabırsızlanıyorum :) ama yaptıklarım yetersiz mi acaba?
Kilo problemım yok bölgesel bi sorunda yok ama sımsıkı ve fit bi vücudum yok maalesef karın kaslı güzel popolu taş gibi olmak istiyorum.
günlük 10.000 adıma dikkat ediyorum squat ve karın egzersizi videosu yapıyorum sımdılık.
Sizce yeterli midir?
Bide sormak ıstedığım karın kası var mı sızlerde ? :)
Hergün mü yapıyorsubuz.? Hiç tatil yok mu,?Ben Mart'ın başından beri düzenli yapıyorum önnceleri ara ara yapıyordum. Bir karın videosu, kol , bacak videosu bazenleri artı olarak squat yapıyorum . Bugünlerde pilates programına başladım. Zaten kilo sorunum yoktu. Ama vücudum baya kötüydü. Kollarım sıkılaştı omuzların duruşu düzeldi, bacak ve popo inanılmaz iyi oldu ama karın bölgemde istediğim sonucu alamadım. Tabi yine incelme var. Bence yeterli şu an , ileride artır programını vücudun aıştıktan sonra..
Normalde haftada iki gün dinlenme yapıyorum . Ama bu pilates programında haftada bir dinlenmeHergün mü yapıyorsubuz.? Hiç tatil yok mu,?
3 günde 1 gün dinlenme yapabilirsin.Hergün mü yapıyorsubuz.? Hiç tatil yok mu,?
Selam kizlar
Hamileyken takip ediyodum burayi cok ozeniyodum size. Dogurunca hemen baslicam spora buraya da yazcam hergun demistim hatta. Ama malesef oyle olmuyomus o isler. Dogum yapali 25 gun olacak nerdeyse ama spor yapamiyorum. Cunku sezaryan oldu 3 ay agir spor yasakmis. 2. Aydan sonra yuruyuse baslayabilirmisim. Bana uzun geldi bu sure. Aranizda sezaryan olup spor yapan varmi varsa kac gun sonra spora basladi?
Canim benim doğumum normaldi ben 2 ay sonra pilates yapmaya başlamistimBen hala hamileyim canım. Bilemiyorum. Bir annemiz varSekerPancarii ona sorarım.
Normal dogumda sorun olmuyo sezaryanda beklemek gerekiuomus. Neyse bn doktorun dediine uyucam 40 cikana kadar hicbisey yapmicam sonra yuruyusle baslarim yavastan yazicam burdanCanim benim doğumum normaldi ben 2 ay sonra pilates yapmaya başlamistim
Normal dogumda sorun olmuyo sezaryanda beklemek gerekiuomus. Neyse bn doktorun dediine uyucam 40 cikana kadar hicbisey yapmicam sonra yuruyusle baslarim yavastan yazicam burdan
56 ile hamile kaldim 74 le girdim doguma. Dogumun ertesi gunu 69 dum. 10 gun once tartildim 66 olmusum. Catlagim olmadi. Vazelin kakao yagli kremini kullandim gunde 2 kez. Rejim yapmak istemiyorum enzirdigim icin. Birde sarkmak istemedigim icin sporla sikilasarak kilo vermek istiyorumSanırım en iyisi öyle olur. Çünkü dikişlere zarar gelsin istemeyiz. Hem yürüyüşle hamlığını atar ilerleyen zamanlarda da sıkılaştırıcı sporlar yaparsın.
Kaç kilo aldın hamilelikte? Bir de çatlağın var mı?Cevap vermek istemezsen sorun olmaz.
Elbette hoşgeldin. Zaten kendine uygun bir programın var. Zamanla değişiklik istersen üstünde konuşuruz. Lütfen her gün gel ve bize ne yaptığınla ilgili bildirim ver.Kızlar bende aranıza katılabilir miyim♡
Gülşah ben 27 yaşındayım boyum 1.62 suan 57.5 kiloyum 1 buçuk aydır diyetisyene gidiyorum 66 kiloydum diyete başladığımda benim hedefim 48 ama diyetisyenim çok az olduğunu düşünüyor 52 de birakicaz sanırım sonra korumaya geçicem geçen ay itibariyle çocuk niyetine girdik ve ben fit bir hamiş fit bir anne olmak istiyorum her gün koşu bandında yürüyüş yapıyorum 45 dk ve üstü yürüyorum hız 7.0 oluyo vücudum da kalça ve özellikle popo altını inceltme istiyorum çok fazla yok ama selülit problemim de var eğer beni aranıza kabul ederseniz sizin vereceğiniz programa tam anlamıyla uyucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?