Sağol canım mutlaka her gün yazıcam bişey sorucam ben bu popo altını nasıl eritirimElbette hoşgeldin. Zaten kendine uygun bir programın var. Zamanla değişiklik istersen üstünde konuşuruz. Lütfen her gün gel ve bize ne yaptığınla ilgili bildirim ver.
4 ayak pozisyonunda iken önce sağ ayağını 25 kere sonra sol ayağını 25 kere geriye kaldır. Ayak tabanı gökyüzüne bakacak.Sağol canım mutlaka her gün yazıcam bişey sorucam ben bu popo altını nasıl eritirim
Sağol canım ♡4 ayak pozisyonunda iken önce sağ ayağını 25 kere sonra sol ayağını 25 kere geriye kaldır. Ayak tabanı gökyüzüne bakacak.
Sağol canım ♡
Gülşahimmm gelmişsss hoşgelmiiissKızlar bende aranıza katılabilir miyim♡
Gülşah ben 27 yaşındayım boyum 1.62 suan 57.5 kiloyum 1 buçuk aydır diyetisyene gidiyorum 66 kiloydum diyete başladığımda benim hedefim 48 ama diyetisyenim çok az olduğunu düşünüyor 52 de birakicaz sanırım sonra korumaya geçicem geçen ay itibariyle çocuk niyetine girdik ve ben fit bir hamiş fit bir anne olmak istiyorum her gün koşu bandında yürüyüş yapıyorum 45 dk ve üstü yürüyorum hız 7.0 oluyo vücudum da kalça ve özellikle popo altını inceltme istiyorum çok fazla yok ama selülit problemim de var eğer beni aranıza kabul ederseniz sizin vereceğiniz programa tam anlamıyla uyucam
Canım bende artık sporsuz yaşayamiyorum sanırım hadi sende gel bi an önce ♡♡♡Gülşahimmm gelmişsss hoşgelmiiissreglim bitsin bende devam edicem spor bildirimlerime
Görüşürüzzzz . kolay gelsinnkızlaaaaar cok tesekkur ederım bilgisayarımız bozuldu gelemedımakıllı bı telım olmadından da göremedım kusura bakmayın nolur aldım kactım sanmayın yanı
tekrar tekrar coooooooooooook tesekkur ederım
tam bı duzen ayarlayıp gelıcem bende buraya
simdi ramazan gelmeden bı temizlik işlerıne girişiyorum
görüsürüüüüz
Ooo harika.198 dk yürüyüş
1600 kalori
23 km
7.0 hız ♡♡♡
Elbette. Spor programın var mı?Slm musade varsa ben de katılabilir miyim araniza
Düzenli devam edersen gayet iyi. Bir iki aya kalmaz değişimi fark edersin.Tesekkur ederimLa Lune . haftanın en fazla 4 günü spor yapıyorum. 45 dk ya yakın. Yarım saatlik video dan çalışma yapıyorum. Video. 32 Minute Home cardio Workout... Ardına da biraz mekik cekiyorum. Bu kadari yeterli mi. Bu arada 61 kiloyum 1 60 boyundayim. hedef 55 kilo olmak ve fit görünmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?