fitim fitsin fit (squat)

lune bu resimle beni benden aldın ya kendimi en sağdaki kadın gibi hissediyorum şuan artıkbu halimden fitliğe ne kadar sürede ulaşırım bilmem kalkıp spor yapcam ben şimdi yok bana tatil
Kaçamaksız -spor ve yemekte- 3 ayda fit olursun.
Fit hatun yerine bunlardan paylaşayım bari daha iyi motive oluyorsunuz.

Popo bacak... sallanıyor sanki yürürken lop lop..göğüsler de şarkı of

Jillian 30 day programı + squat işini görür sanırım. İlk sayfada pembe taytlı kızın yanında günlük yapılacak sayılar var ve squatın nasıl yapılacağına dair bir video.

Şimdi şöyle yapıyoruz. Jillian ile başlayıp ilk yumruk atıldığı yere kadar videoyu yapıyoruz(15. dk falan), sonra squat yapıyoruz günümüz hangisiyse, videoya devam edip bitiriyoruz. İçinde hem ısınma hem de soğuma kısımları var.

10 gün sonunda Jillian level 2, bir on gün sonra daha Jillian level 3 yaparak sporu tamamlıyoruz.

Başlangıç ağrılarını bile göze aldığıma göre düşünün ne kadar işe yaradığını. Ki ben başlangıçta merdiven bile inip çıkamıyorum.

Bu topiğe başlamadan önce çok vardı, hatta çukurluklar oluşmaya başlamıştı ama şimdi sıkınca görünüyorlar. Hepsi düzenli egzersiz, bol su ve siz sevgili yol arkadaşlarım sayesinde belki de çoktan sıkılıp bırakırdım siz olmasaydınız.

Benim bünyem çok zayıf ya çabuk yorulan biriyim, zayıf biriyim, o yüzden bugün 75 yaptım tıkandım kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…