- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Yarintam gaz devam ederim:)Geçmiş olsun kuzum zorlama o zaman.
Popo bacak... sallanıyor sanki yürürken lop lop..göğüsler de şarkı ofÇok iyi kilo vermişsin, bizim topikte annelerimiz de var. Hele bir Selinimiz var ki hem kilo verdi hem sıkılaştı doğumdan sonra. En problemli gördüğün bölgeler neler?
Kaçamaksız -spor ve yemekte- 3 ayda fit olursun.lune bu resimle beni benden aldın yakendimi en sağdaki kadın gibi hissediyorum şuan artıkbu halimden fitliğe ne kadar sürede ulaşırım bilmem kalkıp spor yapcam ben şimdi yok bana tatil
Yarintam gaz devam ederim:)
Spora yeni baslayan arkadaslarim var ogrenci evinde kaliyorlar
Beni aradilar yarin kas gevsetici getir diye
Kaçamaksız -spor ve yemekte- 3 ayda fit olursun.
Fit hatun yerine bunlardan paylaşayım bari daha iyi motive oluyorsunuz.
Popo bacak... sallanıyor sanki yürürken lop lop..göğüsler de şarkı of
Uye degller buraya kuzumÇivi çiviyi söker deseydin, onları da getir topiğe. Squat tayfası mı?
evet sanırım öyle ters psikoloji iyi işe yarıyor işkence gibi artık google a selülitli hatunlar yazıp aratırsın bu resimler için
Uye degller buraya kuzum
Salona basladilar
ay yok sen istediğini yaz canım çok özür dilerim küsme senFit kızlar yazınca da çıkan bu:
Yok size daha motivasyon resmiBen sizin için ne işkencelere katlanayım tavra bak.
evet işleri zor çünkü lune gibi motive edenleri yok değil mi amaİşleri zor tatlım.
ay yok sen istediğini yaz canım çok özür dilerim küsme sen
evet işleri zor çünkü lune gibi motive edenleri yok değil mi ama
Ben ulaşmıştımKızlar 250 squta ulaşan oldu mu hiç, çok merak ediyorum ya..
250 yapıp hayatta kalan var mı diye merak ettimBen ulaşmıştım. Neyi merak ettin tatlım?
Yerim ben seniKüser miyim hiç? Ne yapayım seviyorum sizleri. Hele de seni
ben biliyorum lune var daha önce yaptım demiştiKızlar 250 squata ulaşan oldu mu hiç, çok merak ediyorum ya..
250 yapıp hayatta kalan var mı diye merak ettim
gayet yaşıyor gibi hatta yılmamış tekrar başlamış demek ki işe yarıyor250 yapıp hayatta kalan var mı diye merak ettim
gayet yaşıyor gibi hatta yılmamış tekrar başlamış demek ki işe yarıyortabi süründürüyor olması muhtemel ben çok merak ediyorum lune nin selülitli dediği bacaklarını eminim varsa bile çok azdır
Benim bünyem çok zayıf ya çabuk yorulan biriyim, zayıf biriyim, o yüzden bugün 75 yaptım tıkandım kaldım.gayet yaşıyor gibi hatta yılmamış tekrar başlamış demek ki işe yarıyortabi süründürüyor olması muhtemel ben çok merak ediyorum lune nin selülitli dediği bacaklarını eminim varsa bile çok azdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?