Daha uzun sürede sonuç alırsın ama mutlaka alırsın. Sabırla az az artır, dayanabildiğin kadar devam et.Benim bünyem çok zayıf ya çabuk yorulan biriyim, zayıf biriyim, o yüzden bugün 75 yaptım tıkandım kaldım.
Jillian 30 day programı + squat işini görür sanırım. İlk sayfada pembe taytlı kızın yanında günlük yapılacak sayılar var ve squatın nasıl yapılacağına dair bir video.
Şimdi şöyle yapıyoruz. Jillian ile başlayıp ilk yumruk atıldığı yere kadar videoyu yapıyoruz(15. dk falan), sonra squat yapıyoruz günümüz hangisiyse, videoya devam edip bitiriyoruz. İçinde hem ısınma hem de soğuma kısımları var.
10 gün sonunda Jillian level 2, bir on gün sonra daha Jillian level 3 yaparak sporu tamamlıyoruz.
evet bende sizle takılmadan bu kadar düzenli birşeyler yapamıyordum sıkılmıyorum yaparken şimdi hatta motive oluyorum teşekkür ederim çokBaşlangıç ağrılarını bile göze aldığıma göre düşünün ne kadar işe yaradığını. Ki ben başlangıçta merdiven bile inip çıkamıyorum.
Bu topiğe başlamadan önce çok vardı, hatta çukurluklar oluşmaya başlamıştı ama şimdi sıkınca görünüyorlar. Hepsi düzenli egzersiz, bol su ve siz sevgili yol arkadaşlarım sayesinde belki de çoktan sıkılıp bırakırdım siz olmasaydınız.
bende çok sıkılırdım o yüzden tek birşey yapmıyorum mesela 50 squat yap sonra üçgen yap sonra kalk bir 30 squat yap sonra mekik çek tekrar squat yap falan hem sıkılmıyorsun kombine her taraf çalışıyor tavsiye ederimBenim bünyem çok zayıf ya çabuk yorulan biriyim, zayıf biriyim, o yüzden bugün 75 yaptım tıkandım kaldım.
1 hafta sürmüyor 3 gün, ama sen zaten spor yapıyor olduğundan sende çok daha az olur. Ben ısınma soğuma bilmediğimden yaptım squatı ondan çok ağrım olmuştu, o yüzden ağrısı olanları çok iyi anlıyorum, sürekli de tekrar ediyorum mutlaka iyice ısının ve strech ile bitirin diye.evet bende sizle takılmadan bu kadar düzenli birşeyler yapamıyordum sıkılmıyorum yaparken şimdi hatta motive oluyorum teşekkür ederim çokbende ideal kiloma ulaşayım üçgenden squata geçicem ne kadar ağrı olsada sonuç etkiliyse çekmeye değer bir hafta en fazla dayanmak yetiyor zaten ağrılara
bende çok sıkılırdım o yüzden tek birşey yapmıyorum mesela 50 squat yap sonra üçgen yap sonra kalk bir 30 squat yap sonra mekik çek tekrar squat yap falan hem sıkılmıyorsun kombine her taraf çalışıyor tavsiye ederim
hadi bakalım insallah bir ayda toplar mi diyorsun yani...bBu çok iyi
Jillian 30 day programı + squat işini görür sanırım. İlk sayfada pembe taytlı kızın yanında günlük yapılacak sayılar var ve squatın nasıl yapılacağına dair bir video.
Şimdi şöyle yapıyoruz. Jillian ile başlayıp ilk yumruk atıldığı yere kadar videoyu yapıyoruz(15. dk falan), sonra squat yapıyoruz günümüz hangisiyse, videoya devam edip bitiriyoruz. İçinde hem ısınma hem de soğuma kısımları var.
10 gün sonunda Jillian level 2, bir on gün sonra daha Jillian level 3 yaparak sporu tamamlıyoruz.
bende çok iyi bilirim bir ara squat yaptım 2 yıl önce ama biilgisizim tabi fazla kilolarımda çokça benimle o aralar o kiloyla birden squat yaptım bir kaç gün 10 gün kendime gelemedim hatta ısınma soğuma bilmiyorum tabi squatıda muhtemelen yanlış yaptım çok fenaydı sonra spor salonuna yazıldım ama laylaylom kilo vermke istiyorum ama çokta çabalamıyorum spor salonuna gidip akşama hamburger yiyordum öyle bişey sonra ben niye kilo veremedim diyordum sonra niye kilo veremediğimi buldum tabi biraz geç olmuştu en azından spor yaptığımdan kilo almadım üstüne1 hafta sürmüyor 3 gün, ama sen zaten spor yapıyor olduğundan sende çok daha az olur. Ben ısınma soğuma bilmediğimden yaptım squatı ondan çok ağrım olmuştu, o yüzden ağrısı olanları çok iyi anlıyorum, sürekli de tekrar ediyorum mutlaka iyice ısının ve strech ile bitirin diye.
Yerim ben seniKüser miyim hiç? Ne yapayım seviyorum sizleri. Hele de seni
Bir ayda kesin toplar diyemem ama büyük değişim yaratır. Google'a jillian öncesi ve sonrası yazarsan değişimler harika.hadi bakalım insallah bir ayda toplar mi diyorsun yani...bBu çok iyi
o jillian videosunu 10 gün yap bak neler oluyor tabi ilk günler biraz zorlayacak bu arada arkadaki sarışın kızı takip ethadi bakalım insallah bir ayda toplar mi diyorsun yani...bBu çok iyi
Kalk o zaman bir gün daha neden kaybedelim?
Şundan kendime bir demet...
Forumdan koptum, spordan koptum leslie neyse 1 mile de olsa yaptım da. Allah'ım bana squat yapma gücü ver yaa :)
Şubat bitiyor, mart da biter.. Bi bakmışım mayıs haziran.. Aman tanrım didimm!!! Toparlanmalıyım.!
Kıskanma çiçeğim sen başkasınHelede onu muuukıskanirim ama beeenn
Kıskanma çiçeğim sen başkasın
evet kendine gel yaza fıstık gibi olucaz biz değil mi
Şundan kendime bir demet...
Forumdan koptum, spordan koptum leslie neyse 1 mile de olsa yaptım da. Allah'ım bana squat yapma gücü ver yaa :)
Şubat bitiyor, mart da biter.. Bi bakmışım mayıs haziran.. Aman tanrım didimm!!! Toparlanmalıyım.!
selin ismini mi değiştirdin kız diyorum bu şeker pancarı kimHelede onu muuukıskanirim ama beeenn
işte benim before afterım başlangıç ve son tip aynı ben lune ben mi koydum ki resmi
Muhasebeci haftaiçi bağlanabiliyor sadece. Yarın alırız ifadesini.evet kendine gel yaza fıstık gibi olucaz biz değil mi
selin ismini mi değiştirdin kız diyorum bu şeker pancarı kimsenin yerin her zaman ayrıdır canım bence bunu sorman bile hata lune ye hepimizin yeri ayrı onda bence kimse alınmasın bende herkesi ayrı ayrı seviyorum
bu arada benim muhasebecim gelmedi bugün neler karıştırıyor acaba aklıma geldi birden
Kıskanma çiçeğim sen başkasın
İyiki bi 63te kalmisiz arkadasDaha uzun sürede sonuç alırsın ama mutlaka alırsın. Sabırla az az artır, dayanabildiğin kadar devam et.Geçen bir arkadaş -ismi lazım değil başharfi tatlibikiz -63'te kalmıştı oluyor bazen.
Helede onu muuukıskanirim ama beeenn
Neden olmasın? 30 günde böyle olmuş hatun Jilly bacı ile.işte benim before afterım başlangıç ve son tip aynı ben lune ben mi koydum ki resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?