fitim fitsin fit (squat)

Benim bünyem çok zayıf ya çabuk yorulan biriyim, zayıf biriyim, o yüzden bugün 75 yaptım tıkandım kaldım.
Daha uzun sürede sonuç alırsın ama mutlaka alırsın. Sabırla az az artır, dayanabildiğin kadar devam et. Geçen bir arkadaş -ismi lazım değil başharfi tatlibikiz -63'te kalmıştı oluyor bazen.

Ağır geliyor dersen de Jillian yerine Leslie 2 mile yapabilirsin.

evet bende sizle takılmadan bu kadar düzenli birşeyler yapamıyordum sıkılmıyorum yaparken şimdi hatta motive oluyorum teşekkür ederim çok bende ideal kiloma ulaşayım üçgenden squata geçicem ne kadar ağrı olsada sonuç etkiliyse çekmeye değer bir hafta en fazla dayanmak yetiyor zaten ağrılara

Benim bünyem çok zayıf ya çabuk yorulan biriyim, zayıf biriyim, o yüzden bugün 75 yaptım tıkandım kaldım.
bende çok sıkılırdım o yüzden tek birşey yapmıyorum mesela 50 squat yap sonra üçgen yap sonra kalk bir 30 squat yap sonra mekik çek tekrar squat yap falan hem sıkılmıyorsun kombine her taraf çalışıyor tavsiye ederim

1 hafta sürmüyor 3 gün, ama sen zaten spor yapıyor olduğundan sende çok daha az olur. Ben ısınma soğuma bilmediğimden yaptım squatı ondan çok ağrım olmuştu, o yüzden ağrısı olanları çok iyi anlıyorum, sürekli de tekrar ediyorum mutlaka iyice ısının ve strech ile bitirin diye.

ben birde kendimde şunu farkettim spor yaptıkça duruşumda dikleşti sanki biraz kamburumsu duruyordum şimdi kendime güvenimde gelmiş olabilir tabi bilemiyorum ama daha dik durduğuma eminim jilliandan sonra özellikle sanırım sırt ve omuz kaslarımın çalışması etkili oldu özellikle sporun her türlüsü candır

hadi bakalım insallah bir ayda toplar mi diyorsun yani...bBu çok iyi

bende çok iyi bilirim bir ara squat yaptım 2 yıl önce ama biilgisizim tabi fazla kilolarımda çokça benimle o aralar o kiloyla birden squat yaptım bir kaç gün 10 gün kendime gelemedim hatta ısınma soğuma bilmiyorum tabi squatıda muhtemelen yanlış yaptım çok fenaydı sonra spor salonuna yazıldım ama laylaylom kilo vermke istiyorum ama çokta çabalamıyorum spor salonuna gidip akşama hamburger yiyordum öyle bişey sonra ben niye kilo veremedim diyordum sonra niye kilo veremediğimi buldum tabi biraz geç olmuştu en azından spor yaptığımdan kilo almadım üstüne artık yanlışlarımı bildiğime göre herşey daha güzel olacak

Şundan kendime bir demet...

Forumdan koptum, spordan koptum leslie neyse 1 mile de olsa yaptım da. Allah'ım bana squat yapma gücü ver yaa :)

Şubat bitiyor, mart da biter.. Bi bakmışım mayıs haziran.. Aman tanrım didimm!!! Toparlanmalıyım.!

Kalk o zaman bir gün daha neden kaybedelim?
Helede onu muuu kıskanirim ama beeenn
Kıskanma çiçeğim sen başkasın

evet kendine gel yaza fıstık gibi olucaz biz değil mi

Helede onu muuu kıskanirim ama beeenn
selin ismini mi değiştirdin kız diyorum bu şeker pancarı kim senin yerin her zaman ayrıdır canım bence bunu sorman bile hata lune ye hepimizin yeri ayrı onda bence kimse alınmasın bende herkesi ayrı ayrı seviyorum
bu arada benim muhasebecim gelmedi bugün neler karıştırıyor acaba aklıma geldi birden

Muhasebeci haftaiçi bağlanabiliyor sadece. Yarın alırız ifadesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…