• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

spor salonunda daha duzenli oluyor ve sonucları daha cabuk goruyorlar gercekten.. ben yaza baslıycam spor salonunda
bende yazın düşünüyorum kışın gitmesi çok gözümde büyüyor ya:KK22: aslında yüzmeye havuza yazılcaktım uzak biraz eve spor salonuyla aynı yerde zaten dedim kim gidecek kaldı bakalım yaza doğru düşünüyorum ama:oops:

Süper canimmm benim favori spor aletim thigh master :KK5: bacaklari cok güzel sikilaştiriyo ve şekle sokuyo :KK8: denedikten sonra haberdar et :KK73: ilk durmadan kaçtane yapcaksin merak ettim ben 60 tane yapabilmistim simdi 500 tane yapiyorum hergün:KK73:
50 tane yaptım canım ama aleti nasıl tutacağımı bilemedim bi türlü :KK43:

yok sakladığımdan değil ama resim yüklemeyi pek sevmiyorum genel olarak facete falanda arkadaşlarım yüklemişse var bende birkaç profil resmi yüklemişimdir:KK19: biraz resim özürlüyüm herhalde:KK48:
normalde bende yuklemedim buraya fotomu simdi koydummm bakk:KK53:

:KK60:

mutlu ol acılara güzel acılar bunlar hepsi daha fit hatun olmak için:KK19:

sen birde bana sor vucut yapısı ben 10 kilo vermeden önce alta 46 üst 42 beden giyiyordum kilo verdim ama hala üst alt uyumsuz birde hala üstten gidiyor armut gibiyim yahu:KK48: neyse üst 38 e geldi işte ama altı bilmiyorum 42 tahminimce altı 36 yapana kadar üst bedende bişey kalmayacak korkum o:KK48:

evet toparlanmak için ağırlıklı etkili oluyor geniş omuzlarım oldu:KK48: evet bende ya bak güzel olurmuş vucudumuzdaki yağların yerini değiştirebilseydik keşke:KK48:

görüşürüz canım:KK54:

Ahhaaaa bi armutta ben-dimm sporla herşey düzeliyor üst bedenim 38 di alt 40 42 de oluyodu bazen ama şimdi ikiside 36 38 :p

kuzum bir ayarlama var albümlerde fotoları özel tek tek seçerek kişileri ayarlarsın her izlediğinide foto görmesinede gerek olmaz
Canım zaten güvenmediğim kişileri izlemiyorum ya, mesaj sayısının fazla olmasına, mesajlarına falan bakıyorum önce, ikna olursam izliyorum. Tek tek isimleri yazmak uğraştırır şimdik, biliyorsun biz meme forumunda çok fazlayız :P

evet bence herkesin görmemesi iyi fotoğraflarını istersen izlemeyi bırakabilirsin canım:KK39: ayrıca çok iyi olmuşsun göbeğinde çok iyiymiş valla sen birdaha dinleme söyleyenleri fiziğin çok hoşmuş göbek falan dinleme kıskanmışlar seni:KK67: neyse artık pilatesle o minik çıkan göbüşünü yokedersin zaten birkaç aya biraz squatla kalçalar şekillenir oh dahada fıstık olursun:KK5:

Yok canım izleme kalabilir sen bana güven verdin :P Teşekkür ederim yorumun için.. Ay hadi inşallah yok olur bu göbecikler :KK49:

Teşekkür ederim :)

Olur canım izlemeye alayım seni de, herkesi izlemiyorum çünkü protez ameliyatı fotoğraflarım var özel :) Sadece güvendiklerimi izlemeye alıyorum :)

Aa bundan aldım ben aynısını, aliexpressten almıştım :)
Bende de var. :oops:Ama ben Türk bazlı bir siteden almıştım. :KK66:

evet ya genetik benim halamda annemde bu tarz bende pek farklı olamam açıkcası ama sporla en azından ddaha fit görünüyorsundur daha da hoş spor çok etkili belki tipimizi değiştiremeyiz ama güzel bir orana getirebiliriz sporla:KK22:

benimde öyle elbise almaktan nefret ediyorum desem yeri şöyle elbiseyi alayım çıkayım hiç yapamadım mutlaka üstten daralttırmak zorunda kalıyorum :KK51:
Sporla inceldikten sonra alırsın bi 36 beden elbise denemeye bile gerek yok oohh. Annem de armut vücut tipinde onun deyimiyle tabancaları var:KK70: Ama ben spor ve dengeli beslenme ile beğendiğimi alıp çıkıyorum, çoğu da üstüme dikilmiş gibi oluyor. Spor vücudu dengelemek için birebir. Keşke kendiliklerinden gitseler de bizi böyle zor hallere sokmasalar.:63:

Ahhaaaa bi armutta ben-dimm sporla herşey düzeliyor üst bedenim 38 di alt 40 42 de oluyodu bazen ama şimdi ikiside 36 38 :p
ha olur diyorsun yani zamanla sen diyorsan güvenirim:KK48:

Canım zaten güvenmediğim kişileri izlemiyorum ya, mesaj sayısının fazla olmasına, mesajlarına falan bakıyorum önce, ikna olursam izliyorum. Tek tek isimleri yazmak uğraştırır şimdik, biliyorsun biz meme forumunda çok fazlayız :p

Yok canım izleme kalabilir sen bana güven verdin :p Teşekkür ederim yorumun için.. Ay hadi inşallah yok olur bu göbecikler :KK49:
olur olur merak etme:KK51: sağol canım ben çok ortalıkta dolaşmıyordum son zamanlarda pek bir gezer oldum ben bile şaşırıyorum :KK48: güvendiğin için teşekkürler:KK66:

bende yazın düşünüyorum kışın gitmesi çok gözümde büyüyor ya:KK22: aslında yüzmeye havuza yazılcaktım uzak biraz eve spor salonuyla aynı yerde zaten dedim kim gidecek kaldı bakalım yaza doğru düşünüyorum ama:oops:
Yüzme bilmiyorum:KK61: Yoksa çok hevesim var havuza.:KK68:
Muhteşemsin:KK9::KK73::KK73::KK73:
Canım zaten güvenmediğim kişileri izlemiyorum ya, mesaj sayısının fazla olmasına, mesajlarına falan bakıyorum önce, ikna olursam izliyorum. Tek tek isimleri yazmak uğraştırır şimdik, biliyorsun biz meme forumunda çok fazlayız :p

Yok canım izleme kalabilir sen bana güven verdin :p Teşekkür ederim yorumun için.. Ay hadi inşallah yok olur bu göbecikler :KK49:
Ay bence pek güvenme hep popo resmi istiyor bizden:KK43: Şahsen ben pek güvenemiyorum bu dead'e:KK70::KK70::KK70:

tesekkur ederim bebegim o senin guzelligin:KK68: keske benzesem kapak fotografıma :KK53:
bence gayet güzelsin ya çok beğendim ten renginede saçlar çok yakışmış çok iyisin kapak resmin sönük kalmıştı bence insan kendini zor beğeniyor ama dışardan gören biri olarak söylüyorum bak:KK19:
Sporla inceldikten sonra alırsın bi 36 beden elbise denemeye bile gerek yok oohh. Annem de armut vücut tipinde onun deyimiyle tabancaları var:KK70: Ama ben spor ve dengeli beslenme ile beğendiğimi alıp çıkıyorum, çoğu da üstüme dikilmiş gibi oluyor. Spor vücudu dengelemek için birebir. Keşke kendiliklerinden gitseler de bizi böyle zor hallere sokmasalar.:63:
tamam ya bende istiyorum işte ondan çok çalışmam lazım ama başarabilirim lune:KK50:

Back
X