• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

bence gayet güzelsin ya çok beğendim ten renginede saçlar çok yakışmış çok iyisin kapak resmin sönük kalmıştı bence insan kendini zor beğeniyor ama dışardan gören biri olarak söylüyorum bak:KK19:

tamam ya bende istiyorum işte ondan çok çalışmam lazım ama başarabilirim lune:KK50:
Senden ne kaçar bebeğim bu çalışmayla yaza hepimiz bikini giyeceğiz. tatlibikiz tatlibikiz 'ın bekarlığa vedasında da
bekarliga-veda-bayan--s-47.jpg

Böyle resim çektireceğiz.:KK68:

Yüzme bilmiyorum:KK61: Yoksa çok hevesim var havuza.:KK68:

Muhteşemsin:KK9::KK73::KK73::KK73:

Ay bence pek güvenme hep popo resmi istiyor bizden:KK43: Şahsen ben pek güvenemiyorum bu dead'e:KK70::KK70::KK70:
bende çok bilmiyorum işte önce kursuna gitmeyi planlıyorum biraz su fobim var denizde boğulma tehlikesi atlattıktan sonra birdaha cesaret edemiyorum onu kırmam lazım:KK67:
kız ben napayım popo resmini beni motive eden selülitli hatunlar:KK48: ben popoya popo demem benimki öyle olmadıkça:confused:

lune spora gitti hemen resim olayına girelim dedik:KK48: yok kız aşkolsun denk geldi oylee

Ben bildim ki bi kere:KK70: Şaka bir yana bende çok merak ediyorum seni, topiğe geldiğinden beri değil taa bdvden takibimdesin, nickin, profil resmin, yorumların.

bende çok bilmiyorum işte önce kursuna gitmeyi planlıyorum biraz su fobim var denizde boğulma tehlikesi atlattıktan sonra birdaha cesaret edemiyorum onu kırmam lazım:KK67:
kız ben napayım popo resmini beni motive eden selülitli hatunlar:KK48: ben popoya popo demem benimki öyle olmadıkça:confused:
Al seni mi kıracağım.
3126840_full.jpg

Ooo çok sevindim senin adına:63: Kıskandım da.
ya sen de olsaydınn
hatta burdakı butun kızlarlayapalımm :D
günaydın taş hatunlar :KK76:
bildirimimi de yapayım lune kızmadan :KK56:
akşam 80 squat yarım saat bisiklet ve 50 mekik :KK52:
kız muhasebecı cok ıyı gıdıyosunn ;)
Bildirim zamanı hanımlar..
marri winsor ile bacak basen hareketleri
50 makas
30 bacak açma
20 kurbağa (ebru şallı iç bacak için)
60 üçgen
30 büyük top bacaklarımın arasında indirip kaldırdım
50 mekik
30 yan mekik
32 er tane her iki bacak iÇin popo kaldırmaca
veee jillian level 1 :KK49::KK76:
benden bu kadar bugün thigh masterım gelicekmiş gelsin onunlada yapar yazarım ben şimdi kaçar bi banyoya girmem lazım :KK48::KK68::KK68: çok seviyorum sizleri
oooo seline bi rakip çıktı şu sporlara bakkkk
Sıra bende bildirim zamani :KK55:

Leslie 1 mil 15 dk
twist shape stepper 20 dk (1er kiloluk ağrlıklarla)
220 squat:KK53:
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
Soğuma:KK55:
veeeee bomba haberrrrr bacaklarda sıfır selülit :rolleyes: bu kadarini beklemiyordum:rolleyes: ama kalcada hala var :oops:
selinim selülitli ve selülitsiz halının fotosu var mı ya çok hırs olur özelden gönderebılırsen hemen sılerım vallahı

ya sen de olsaydınn
hatta burdakı butun kızlarlayapalımm :KK70:

kız muhasebecı cok ıyı gıdıyosunn :KK66:

selinim selülitli ve selülitsiz halının fotosu var mı ya çok hırs olur özelden gönderebılırsen hemen sılerım vallahı
sen nerdessiiiinnn kızımm:KK11:

ya sen de olsaydınn
hatta burdakı butun kızlarlayapalımm :KK70:

kız muhasebecı cok ıyı gıdıyosunn :KK66:

Yapalım keşke imkanımız olsa hep beraber squat yapsak.:KK73::KK73::KK73:

Yokyok. İçimden geldi sadece.:KK19: :KK36:Umarım o da aşkı bulur bir an önce.
bana da dua edermisin bende bulayım ya bikere ben ondan yaşlıyım evde kalacam bu gidişle:KK70:

OMG.:KK57: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Taş gibisin tatlım ya, bakmaya doyamadım maşallah.:KK57: Mermer heykellere benziyorsun. Tekrar Maşallah diyeyim nazarım değmesin. Hani zaten değmez de ne olur ne olmaz.:nazar:
evet demi ama çok güzel :nazar::nazar::KK51:

Back
X