fitim fitsin fit (squat)

En yukarıdaki albümler sekmesine tıkla, orda üstte yeni albüm oluştur, yeni fotoğraf ekle falan çıkar, o yönlendirir seni..
Sağol tatlım bilgisayar öğretmeni forum özürlüyüm. yükledim sanırım.
çok güzel ama bi nazar duası okuyun bakmadan
Hahahaa yok canım yaa. Korkmasınlar hatta
tikkabila ben seni gördüm sende benim yüzümü görebilirsin sen kaldın görmeyen bana güvenebilirisn luneyi dinleme
Bence beni dinlesin
hemen kaldırma lune birazdan gelcem baktım diyene kdr kadırma

Yok kuzum gizliliği ayarladım silmem.
çok merak ettim ama dur yüklesin bakalım
Hadi hayırlısı ya herru ya merru

taş gibi hatunsun kız

hakikaten çok güzelsin ay o profil resmine benziyorsun hakikaten özellikle bir resimde baya bir aynı

Niye kimse yorum yapmıyor enemm korkudan bayıldılar herhal.
şoka girmiş olabilirdik ama bir sürü resim var şimdi ayrı ayrı inceledim ben bi tanesinde çok sert bakmışsın belki o resimde bayılmışlardır kız ama çok güzelsin fizikde iyiymiş hakikaten

şoka girmiş olabilirdik ama bir sürü resim var şimdi ayrı ayrı inceledim ben bi tanesinde çok sert bakmışsın belki o resimde bayılmışlardır kız ama çok güzelsin fizikde iyiymiş hakikaten
Sağol yavruşum, sert bir duruşum var. Hatta kızarsam eşek tepmişe de döndürürüm.
Ama neşeliyimdir gülmeyi çok severim hatta çoğu zaman buraya yazarken kahkaha atıyorum.

çiller çok tatlı bence ben çok seviyorum çilleri olanları evet çillerin belli olmuyor pek ama ten rengine göre yakışır yani
Sağolasın kuzum küçükken hiç sevmiyordum ama artık alıştım hatta seviyorum bile.

Teşekkür ederim canım, gördüm kiiii.. :)

Aa sen de mi öğretmensin, meslektaşız o zaman :)

Sağol yavruşum, sert bir duruşum var. Hatta kızarsam eşek tepmişe de döndürürüm.
Ama neşeliyimdir gülmeyi çok severim hatta çoğu zaman buraya yazarken kahkaha atıyorum.
evet bende burası baya eğlenceli bende sırıtıp duruyorum ama bazen sert olmak lazım birde öğretmenmişsin en azından bakışlardan belli olmalı yakışır sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…