ben de görsem ya sende beni görtikkabila ben seni gördüm sende benim yüzümü görebilirsin sen kaldın görmeyenbana güvenebilirisn luneyi dinleme
Sağol tatlım bilgisayar öğretmeni forum özürlüyüm. yükledim sanırım.En yukarıdaki albümler sekmesine tıkla, orda üstte yeni albüm oluştur, yeni fotoğraf ekle falan çıkar, o yönlendirir seni..
Hahahaa yok canım yaa. Korkmasınlar hattaçok güzel ama bi nazar duası okuyun bakmadan
Bence beni dinlesintikkabila ben seni gördüm sende benim yüzümü görebilirsin sen kaldın görmeyenbana güvenebilirisn luneyi dinleme
hemen kaldırma lune birazdan gelcem baktım diyene kdr kadırma
Hadi hayırlısı ya herru ya merruçok merak ettim ama dur yüklesin bakalım
taş gibi hatunsun kızSağol tatlım bilgisayar öğretmeni forum özürlüyüm. yükledim sanırım.
Hahahaa yok canım yaa. Korkmasınlar hatta
Bence beni dinlesin
Yok kuzum gizliliği ayarladım silmem.
Hadi hayırlısı ya herru ya merru
Senin güzel bakışın o tatlım var mı sende resim?taş gibi hatunsun kız
hakikaten çok güzelsinSağol tatlım bilgisayar öğretmeni forum özürlüyüm. yükledim sanırım.
Hahahaa yok canım yaa. Korkmasınlar hatta
Bence beni dinlesin
Yok kuzum gizliliği ayarladım silmem.
Hadi hayırlısı ya herru ya merru
Resimlerde çillerim çıkmıyor ama bir o kadar da çilim var.hakikaten çok güzelsinay o profil resmine benziyorsun hakikaten özellikle bir resimde baya bir aynı
şoka girmiş olabilirdik ama bir sürü resim var şimdi ayrı ayrı inceledim ben bi tanesinde çok sert bakmışsın belki o resimde bayılmışlardırNiye kimse yorum yapmıyor enemm korkudan bayıldılar herhal.
çiller çok tatlı bence ben çok seviyorum çilleri olanlarıResimlerde çillerim çıkmıyor ama bir o kadar da çilim var.
Teşekkür ederim canım, gördüm kiiii.. :)tikkabila ben seni gördüm sende benim yüzümü görebilirsin sen kaldın görmeyenbana güvenebilirisn luneyi dinleme
Aa sen de mi öğretmensin, meslektaşız o zaman :)Sağol tatlım bilgisayar öğretmeni forum özürlüyüm. yükledim sanırım.
Sağol yavruşum, sert bir duruşum var. Hatta kızarsam eşek tepmişe de döndürürüm.şoka girmiş olabilirdik ama bir sürü resim var şimdi ayrı ayrı inceledim ben bi tanesinde çok sert bakmışsın belki o resimde bayılmışlardırkız ama çok güzelsin fizikde iyiymiş hakikaten
Sağolasın kuzum küçükken hiç sevmiyordumçiller çok tatlı bence ben çok seviyorum çilleri olanlarıevet çillerin belli olmuyor pek ama ten rengine göre yakışır yani
Aaa hadi yaa evet ama ben seni öğrenci sanıyordumTeşekkür ederim canım, gördüm kiiii.. :)
Aa sen de mi öğretmensin, meslektaşız o zaman :)
benı herkes bılıyo kızSenin güzel bakışın o tatlım var mı sende resim?
Sağol bebişim spor ve yol arkadaşlarım sağolsun.Luneciimmm çookk güzelsin gerçektenfizikde on numara
Moda yarışmalarının iflah olmaz ismisin ondan olmasın bebeğim?benı herkes bılıyo kız
tüm kadınlar kulubu
Teşekkür ederim canım, gördüm kiiii.. :)
Aa sen de mi öğretmensin, meslektaşız o zaman :)
evet bende burası baya eğlenceli bende sırıtıp duruyorumSağol yavruşum, sert bir duruşum var. Hatta kızarsam eşek tepmişe de döndürürüm.
Ama neşeliyimdir gülmeyi çok severim hatta çoğu zaman buraya yazarken kahkaha atıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?