- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NeeeeeeeeYa bdvdeki olaydan haberiniz var mı? Baştan sona okudum canım çok sıkıldı, konu sahibinden de haber alınmıyor, son mesajı kendine ve çocuklarına fare zehiri ile son vermek..
Bir derdim var bölümü canım, nice1985 isimli bir üye, eşi tarafından 2 yıldır aldatılıyormuş, daha önce açtığı konularda da hep şüphelerinden bahsetmiş ama kocası bir şekilde ikna etmişti. Şimdi kesinleşmiş. Kazen kadına ulaşmaya çalışıyor şu an..
yeter canım o zaman zorlamabildirimim;
- 2 mil lesli
- 100 squat
- 3 bacak hareketi 100'er tane .
daha fazla yapamıyacağım çünkü ayağımın altında yara çıktı canımı acıtıyor ancak bu kadar dayanabildim![]()
bu formunda olmamış halin mi acabaBildirim zamanı bugün formumda degilim regl olmak üzereyim
Leslie 1 mil 15 dk ( bacaklarda 1 kilo ağırlikla)
50 arkaya tekme
30 arkaya tekme 2 kilo ağirlk her bacakta
50 bacak yana acma 2 kilo agirlik her bacakta
30 deatlift 5 kilo ağırlikla ( squat benzeri bi haraket)
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
70 üçgen
Şöyle bi baktim da fena değil yahuuu
Yapilacalar en az 300 thigh master
225 squat![]()
evet ya bencede kapalı alanda tıkılıp kaldık yahavalar duzelsede daha keyifli yapsak su sporları
her zaman ki gibi harikalar yaratıyorsunBildirim zamanı bugün formumda degilim regl olmak üzereyim
Leslie 1 mil 15 dk ( bacaklarda 1 kilo ağırlikla)
50 arkaya tekme
30 arkaya tekme 2 kilo ağirlk her bacakta
50 bacak yana acma 2 kilo agirlik her bacakta
30 deatlift 5 kilo ağırlikla ( squat benzeri bi haraket)
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
70 üçgen
Şöyle bi baktim da fena değil yahuuu
Yapilacalar en az 300 thigh master
225 squat![]()
bende bıraktım şimdilik bakalım belki akşam bi kaç hareket daha yaparım ama bilmiyorumyeter canım o zaman zorlama
bu formunda olmamış halin mi acaba
evet ya bencede kapalı alanda tıkılıp kaldık ya![]()
olabilir aslında ihbar sebebiıp sini polise bildirirler belki sonucta orda cocuklarınıda zehirlemekten bahsetmiş
yeter canım o zaman zorlama
bu formunda olmamış halin mi acaba
evet ya bencede kapalı alanda tıkılıp kaldık ya![]()
amin amin ..olabilir aslında ihbar sebebiçocukların ve kendinin suçu ne acaba anlamıyorum bu insanları tamam çok zor bir olay ama çocukları için aykata kalması gerekmez mi
çok zor bir durum kimsenin başına böyle birşey gelmesin kimsede böyle yollar aramasın inşallah
![]()
aslında cocuklu kadınlar boyle durumlarda cocuklarına sarılarak daha kolay ayaga kalkabilmeliler Allah insanı boyle psikolojilere sokmasınolabilir aslında ihbar sebebiçocukların ve kendinin suçu ne acaba anlamıyorum bu insanları tamam çok zor bir olay ama çocukları için aykata kalması gerekmez mi
çok zor bir durum kimsenin başına böyle birşey gelmesin kimsede böyle yollar aramasın inşallah
![]()
bildirimim;
- 2 mil lesli
- 100 squat
- 3 bacak hareketi 100'er tane .
daha fazla yapamıyacağım çünkü ayağımın altında yara çıktı canımı acıtıyor ancak bu kadar dayanabildim![]()
zayıf olan arkadaşlara gelsin spor yapmazsanız ilk hali yaparsanız son hali![]()
evet sana gelsin o zamanbana bu bana
55 kiloyum 60 kilo olmaya calısıyorum bi ara demir hapı kullandım iştah acıldı kilo aldım yine kullanıyım dedim doktor demir eksikligin yoksa zehirlenme yapar dedi tırstımevet sana gelsin o zaman![]()
Seve seve canım. Ne yiyip içiyorsun canım ölçülerin yazar mısınRakibemsin sen benim![]()
evet ya fazla demirde iyi değil herşeyin fazlası zarar55 kiloyum 60 kilo olmaya calısıyorum bi ara demir hapı kullandım iştah acıldı kilo aldım yine kullanıyım dedim doktor demir eksikligin yoksa zehirlenme yapar dedi tırstım![]()
51 dim 55e cıktım olculere baksan fazla ama vucutta cok belli olmuyor nedenseevet ya fazla demirde iyi değil herşeyin fazlası zararen azından sporla daha fit olursun öyle çok zayıf değilsin bence ama dahada inmemeye dikkat et
![]()