• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitim fitsin fit (squat)

deatlifti ararken squat before afterı buldum çok iyi değil mi:KK57:
images

kızlar 1 aylık squat cahallenge sonucu size fotolar squatçı tayfa nasıl olmuş ama bacaktada kalınlaşma göremedim çok bahane yok:21:
bc7e0f0a-a342-4b39-963b-82be041e7ef2.jpg

Lunecim bugun leslie 1 mil yaptim ama sancim var hala dun regl oldum ya isinmadan squat yapsam etkisini gorur muyum ?

Mekik de çekemem bu halde
Squat da mi yapmiyim
Cok eksik hissediyorum kendimi spor yapmayinca :KK43:
dinlenmiş olursun canım birkaç gün öyle düşün ilk günlere yapma bence 1 mil daha lesli yap istersen ben bir yazı okumuştum regken hafif sporlar yapabilirsiniz diyordu yürüyüş falan ama ağır ağırlıkla yapılan sporları önermiyorlarmış birde squatıda okumuştum ordao_O

deadline .!.:
dinlenmiş olursun canım birkaç gün öyle düşün ilk günlere yapma bence 1 mil daha lesli yap istersen ben bir yazı okumuştum regken hafif sporlar yapabilirsiniz diyordu yürüyüş falan ama ağır ağırlıkla yapılan sporları önermiyorlarmış birde squatıda okumuştum ordao_O
Yapmiym o zaman kuzum ikinci gunum kanamam yogun

Grip.. Burun akıntısı, baş ağrısı, halsizlik. Bir de 3 gündür midemin sol tarafında böyle bi yumru gibi ağrı oluyo garip bir şey. Yanma, acıma falan değil de aynı yerde ısrarla ağrı olması hoşuma gitmiyor. Biraz daha geçmezse doktora giderim..
Hmmmm....

Back
X