bende grip oluyorum galiba havalar çarptı kulağım ağrıyor bugün yarına iyice başlar hastalıkGrip.. Burun akıntısı, baş ağrısı, halsizlik. Bir de 3 gündür midemin sol tarafında böyle bi yumru gibi ağrı oluyo garip bir şey. Yanma, acıma falan değil de aynı yerde ısrarla ağrı olması hoşuma gitmiyor. Biraz daha geçmezse doktora giderim..
bende grip oluyorum galiba havalar çarptı kulağım ağrıyor bugün yarına iyice başlar hastalıkbu sene kışı sürekli hasta geçirdim ya ben tam düzeliyorum derken yine hastayım geçmiş olsun sanada çok geçmezse görün bencede
evet tam olarak aynı durumdayım geniz akıntısı falan belirtiler hep benimle aylardır doktora da gittim aynıyım yaniBir iki ay önceki hastalığım 1,5 aya yakın sürmüştü bildiğin. Hani çok yatak döşek hasta olmuyorum ama ayakta geçirirken de çok uzun süreli oluyor. Ve yaşam kalitesini de bayağı düşürüyor. Ne hastasın ne iyisin gibi bişey.
Çok teşekkür ederim.
Aha geniz akıntısı... Ben zaten çok yorulunca uyurken geniz akıntısı olur. Böyle hastayken hele çok fena nefret ediyorum!! Bir kere antibiyotik kullandım geniz akıntısı için hiç bir işe yaramadığı gibi ağır da bi ilaçtı.. Geniz akıntısı varken yatınca daha da kötü oluyorum ya akıntı nereye gideceğini şaşıyor.evet tam olarak aynı durumdayım geniz akıntısı falan belirtiler hep benimle aylardır doktora da gittim aynıyım yanibirde bende kulak çınlaması başlıyor grip olunca aylardır kafamın içinde tiz bir ses hayat kalitem düşmesede ondan sonra fena oluyor çok kötü bişey iyileşsekte kurtulsak ya
ya evet antibiyotik hiç işe yaramıyor gereksiz bir ilaç zorunlu haller dışındaAha geniz akıntısı... Ben zaten çok yorulunca uyurken geniz akıntısı olur. Böyle hastayken hele çok fena nefret ediyorum!! Bir kere antibiyotik kullandım geniz akıntısı için hiç bir işe yaramadığı gibi ağır da bi ilaçtı.. Geniz akıntısı varken yatınca daha da kötü oluyorum ya akıntı nereye gideceğini şaşıyor.Kulak çınlaması olmadı da burnu zorlarken kulaktan hava çıkar gibi bir ses ve akabinde ağrı oluyor arada.. Amaan harbiden iyileşsek de kurtulsak.
Ay cidden çok fenaymış. Ben ağrı kesiciyi bile en son raddede içerim, hiç sevmem ilaç içmeyi.ya evet antibiyotik hiç işe yaramıyor gereksiz bir ilaç zorunlu haller dışındabenim geniz akıntısı nedeniyle kulağımın birinde östaki borusu tıkanmış o nedenle çınlama oluyor tam açılaca tekrar hasta oluyorum hep tıkanık yani hani uçağa binincede olur ya kulağında basınç hissi oda benimle oluyor tabi çok fena doktor sakız çiğne dedi öyle olunca sakızıda hiç sevmem çenem ağrıyor ya neyse bu kadar hastalık muhabbeti yeter unutalım belki geçer geçmiş olsun biz hasta gezenlere
Ay cidden çok fenaymış. Ben ağrı kesiciyi bile en son raddede içerim, hiç sevmem ilaç içmeyi.
Evet iyileşiyoruz, sağlıklı ve mutlu oluyoruzz.. Evrene pozitif mesaj veriyoruuzzz..
aldım pardon ya ben seni izlememişimya kızlar beni de takiplerinize alır mısınız, hepinize tek tek söyleyemiyorumm.
Teşekkür ederiiim :) Görüşürüüz, iyi geceler.aldım pardon ya ben seni izlememişimgörüşürüz neyse gidiyorum ben
canım bende denemiştim bunu aman yarabbim zaten hoca dedi ki bu çok ağır olur size baya alışmak lazım ama dumbble ile olabilir
bence reglken squat yapma canım kanamayı arttırdığını duymuştum ne kadar doğru bilemiyorum tabi
Squatgillerr hastayımmiki gündür toparlanmaya çalışıyorum umarım yarın dönebilirim sahalara...
Hepinize fit ve sağlıklı günler!
Bilmiyorumki kuzum regl beni bastan asagi etkiliyor pskolojimi bile en derinden sarsiyoKizlar benim regl agrim olmuyor normal yaptgim sporlara devam ediyorum bi sakincasi olur muki ????
Çok sağol kuzumm, öyle yapmaya çalışıyorumm..Geçmiş olsun canim dinlen iyce
Bilmiyorumki kuzum regl beni bastan asagi etkiliyor pskolojimi bile en derinden sarsiyo
Tatli krizi deme banaaaHadii yaa şansliyim deseneama feci tatli krizlerim tutuyo benimde bugün basladi sayilir az az kendimi zor tutuyorummmmm
Tatli krizi deme banaaa
Evet kuzum ertesi gun hemen arti cikiyorumAma ben en ufak kacamakta kilo aliyorum ezgim yaaa sende de oluyo mu
Evet kuzum ertesi gun hemen arti cikiyorum
Bu arada sen 21 yasinda miyim dedin ben mi yanlis okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?