Tamam canim cok Sağol hemen baslayacagim inşallah.İki derdinin devası Jillian Level 2 ve Squat.İlk sayfada pembe taytlı kızın yanında kaç tane yapılacağı ve de nasıl yapılacağına dair bir video var. Youtube arama kısmına Jillian Michaels Level 2 yazarsan bel ve göbekte muhteşem sonuçlar veren bir video çıkacak.
koptum ya içine mi çektin lune belini itiraf etKalça 89
Bel 68
Bacak sağ 50 sol 52
Göğüs 82
6.37'den sonra.
Yok çekmedim valla. Ama çok pis sinirim bozuldu ulen belim 62'ydi benimkoptum ya içine mi çektin lune belini itiraf et
Ben de çok merak ettim ama ölçebileceğim bir şey yok.Yok çekmedim valla. Ama çok pis sinirim bozuldu ulen belim 62'ydi benim3 sene önce ölçmüştüm en son.
ah ah yıllar napmış luneYok çekmedim valla. Ama çok pis sinirim bozuldu ulen belim 62'ydi benim3 sene önce ölçmüştüm en son.
BekliyoruzTamam canim cok Sağol hemen baslayacagim inşallah.
Cetvel var mı evde?Ben de çok merak ettim ama ölçebileceğim bir şey yok.
ah ah yıllar napmış luneama squat belide inceltiyormuş birde jillian yapıyorsun iner bence üzülme
O da yok maalesef :/Cetvel var mı evde?
Canımsın yaa. Üçgen yerine mekiği alıyorum programa. Bacaklarım iyi durumda ama göbeğim o kadar da yok gibi gelmişti halbuki.
Yaparsın canım ya225 squat imida yaptmama thigh master yapamadim bugün
evet ama bence şu bisiklet hareketi var düz mekik yerine onu ekle beli inceltirken aynı zamanda bel oyuntusunu çok iyi çıkarıyormuş yan karın kaslarıda çalışıyorCetvel var mı evde?
Canımsın yaa. Üçgen yerine mekiği alıyorum programa. Bacaklarım iyi durumda ama göbeğim o kadar da yok gibi gelmişti halbuki.
225225 squat imida yaptmama thigh master yapamadim bugün
Yaparsın canım ya225 squat dünyaya bedel
Yaparım ki ben bundanevet ama bence şu bisiklet hareketi var düz mekik yerine onu ekle beli inceltirken aynı zamanda bel oyuntusunu çok iyi çıkarıyormuş yan karın kaslarıda çalışıyorişte bu
225ay yaşıyorsun hala ben jililandaki squatlardan sonra şuan bayılmak üzereyim
evet ama bence şu bisiklet hareketi var düz mekik yerine onu ekle beli inceltirken aynı zamanda bel oyuntusunu çok iyi çıkarıyormuş yan karın kaslarıda çalışıyorişte bu
225ay yaşıyorsun hala ben jililandaki squatlardan sonra şuan bayılmak üzereyim
Lunecim deatlif diye bi hareket var bütün vücudu cok güzel calistiriomus benim hoşuma gitti baksana bi
a o neymiş bende bakayımLunecim deatlif diye bi hareket var bütün vücudu cok güzel calistiriomus benim hoşuma gitti baksana bi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?