fitim fitsin fit (squat)

ooooo lune bosa ugrasır olur musun
bambaska bırı olmussun resmen senı gonulden tebrık edıyorum
çok iyi bi iş çıkartmıssın:KK9::KK9::KK9:
65 kiloyum o resimde tatlım. 15 kg verdim sıkılaştım. Adi herifin biri sebep olmuş oldu ama ne önemi var ki. İste ve sebat et! işte sırrım bu!

65 kiloyum o resimde tatlım. 15 kg verdim sıkılaştım. Adi herifin biri sebep olmuş oldu ama ne önemi var ki. İste ve sebat et! işte sırrım bu!
harıkasın canım tek kelımeyle
bı başarı oykusu acmalısın bence
kılo vermek ısteyenlere cok guzel bı ornek olursun

harıkasın canım tek kelımeyle
bı başarı oykusu acmalısın bence
kılo vermek ısteyenlere cok guzel bı ornek olursun
Bakalım tatlım ileride belki açarım. Şu an önceliğim bu topiğim.:KK76: Adam 3 ay sonra beni karşısında görünce şok olmuştu. Torbası düştü elinden kalakaldı. Yanımda da yakışıklı bir arkadaş vardı, gülüşüyorduk. İçim nasıl soğudu anlatamam. Daha fit daha güzel olmalı. Onlar kim ki onlar için yıkılalım?:63:

Bakalım tatlım ileride belki açarım. Şu an önceliğim bu topiğim.:KK76: Adam 3 ay sonra beni karşısında görünce şok olmuştu. Torbası düştü elinden kalakaldı. Yanımda da yakışıklı bir arkadaş vardı, gülüşüyorduk. İçim nasıl soğudu anlatamam. Daha fit daha güzel olmalı. Onlar kim ki onlar için yıkılalım?:63:
helal olsun kuuzm
oh adam ne kaybetttıgını anlamıs :KK59:

Önemli duyuru:

Sevgili yol arkadaşlarım,
yarından itibaren ayın 2sine kadar Budapeşte'deyim. Topiğimiz sizlere emanet, yeni gelenlere yardımcı olun, sporunuzu aksatmayın.

Hepinizi ayrı ayrı seven ve öpen Lune:KK15:

gozun arkada kalmasın canım benım
bu topık hepımızın topıgı
sen guzel guzel gezmene bak eglen ama formunu koru;)
ıyı eglenceker bıtanem opuldunnn

Back
X