fitim fitsin fit (squat)

harika değişim olmuş instagramdanda gördüm fotolarını fıstık gibisin

65 kiloyum o resimde tatlım. 15 kg verdim sıkılaştım. Adi herifin biri sebep olmuş oldu ama ne önemi var ki. İste ve sebat et! işte sırrım bu!
bi ara neler yedin neler yaptın bize de anlat

Bakalım tatlım ileride belki açarım. Şu an önceliğim bu topiğim.:KK76: Adam 3 ay sonra beni karşısında görünce şok olmuştu. Torbası düştü elinden kalakaldı. Yanımda da yakışıklı bir arkadaş vardı, gülüşüyorduk. İçim nasıl soğudu anlatamam. Daha fit daha güzel olmalı. Onlar kim ki onlar için yıkılalım?:63:
:KK9::KK9::KK9::KK9:bravooo

Dönüşte görüşmek üzere hoşça kalın..
güle güle çabuk dön motive için:KK54:

Cabuk cabuk cabukkkm:))
yaptım geldimm :) iç bacak hareketleri yaptım birde 30 day butt lıft programının 3. gününü yaptım yarın tatil günüm yarın cardio var :)
Bende çok sıkıya gelemiyorum ama bu iki haftalık bi program olunca en azından bi denemek istedim. Çevremdeki biçok insandan da duymuştum pilatesin direk gözle görülür bi etki yarattığını. Ebru şallının skinny jeans dvd si 2 haftalık ve hergün yapmak zorundayım ama o iki haftadan sonra haftada 3 güne düşüyor :) baya işime geldi yani. İki haftada iki beden incelme garanti diyor bide kendimi tutamadııım :D:cool:
gerçekten incelme oluyor fark ettiriyor yani bak şimdi sana söyleyince benimde yapasım geldi :-)
dün bildirim yapamadım
65squat
jillian yaptım sonra 1 dilim pizza yiyince pişmanlıktan leslie 1 mil yaptım
bugün dinlenme günümdü 65 squat ve jillian yaptım yinede
ne pizza mıı :KK20: neyse ama 1 dilimde bırakmışsın o bile yeterli diyelim birde sporlar var tabi

Sağol tatlım dönünce ayrıntılı anlatır belki de bir topic açarım.:KK36::KK15:
güle güle canım eski mesajını alıntıladım sanıyordum alıntılamamışım heralde. bekliyoruz senii çabuk dönn :) bu arada gerçekten harika olmuşsun maşallahhh :nazar:darısı başıma :)

Screenshot_2015-01-25-11-25-39-1.webp

Allah sabır versin o zaman. İspirliler için ne derler bilirsin.:KK66:

Birden koşup hemen yorulma tatlım. Şimdilik bu tempo çok iyi. 2 hafta sonra başka egzersizler de ekleriz.:KK49::KK49:

Topic sahibinin işi var acaba ondan mı?:KK76:

wae9TLnx8koVsz7Cb6l54Q

En soldaki sln71:KK70:

:KK57: yoooookkk o kadar da istememmmm:KK53:

Back
X