İlk sayfayı oku gel sonra da youtube aç jillian 30 day level 1 yaz biraz karıştır yine konuşalım programını belirleyelim.yakıştığı kadar kullanırım ben de:)
ben olmayı cok ısterdım ama cekıcem bıgun boyle bı fotoProfilindeki sen msnz baağyaann
İlk sayfayı oku gel sonra da youtube aç jillian 30 day level 1 yaz biraz karıştır yine konuşalım programını belirleyelim.
ben olmayı cok ısterdım ama cekıcem bıgun boyle bı foto
tabı evin bahcesınde falan çekerim o çorapla çıkamam çıkarsam geri dönemem eve
O zaman videoları indirmen lazım bir yerden. Bende meb lojmanında oturuyorum ama özel hat çektik, yasak mı?tatlım meb lojmanındayım internetimiz youtube açmıyor
ilk sayfayı okudum dün...ama dur yine bakayım:)
O zaman videoları indirmen lazım bir yerden. Bende meb lojmanında oturuyorum ama özel hat çektik, yasak mı?
Anladım canım nerede çalışıyorsun? Bende Erzurum'un ilçesinde öğretmenim.bilmiyorum tatlım:/
köy lojmanı bizimki...
bütün öğretmen arkadaşlar okulun kablosuzunu kllanıyor lojmanda..sormadım hiç
Anladım canım nerede çalışıyorsun? Bende Erzurum'un ilçesinde öğretmenim.
Bilişim teknolojileri senin?ben de sivasın ilçesindeyim canım:)
branş?
türkçe...Bilişim teknolojileri senin?
Ben meslek lisesinde şefim canım zaten full+full çalışıyorum. Daha ders veremiyorlar.türkçe...
başka dersler de vermişlerdir sana:) bilişim okulun joker elemanıdır:)
bizimki formatör oldu da kurtuldu:)
şef nasıl oluyor canımBen meslek lisesinde şefim canım zaten full+full çalışıyorum. Daha ders veremiyorlar.
Meslek liselerinde her bölümün birer şef öğretmeni oluyor canım bölümün işlerinden sorumlu. Yaa tamirci işte. Aha o benim.şef nasıl oluyor canım
Var mı bir spor programın?171 boy ve 56 kilo kiloyum.Basenlerim ve popomu eritmek lazım :)
Meslek liselerinde her bölümün birer şef öğretmeni oluyor canım bölümün işlerinden sorumlu. Yaa tamirci işte. Aha o benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?