Aynen o zaman da öğretmenlerden mucize bekliyorlarevet aynen birde çocuğuna hiç bir eğitim vermeyip herşeyi okulda öğrenmesini bekleyen kesim var onlara hiç değinmeyelim terbiye bile vermeden okula gönderip sonra öğretmen çocuğuma hiç bişey öğretemiyor diyorlar eğitimin ilk adımını aile atmalı halbuki ama nedense bizde öyle değil çocuğunu okula yollayınca tüm sorumluluğu öğretmene atıp kaçmak kolay geliyor
İnşallah olmazsin canım..Çok geçmiş olsun canım benimde boğazımda bir ağrı var hasta olmam umarım.
Kadın diyor ki dövün çocuğumu, dokunsan da vay çocuğuma neler ettiler derler.
Çocukları da öyle fena ki, kadın toz kondurmuyor arkadaşları içirmiştir zorla diyor ama facede paylaşımları feci. Yok o ne bakireler görmüş arka yolu otobanmış. Bu çocuk 16 yaşında, annesi bir bize değil herkese çekişiyor. Onun çocukları melek ama diğerleri yoldan çıkarıyormuş, babalarına gidip ne biçim çocuk yetiştiriyorsun demiş. Şimdi de kaymakama şikayet etmiş bizi. Çocuğuyla ayrı, annesiyle ayrı uğraş.
Fedakarlıksa fedakarlık ben çocuklarımın düğmelerini de dikerim, önlüklerini de yıkarım, karnını da doyururum. Ama böyle veliler yüzünden bırakıp gidesim geliyor.
Egzersizlerim bi tti kızlaar :)
Reverse crunches : 60 saniye
Flutter kicks :30 saniye
Scissor kicks : 30 saniye
Bicycles : 30 saniye
Oblıque crunshes sağ : 30 sanşye
Oblıque crunshes sol: 30 saniye
Lyıng down leg lifts sağ : 30 saniye
Lyıng down leg lifts sol : 30 saniye
Lyıng down leg cırcles sağ : 30 saniye
Lyıng down leg cırcles sol: 30 saniye
Hamstrıng cruly press: 30 saniye
Kneeling heel press sağ: 30 saniye
Kneeling heel press sol: 30 saniye
Squat to lateral gel lift sağ :30 saniye
Squat to lateral gel lift sol :30 saniye
Back lunge sağ : 30 saniye
Back lunge sol : 30 saniye
One leg glute bridge sağ: 40 saniye
One leg glute bridge sol : 40 saniye
Hıp thrust : 35 saniye
Bundan önce 1,5 saat ev temizliği yaptım
kedii egzersiz listeme burda yeni hareketler ekleyim böyle değişik şeyler ufkumuzu genişletiyor bir kısmını biliyorum ama diğerlerinide listeme ekledimEgzersizlerim bi tti kızlaar :)
Reverse crunches : 60 saniye
Flutter kicks :30 saniye
Scissor kicks : 30 saniye
Bicycles : 30 saniye
Oblıque crunshes sağ : 30 sanşye
Oblıque crunshes sol: 30 saniye
Lyıng down leg lifts sağ : 30 saniye
Lyıng down leg lifts sol : 30 saniye
Lyıng down leg cırcles sağ : 30 saniye
Lyıng down leg cırcles sol: 30 saniye
Hamstrıng cruly press: 30 saniye
Kneeling heel press sağ: 30 saniye
Kneeling heel press sol: 30 saniye
Squat to lateral gel lift sağ :30 saniye
Squat to lateral gel lift sol :30 saniye
Back lunge sağ : 30 saniye
Back lunge sol : 30 saniye
One leg glute bridge sağ: 40 saniye
One leg glute bridge sol : 40 saniye
Hıp thrust : 35 saniye
Bundan önce 1,5 saat ev temizliği yaptım
kedii egzersiz listeme burda yeni hareketler ekleyim böyle değişik şeyler ufkumuzu genişletiyor bir kısmını biliyorum ama diğerlerinide listeme ekledim
Çok doğru söylemiş, öğretmen miyiz evrak memuru mu yoksa kolluk kuvveti mi? Nöbet ücreti vereceklermiş 4 saat o da 35 tl ediyor az çok. Ben bu parayı da o sorumluluğu da istemiyorum mesela. Öğrenci kavga eder nöbetçi öğretmen nerede, sigara içer okul sınırı dışında hani nöbetçi öğretmen?Kuzumm Allah başta senin sonra tüm senin gibi vefaker öğretmenlerimize sabır versin ve yardım etsin..
Meslek lisesindeyim demiştin, benim meleket ordu ve komşumuz gümüşhaneli bir öğretmen ve aynı zamanda meslek lisesinde müdür yardımcısı.. o sıra müdürleri yoktu her şeyi komlumuz takip ediyordu. Benzer sebeplerle Vali bizzat görüşmeye çağırmış, bu meslek lisesinin öğrencileri derse girmiyor sağda sodla geziyor siz ne yapıyosunzu diye. Komşumuzun cevabı çok güzel aynen şöyle diyor
"Sayın valim, ben gümüşhaneliyim, gümüşhaneden buraya yola çıktığınızda, merkez ilçenin nüfusu 2.800 dür, kürtün vardır ilçesi, ilçe merkezinin nüfusu 2.600 dür, yolda görürsünüz torul vardır nüfusu 2.150 dir. Bu ilçelerin hepsinde polis vardır, jandarma vardır, kolluk kuvvetleri hazırdır asayişi sağlamak için. Bizim burda 3500 öğrencimiz var ve toplam 45 öğretmenim var ve öğretmenlerimin asli görevi öğrencilerine kendi alanlarıyla ilgili bilgi aktarmaktır. Bu durumda siz bana söyleyin burada asayiş nasıl sağlanır"
Vali hiç bir şey diyemiyorum. Teşekkür ediyor haklısınız falan diyor konuyu kapatıyorlar. Ama tespit çok doğru bence.
Hangi video kuzum?Canım hepimiz bir birimizden yararlanmak için varız ne mutlu banaa :)
Çok görünsede hepsi 15 dakikalık videonun toplamı :)
Çok teşekkür ederim canım çok tatlısınKuzum squat yanlara genişletmez aksine yanları toparlar yukarı dışa dogru çıkık-kalkık sıkı bir popon olurinsanlar basen-popo vb kavramlarını karıştırarak konuştukları için öyle söylemişlerdir.
Hoşbulduk :)Öncelikle hoşgeldiniz arkadaşlar. Topikte motivasyon konusunda sıkıntımız yok. Düzenli bildirim verirseniz sizin için de disiplin oluşturur.
Ben topik sahibi olarak hem 30 day squat hem de 30 day Jillian bitirdim. Popomda toplanma, selülitlerimde bitme derecesinde azalma ve dikleşme oldu. Ayrıca bacaklarım 2şer belim 5 cm inceldi. Ama hiç kaçamaksız sporumu yaptım ve 6dan sonra bir şey yemedim. Sadece spor değil spor ve sağlıklı beslenme bir kuşun kanatları gibidir.
Kadın diyor ki dövün çocuğumu, dokunsan da vay çocuğuma neler ettiler derler.
Çocukları da öyle fena ki, kadın toz kondurmuyor arkadaşları içirmiştir zorla diyor ama facede paylaşımları feci. Yok o ne bakireler görmüş arka yolu otobanmış. Bu çocuk 16 yaşında, annesi bir bize değil herkese çekişiyor. Onun çocukları melek ama diğerleri yoldan çıkarıyormuş, babalarına gidip ne biçim çocuk yetiştiriyorsun demiş. Şimdi de kaymakama şikayet etmiş bizi. Çocuğuyla ayrı, annesiyle ayrı uğraş.
Fedakarlıksa fedakarlık ben çocuklarımın düğmelerini de dikerim, önlüklerini de yıkarım, karnını da doyururum. Ama böyle veliler yüzünden bırakıp gidesim geliyor.
Little black dress ne yahu?bildirim zamanı hazırmıyız
3 dk ısınma için zumba
25 jumping jack
30 high knees
18 squat jumps
30 lunges
30 squat yapıp bacağı yana açma
30 skater hops
35 mountain climbers
30 bycyle crunch
30 pulse crunch
30 toe taps
20 bacakları havada yana açma
20 bacaklar havada makas hareketi
20 tam mekik
20 ayakta öne yana arkaya tekme
30 standing elbow to knee
30 butt kicks
little black dress programı 6. gün
25 jumping jacks
20 burpeesöldüm bunda ya
30 high knees
soğuma ve kapanış
Peki senden bir ricam olabilir mi acaba? Bu yaptıklarının resimlerini bulsan da ben de ilk sayfaya koysam?bildirim zamanı hazırmıyız
3 dk ısınma için zumba
25 jumping jack
30 high knees
18 squat jumps
30 lunges
30 squat yapıp bacağı yana açma
30 skater hops
35 mountain climbers
30 bycyle crunch
30 pulse crunch
30 toe taps
20 bacakları havada yana açma
20 bacaklar havada makas hareketi
20 tam mekik
20 ayakta öne yana arkaya tekme
30 standing elbow to knee
30 butt kicks
little black dress programı 6. gün
25 jumping jacks
20 burpeesöldüm bunda ya
30 high knees
soğuma ve kapanış
Little black dress ne yahu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?