fitim fitsin fit (squat)

kızlarrrr
ben iki gündür spor yapamadım çok yorgundum, bugün sürünerek kalktım ve az önce jillian level 2/8. günümü tamamladım. Şimdi biraz açıldım bu gazla biraz da ders calısırım artık, bitirdi bu sertifikalar benii

Yorgunluğa da ağrıya da daha iyi geliyor spor. Dün kollarım ve sırtım ağrıyordu bir baktım spordan sonra yoklar.
Eee değişiklik fark ediyor musun kendinde?
Sadece ağırlık ile 50 squat yaptım. Hem hastayım hem de biraz keyfim yok, hepinize iyi geceler kızlar, yarın görüşmek üzere öpüldünüz.
Üzme tatlı canını, hem de ağırlıkla yapmışsın tebrikler kuzum.

yaa çok anlayamıyorum aslında ama mesela totoma falan bakınca sanki azıcık da olsa toparlamaya başlamış gibi hissediyorum, selülitlerde falan azalma var, belimde biraz daha inceldi gibi.. programı bitireyim oyle ölçücem gerçekten fark etti mi diye şimdi erken davranıp şevkimi kırmak istemiyorum

Vardır vardır, beslenmende de aşırı bir şey yoksa. Ölç bence çok moral oluyor.

Günaydın, hasta olmak üzereyim.
Dün çok halsiz ve bitkindim sabah da keza öyle...
Hiç spor yapamadım dün.

Sabah da tartıldım ki 2 kilo fazlayım. Kaç haftadır çok dikkat ediyorum yediklerime.
Nerden çıktı 2 kilo anlamadım...
Bugün pilates günüm bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım zahmet olmazsa mesajını düzenleyip yasak maddenin adını siler misin?
Muhtemelen yediğin o yasak arkadaş basıyordur tartıya. regl öncesi dönemdeysen su toplanması da olabilir.

Sporum bitti

Gene klasikler yaptım toplam 27 dk

Birazdan pazara çıkacağım , bugü pazar var ev de işler var gene spor

Sporum bitti

Gene klasikler yaptım toplam 27 dk

Birazdan pazara çıkacağım , bugü pazar var ev de işler var gene spor
Harikasın kedi. Benim dinlenme günüm bugün ama abs ve bacak videosu yapacağım. Bu arada abs videosundan çok memnun kaldım, karnımın altında ne çok çalışmayan kas varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…