- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
bende de cıktı bı tane
adı mükremin
Yorgunluğa da ağrıya da daha iyi geliyor spor.kızlarrrr
ben iki gündür spor yapamadım çok yorgundum, bugün sürünerek kalktım ve az önce jillian level 2/8. günümü tamamladım. Şimdi biraz açıldım bu gazla biraz da ders calısırım artık, bitirdi bu sertifikalar benii
Üzme tatlı canını, hem de ağırlıkla yapmışsın tebrikler kuzum.Sadece ağırlık ile 50 squat yaptım. Hem hastayım hem de biraz keyfim yok, hepinize iyi geceler kızlar, yarın görüşmek üzere öpüldünüz.
Gunaydin bebegimNe ne neee? Suyu püskürttüm güleceğim diye.
Günaydın canım iyiyim sen nasılsın ağrın falan var mı?Gunaydin bebegim
İyi misin
Yorgunluğa da ağrıya da daha iyi geliyor spor.Dün kollarım ve sırtım ağrıyordu bir baktım spordan sonra yoklar.
Eee değişiklik fark ediyor musun kendinde?
Üzme tatlı canını, hem de ağırlıkla yapmışsın tebrikler kuzum.
Neden canin skkinn
Gorusuruz yarin melegmm
canım inşşallah sorun yoktur benim güzelim
anladım canımBenimkiyle ilgili bir konuda canım sıkkın ama öyle tartışma vs değil. Yani bizim aramızda olan bir şey değil. Sağolun kızçelerim
Günaydın canım hani bildirim?günaydın canlaaar
Vardır vardır, beslenmende de aşırı bir şey yoksa. Ölç bence çok moral oluyor.yaa çok anlayamıyorum aslında ama mesela totoma falan bakınca sanki azıcık da olsa toparlamaya başlamış gibi hissediyorum, selülitlerde falan azalma var, belimde biraz daha inceldi gibi.. programı bitireyim oyle ölçücem gerçekten fark etti mi diye şimdi erken davranıp şevkimi kırmak istemiyorum
bildirim ımmmmm yokGünaydın canım hani bildirim?
Geçmiş olsun canım spor sırasında mı incittin acaba?bildirim ımmmmm yokçünkü iki gündür fena bi bacak ağrım var incittim mi naptım anlamadım yürürken bile güçlük çekiyorum
Canım zahmet olmazsa mesajını düzenleyip yasak maddenin adını siler misin?Günaydın, hasta olmak üzereyim.
Dün çok halsiz ve bitkindim sabah da keza öyle...
Hiç spor yapamadım dün.
Bir de canım çok çekti,
Sabah da tartıldım ki 2 kilo fazlayım. Kaç haftadır çok dikkat ediyorum yediklerime.
Nerden çıktı 2 kilo anlamadım...
Bugün pilates günüm bu arada.
Harikasın kedi. Benim dinlenme günüm bugün ama abs ve bacak videosu yapacağım. Bu arada abs videosundan çok memnun kaldım, karnımın altında ne çok çalışmayan kas varmış.Sporum bitti
Gene klasikler yaptım toplam 27 dk
Birazdan pazara çıkacağım , bugü pazar var ev de işler var gene spor
Ay evet silsin ya krize giriyoruz zatenCanım zahmet olmazsa mesajını düzenleyip yasak maddenin adını siler misin?
Muhtemelen yediğin o yasak arkadaş basıyordur tartıya. regl öncesi dönemdeysen su toplanması da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?