:) Pastane yazdım.Canım zahmet olmazsa mesajını düzenleyip yasak maddenin adını siler misin?
Muhtemelen yediğin o yasak arkadaş basıyordur tartıya. regl öncesi dönemdeysen su toplanması da olabilir.
Teşekkür ederimHarikasın kedi. Benim dinlenme günüm bugün ama abs ve bacak videosu yapacağım. Bu arada abs videosundan çok memnun kaldım, karnımın altında ne çok çalışmayan kas varmış.
Kimse darılmasın herkesi uyarmaya çalışıyorum elimden geldiğince, beslenmesine dikkat eden arkadaşlar için zorluk olsun istemem.Ay evet silsin ya krize giriyoruz zaten
Dur bugün de yiyeyimAy evet silsin ya krize giriyoruz zaten
Sağ ol canım.:) Pastane yazdım.
Ama çok az bişey yedim zannetmiyorum o olsun.
Ödem diye düşünüyorum ama bilemiyorum.
Haftasonu spor salonunda ölçüme gideceğim.
Dur bugün de xxxxxx yiyeyim
Kötü bir şey demedik ki canım. Vücudu fit olan arkadaşlar için evet ama diyette olan arkadaşlar da var, onlar için bu hassasiyetimiz.Bence vücudu o kadar sıkmanın anlamı yok, arada bir yiyilen şeyler olabilir.
Neyse kötü bir amaçla yazmamıştım.
Kusura bakmayın.
Bundan sonra yazmam deyip gideyim...
Ama kimse tamamen diyette olamaz ki.Kötü bir şey demedik ki canım. Vücudu fit olan arkadaşlar için evet ama diyette olan arkadaşlar da var, onlar için bu hassasiyetimiz.
Her zaman sağlıklı beslenme önceliğimiz.
Ama kimse tamamen diyette olamaz ki.
Ki ben de yediklerime spor yaptığım için dikkat ediyorum.
Ama serbest günler de vardır, ve vücudu ödüllendirmek gerekir diye düşünüyorum...
Yoksa vücut alışıp hiç kilo vermez hale gelebiliyorsunuz.
5 sene önce ben bu yöntemle 8 kilo verdim. Spor ve diyet ama ödüllendirmelerle birlikte...
inşallah baslarsın hanfendiAma bu resimleri atip atip beni gaza getiriyosunuzzzz spora baslamaaliyim artik sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?