fitim fitsin fit (squat)

Kizlar bna spor terimlerini ogretmeni lazim bu arada o konuda xok cahilim squattan baska bisey bilmiyorum okudum ama anlamasamda masallah diyorum hepinize

Mrb arkadaşlar yeni üyeyim ama 3 yıldır takip ederim KK yı :) bende 6 gündür başladım ve değişimler var 1 ayı doldurursa foto çekip koyucum beni de alır mısınız aranıza

Mrb arkadaşlar yeni üyeyim ama 3 yıldır takip ederim KK yı :) bende 6 gündür başladım ve değişimler var 1 ayı doldurursa foto çekip koyucum beni de alır mısınız aranıza
tabıkı alırız:)
boy yaş kilo sorunlu bölge nedir
hangi sporları yapıyorsun

C
tabıkı alırız:)
boy yaş kilo sorunlu bölge nedir
hangi sporları yapıyorsun

Boy1-68
Kilo 68 (cok fazla diyetteyim )
Sorunlu yer Selülit kalça cok yaygın bide göbek kalçam büyük ben zaten seviyorum büyük kalça o yüzden beli inceltip popoyu sıkı dik pürüzsüz olsun istiyorum cnm tşk ederim

Beraber vuralım Evet saygısızlıkta bi nevi bir irade törpülüyoruz bunu bende yapsam bilmeden utanırdım .

Mesala dün gece yaptıklarım

150 sguat
30 her iki bacak köpek işeme pozisyonu
50 popo sıkılaştırıcı hareket
100 üçgen
50 ayak arkaya
30 mekik (cok zorlanıyorum );
Yürüyüş
Evde küçük adım 10 dk koşma gibi
Böyle nasıl sizce 1 aya iyi olur muyum popom da Selülit var offf offf göbekte var

kızlar ben dün gece minik bi kaçamak yaptım canım çok çekmişti bana ceza verinn.. rutinim jillian 30 day shred, eğer enerjim olursa başka şeylerde ekliyorum, şimdi yazdıkalrınızı okudum yediklerimizi paylaşmayalım diye konuşmuşsunuz o sırada fark ettim ki benim de cezalık bir kaçamağım var minik bi kaçamak ama olsun siz bana yinede bi ceza kesin

Mekikte zorlanıyorsan abs videosu çalışmalısın. Misal:

Ceza işlerinden benim canımın içi, tatlı arkadaşım tatlibikiz sorumlu canım. Ona özelden yaz ne yediğini, bulsun sana cezanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…