Baslicam baslicam bu uyusuklukla zor ama suan banyo tadilati var isciler var bahanem var yapamam yoktan yere is cikti bi dunyainşallah baslarsın hanfendi
biter bitmez balıcaksın o zamanBaslicam baslicam bu uyusuklukla zor ama suan banyo tadilati var isciler var bahanem var yapamam yoktan yere is cikti bi dunya
Bakiyorum kiz dun gece okudum hep dunya kdar sey yapmissinz ama neler yaptiginizi anlamiyorumbiter bitmez balıcaksın o zaman
akşam gir buraya bildirimlere bak gaza gelırsın :)
tabıkı alırız:)Mrb arkadaşlar yeni üyeyim ama 3 yıldır takip ederim KK yı :) bende 6 gündür başladım ve değişimler var 1 ayı doldurursa foto çekip koyucum beni de alır mısınız aranıza
tabıkı alırız:)
boy yaş kilo sorunlu bölge nedir
hangi sporları yapıyorsun
hahahahsor anlatırız yavrmm
Beraber vuralımKimse darılmasın herkesi uyarmaya çalışıyorum elimden geldiğince, beslenmesine dikkat eden arkadaşlar için zorluk olsun istemem.
Hele de gece gelip şu an elimde bıdıbıdı var yazanların eline kürekle vurasım geliyor.
İlk sayfada resimli anlatımları var.Bakiyorum kiz dun gece okudum hep dunya kdar sey yapmissinz ama neler yaptiginizi anlamiyorum
Sahalara dönüyorsun yavaş yavaş.50 squat yaptım biraz onceaksama ekstra birseyler daha yapmayı planlıyorum paslanmadan artık
Evet bize biraz mükreminden bahset.Napion tatlisimm mükremin nasill
Mekikte zorlanıyorsan abs videosu çalışmalısın. Misal:Mesala dün gece yaptıklarım
150 sguat
30 her iki bacak köpek işeme pozisyonu
50 popo sıkılaştırıcı hareket
100 üçgen
50 ayak arkaya
30 mekik (cok zorlanıyorum );
Yürüyüş
Evde küçük adım 10 dk koşma gibi
Böyle nasıl sizce 1 aya iyi olur muyum popom da Selülit var offf offf göbekte var
Ceza işlerinden benim canımın içi, tatlı arkadaşımkızlar ben dün gece minik bi kaçamak yaptım canım çok çekmişti bana ceza verinn.. rutinim jillian 30 day shred, eğer enerjim olursa başka şeylerde ekliyorum, şimdi yazdıkalrınızı okudum yediklerimizi paylaşmayalım diye konuşmuşsunuz o sırada fark ettim ki benim de cezalık bir kaçamağım varminik bi kaçamak ama olsun siz bana yinede bi ceza kesin
İyi ablasi duruyo halaNapion tatlisimm mükremin nasill
kır kalemi kes cezamııEvet geveze hanimm yaz bakalm bana ozelden ipini cekerim senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?