fitim fitsin fit (squat)

Yumuşak bı derim var zaten benım sımsıkı olamadm hiç bi zaman yapısı byle dıye kanullendm ama kılo al ver al ver daha fena oldu valla
zaten aman vücudum böyle benim diye diye mahvediyoruz kendimizi bende eskiden öyle yapıyodum ama didim artık yokkk yapıcam büle sıkı sıkı olacak !

benim göbek yine balon gibi oldu ne oluyor anlamıyorum ki ben dün dümdüz idi :/
gaz mı desem ne desem gerçek olmasın

zaten aman vücudum böyle benim diye diye mahvediyoruz kendimizi bende eskiden öyle yapıyodum ama didim artık yokkk yapıcam büle sıkı sıkı olacak !
inşallaahh oluruz ben skılaşsamda taş gbı etım olmaz onu bılıyorum ama en azından sallanmazda

Yok kız ne değişimi ben daha bugun 30a cıktım suan bızım ev pek musaıt degıl banyoda tadılat vardı yarın btcek ınsallah ustalar falan olnca bısey yapamıyosn halıyle.. ama bı yerden baslıyım dıye bugn 30 squat yaptm alısym dıye..

Anladım cnm inşşalh iyi sonuclar alırız bende 5 gündür hergün yapıyorum ama işte sende başla bırakma cnm vazgeçmek yok ya olacak ya olacak

Canim iç bacaklar için thing master aletini öneririm canim kesinlikle harika sıkılaştiriyor 10 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…