Kız ben dınlensemde zor yapıyom 30 squata zor cıktm dınlen dınlen benceKızlar dinlenmeden hergün egzersiz yapsam sorun olmaz demi
kendını o gelınlıgın ve o ıc camasırlarının ıcınde hayal etRegli atlatmasydm isterdım ama hiç bişey istemıyorum valla ezgicim yemem merak etme zaman daraldıkça tutuştum iyice
zaten aman vücudum böyle benim diye diye mahvediyoruz kendimizi bende eskiden öyle yapıyodum ama didim artık yokkkYumuşak bı derim var zaten benım sımsıkı olamadm hiç bi zaman yapısı byle dıye kanullendm ama kılo al ver al ver daha fena oldu valla
bencede yaniiidaha fazla konusmım o zaman hahahha
inşallaahh oluruz ben skılaşsamda taş gbı etım olmaz onu bılıyorum ama en azından sallanmazdazaten aman vücudum böyle benim diye diye mahvediyoruz kendimizi bende eskiden öyle yapıyodum ama didim artık yokkkyapıcam büle sıkı sıkı olacak !
Tamam yemıcem dedm ama yakendını o gelınlıgın ve o ıc camasırlarının ıcınde hayal et
Reglin yakınmı norwe yada su cok tuketıyosan sıskınlık yapıyo sadece ama göbek değildir bence..benim göbek yine balon gibi oldu ne oluyor anlamıyorum ki ben dün dümdüz idi :/
gaz mı desem ne desem gerçek olmasın
canım bugün wc pek gidemedim ondandır mı acep :SReglin yakınmı norwe yada su cok tuketıyosan sıskınlık yapıyo sadece ama göbek değildir bence..
evet ondandır muhtemelen gıremeynce banada oyle oluyo.. kabızlık sorununmu var kı :Scanım bugün wc pek gidemedim ondandır mı acep :S
yok aslında çok iyidir hatta 3 4 kez çıkarım ama dün bugün yediğim seylerle ilgili belki olduevet ondandır muhtemelen gıremeynce banada oyle oluyo.. kabızlık sorununmu var kı :S
Çok hırslandım kız fotoları görünce deli oluyorum bende bu popodan istiyorum ama bugün yapmayacam dinleneceğim hem rejim diyet spor off offf zor günler yaşıyorum sen ne Alemdesin var mı değişimKız ben dınlensemde zor yapıyom 30 squata zor cıktm dınlen dınlen bence
Olabılır kuzum bılemedım ama göbek değil şişkinliktir o merak etme ama oda cok rahatsız eder ya :Syok aslında çok iyidir hatta 3 4 kez çıkarım ama dün bugün yediğim seylerle ilgili belki oldu
olsun canım ne kadar sıkılaşırsan o kadar iyi lop lop sallanmaktansainşallaahh oluruz ben skılaşsamda taş gbı etım olmaz onu bılıyorum ama en azından sallanmazda
Yok kız ne değişimi ben daha bugun 30a cıktımÇok hırslandım kız fotoları görünce deli oluyorum bende bu popodan istiyorum ama bugün yapmayacam dinleneceğim hem rejim diyet spor off offf zor günler yaşıyorum sen ne Alemdesin var mı değişim26 Ocak 2015
Anladım cnm inşşalh iyi sonuclar alırız bende 5 gündür hergün yapıyorum ama işte sende başla bırakma cnm vazgeçmek yok ya olacak ya olacakYok kız ne değişimi ben daha bugun 30a cıktımsuan bızım ev pek musaıt degıl banyoda tadılat vardı yarın btcek ınsallah ustalar falan olnca bısey yapamıyosn halıyle.. ama bı yerden baslıyım dıye bugn 30 squat yaptm alısym dıye..
Lune ciddimisin gercekten selulitler gittimi? eLmada yiyorum 2 gundur yesil elma yiyebiliyorum ama olur oda.. Su tuketimimde hix bi zaman skinti olmadi cok asiri su icerm ben 3 litre gidiyodrur gunluk.. Bide detoks suyu nasil hazirlayabiliriz siz yapiyomusunz? Ben zayflamak istemiyorum skilasmak istyorm bide ust bacaklarn ic bacaklarm incelse fena olmaz..
uygunmus canım nettenmı aldın sen nerde buluruz?Canim iç bacaklar için thing master aletini öneririm canim kesinlikle harika sıkılaştiriyor10 tl
Cnm nerde alınır bahsettiğinCanim iç bacaklar için thing master aletini öneririm canim kesinlikle harika sıkılaştiriyor10 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?