Verme amanvermıcem vermıcem benım diil mi vermicem
afferim, döveriz yoksa onları gurupçakkkyazın bı etek gıymıstım sınıfımızda az erkek var 11-12 tane falan sınıfımızdan biri off falan dedı ben tavrımı koydum tabı.mesaj attı kardesım kusura bakma falan dıye.. cesaret edemezler bana saldırmaya
ver ver ververıyım sıze dıyorumm
iki tane de ben im var uzerındeafferim, döveriz yoksa onları gurupçakkk
ver ver verbana bi 80 olcak kadar versen yiter fazlasında gözüm yok
Kız benım 80 de noluyo kılo alıp vermekten perişanafferim, döveriz yoksa onları gurupçakkk
ver ver verbana bi 80 olcak kadar versen yiter fazlasında gözüm yok
hosgeldın bıtanemmmsealm kızlar nasılsıznı bakalım kaç gündür yokum yokluğumu hissettiniz migizli gizli taıkip ettim arada sizi ama
arkadaşım geldi sürpriz yaptı bana bizde kaldı falan hiç uğrayamadım gezip tozmaktan uğrayıncada mesaj yazamadım zatenhosgeldın bıtanemmm
nerelerdesın sen
Kız benım 80 de noluyo kılo alıp vermekten perişanonların bıle sıkılaşmaya ıhtıyacı var hatta desteklıyle 85
özelden bana neler yedıgını yaz kuzum:)arkadaşım geldi sürpriz yaptı bana bizde kaldı falan hiç uğrayamadım gezip tozmaktan uğrayıncada mesaj yazamadım zatenişte boş kaldım anca ama zararlı bişeyler yemiş olabilrim ben yarına cezamı istiyorum senden ceza ver bana tatlıbikız
Yumuşak bı derim var zaten benım sımsıkı olamadm hiç bi zaman yapısı byle dıye kanullendm ama kılo al ver al ver daha fena oldu vallaay evet ya o kilo vermektende bi tuhaf oluyorlar
Nasıl cezalar verıyon ezgı cok merak ettımözelden bana neler yedıgını yaz kuzum:)
özelden bana neler yedıgını yaz kuzum:)
wuuuuuuuiki tane de ben im var uzerınde
seksi miyim neyım
İştahı bol bol su içmek kapatıyor. Zayıflamak içinse biberiye çayı içebilirsin. Ya da detox suyu hazırlayabilirsin.
yenilen şeylere göre değişiyorrNasıl cezalar verıyon ezgı cok merak ettım
daha fazla konusmım o zaman hahahhawuuuuuuu
öyle dime kız kalp var bizde
İyi bari neyseki bu aralar canım iç bişey cekmıyoryenilen şeylere göre değişiyorr
gewezebıdık hanım iyi cıslar yemiş
iyi cezalar verdım :
hele bi yeeeİyi bari neyseki bu aralar canım iç bişey cekmıyor
Regli atlatmasydm isterdım ama hiç bişey istemıyorum valla ezgicim yemem merak etme zaman daraldıkça tutuştum iyicehele bi yeee
bak neler oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?