- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Ben hala gecen ınstagramda gordugum gecelıgı arıyorum atmıstım ya resmınıGördüm
Haha hakikaten kız, son zamanlarda pek almıyorum çamaşır ama kendi üstüme başıma alıyorum kıyafet, bir yandan da aldığım büyük eşyaların taksidini ödüyorum.
Kızım o zamana fit olcam smdı cıs mıs yemıyomdugunden snra barı yıyım ya
koycam koycam koycammmcıbıl resimler koymayın ayıp
siyah sac beyaz ten esmer tenden daha mı guzel ne ya aynı ben kızvvvuuhhhhuuuuuuu
ay sorma bebeğim kaç gündür toplayamdım kendimi bir türlü ya :) bugünde regl oldum iyice çöktüm sen napıyosunn balımmbakkk cıs şeyler söyleme kızzz
keske gelebılsem kuzumm
nasılsın bıtanemm
ay cok guzel yaaaa cok cekıcı aynı sennsiyah sac beyaz ten esmer tenden daha mı guzel ne ya aynı ben kız
bende google den kız aratıyorumay sorma bebeğim kaç gündür toplayamdım kendimi bir türlü ya :) bugünde regl oldum iyice çöktüm sen napıyosunn balımm
hehehhehay cok guzel yaaaa cok cekıcı aynı senn
bende google den kız aratıyorum
sapık mıyım neyım babam falan gorse arama geçmişini:
kız ben bılgısayar labaratuarında acıyorum burayı mıllet bılgısayar uygulaması calısıyo sınıftakı abazalar da o ne laan dıye yanıma gelıyohehehhehvalla yaaa bende okuldayken sizin paylaştığınız fotolara bakıyordum bir arkadaş görmüş arkadan kızım sapık mısın sen neye bakıyon öyle dedi
kız ben bılgısayar labaratuarında acıyorum burayı mıllet bılgısayar
uygulaması calısıyo sınıftakı abazalar da o ne laan dıye yanıma gelıyo
öyle bir anlatıyosun ki artık merak ediyorumaynı ben
yazın bı etek gıymıstım sınıfımızda az erkek var 11-12 tane falan sınıfımızdan biri off falan dedı ben tavrımı koydum tabı.mesaj attı kardesım kusura bakma falan dıye.. cesaret edemezler bana saldırmayakız sana saldırırlar sonra onlara benziyon diye dikkat et
verıyım sıze dıyorummöyle bir anlatıyosun ki artık merak ediyorumsapık mıyım ne
benimkiler niye büyük değilllll
Bende istiyorummmmm!aynı ben
vermıcem vermıcem benım diil mi vermicemBende istiyorummmmm!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?