fitim fitsin fit (squat)

Gördüm

Haha hakikaten kız, son zamanlarda pek almıyorum çamaşır ama kendi üstüme başıma alıyorum kıyafet, bir yandan da aldığım büyük eşyaların taksidini ödüyorum.
Ben hala gecen ınstagramda gordugum gecelıgı arıyorum atmıstım ya resmını

bakkk cıs şeyler söyleme kızzz

keske gelebılsem kuzumm

nasılsın bıtanemm
ay sorma bebeğim kaç gündür toplayamdım kendimi bir türlü ya :) bugünde regl oldum iyice çöktüm sen napıyosunn balımm

siyah sac beyaz ten esmer tenden daha mı guzel ne ya aynı ben kız
ay cok guzel yaaaa cok cekıcı aynı senn

ay sorma bebeğim kaç gündür toplayamdım kendimi bir türlü ya :) bugünde regl oldum iyice çöktüm sen napıyosunn balımm
bende google den kız aratıyorum
sapık mıyım neyım babam falan gorse arama geçmişini :

ay cok guzel yaaaa cok cekıcı aynı senn

bende google den kız aratıyorum
sapık mıyım neyım babam falan gorse arama geçmişini :
hehehheh valla yaaa bende okuldayken sizin paylaştığınız fotolara bakıyordum bir arkadaş görmüş arkadan kızım sapık mısın sen neye bakıyon öyle dedi

hehehheh valla yaaa bende okuldayken sizin paylaştığınız fotolara bakıyordum bir arkadaş görmüş arkadan kızım sapık mısın sen neye bakıyon öyle dedi
kız ben bılgısayar labaratuarında acıyorum burayı mıllet bılgısayar uygulaması calısıyo sınıftakı abazalar da o ne laan dıye yanıma gelıyo

kız sana saldırırlar sonra onlara benziyon diye dikkat et
yazın bı etek gıymıstım sınıfımızda az erkek var 11-12 tane falan sınıfımızdan biri off falan dedı ben tavrımı koydum tabı.mesaj attı kardesım kusura bakma falan dıye.. cesaret edemezler bana saldırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…