fitim fitsin fit (squat)

Günaydın canlar
Ben de regl olduğum için kaç gündür spor yapamıyorum ama gecelerdolayi:)adan mekik çekiyorum bi de diyete devam tabi
Reglken squat onerilmiyormis canm lune soylemisti:) bittiginde devam edersin artida fazla cikablrsin bu donemde ama cok takma kafana reglden dolayi:)

Reglken squat onerilmiyormis canm lune soylemisti:) bittiginde devam edersin artida fazla cikablrsin bu donemde ama cok takma kafana reglden dolayi:)

Ama ben regliyim spora devam ediyorum yaa beni etkilemiyor bide az oluyorum ondan sanırım sorun olmaz dimi yaa

Kızlarr jillan ı yaptım çok güzel ama level 1i yaptım yarım saatte bacak basen çalıştım 60 squat kendimi süper hissediyorum. Şimdi 1 greyfurt portakal limon sıktım içiyorum sonra banyoya giricem.hala kalbim hızlı atıyor. Bu level1i ne kadar yapıcam 2 e geçeyim diyorum

Canm her level 10 gün yapiliyo 10günü tamamlayp 2 ye geç benim 2.level bitiyo yarin cuma 3. Lleveli yapcam bakalım; ) ölçülerini aldn mi baslamadan

öyle acıktım mutfağa girip ne varsa silip süpürecektm önce burayı actm baktım herkes sporunu yapmış vazgeçtm bi kahve yaptm onu içiyorum. sabah jillian yaptım squat ve koşuyu akşama yapcm inşallah

Canm her level 10 gün yapiliyo 10günü tamamlayp 2 ye geç benim 2.level bitiyo yarin cuma 3. Lleveli yapcam bakalım; ) ölçülerini aldn mi baslamadan
Tamam canım o zaman bende 10 gün sonra geçeyim. Evet canım aldım. Bel 75 göbek 81 basen 97 cm kalınlığında bacak 58 canım. bakalım ne kadar zamanda fark edecek

benim spor yapmaya halim kalmadı sanırım
kuzenimin bebeğine bakıyorum sabahtan beri peşinden koşup duruyorum
bana baya spor yaptırıyor saolsunnn :)

Selinimm cevap vermis ,:) harikasin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…